už mi to fachčí Podobne som to plánoval aj ja... Ale nakoniec som sa kôli pohodliu rozhodol ísť cestou polyméru a odpruženej pažby... Bolo pár dotazov ako mám poriešenú páku a montáž, tak tu je nejaké foto...
no tak tej kluke si dal riadne popapuly na vsetkom si davas zalezat a z kluky spravis taky spunt daj si ju klasicky predlzit takto budes musiet vynakladat aj vecsiu silu pri prebijani
Takze este raz obrazok neslo nacitat. Inak mototechna naco take parohy? mne sa to strasnen nepaci jednoduchy tvar je dobry klasika ako Mcmillan A5 alebo nejaka klasicka pazba
este tato pazba sa mi vzdy pacila ide o MC 116M TULA [/list]
riso co som sa rozpraval z jednym ujom" co opravuje pusky v BA ,ze ako sa to roby spominal ze on to roby z klasickych srobouvraj su taky isty material z akeho su zavery ureze kluku zavrta do toho pahylu co zostane vlozi srob ktoremu predtym ureze hlavicku ohne ho na pozadovany tvar a privari , prelesti no a na zavit ktory zostane na konci si mozes nasrobovat co len chces
tak to sú ale detaily, ktoré budem riešiť postupne... Hlavne nech mi to dá Milata na papiere a nech je to doma, potom sa bude uvidieť Inak čo sa týka týchto drobných úprav - našťastie mám takmer neobmedzené strojárske možnosti
pôvodne som nad tým premýšľal, ale keďže budem strieľať maximálne tak niekde na 300m, aj to len prevelice občasne, tak to naklikám aj bez lišty... Takže dám priamo montáž, a budem vidieť čo to urobí. Ak bude treba, poriešim lištu