Mosin Nagant puška kal. 7,62x54R

mototechna
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

už mi to fachčí :) Podobne som to plánoval aj ja... Ale nakoniec som sa kôli pohodliu rozhodol ísť cestou polyméru a odpruženej pažby... Bolo pár dotazov ako mám poriešenú páku a montáž, tak tu je nejaké foto...
Obrázok
Obrázok
Obrázok
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

no tak tej kluke si dal riadne popapuly :( na vsetkom si davas zalezat a z kluky spravis taky spunt :lol: daj si ju klasicky predlzit takto budes musiet vynakladat aj vecsiu silu pri prebijani :?
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

túto kľuku som nerobil ja... Robil to predošlý majiteľ... ale prebrúsim, prevarím, zase prebrúsim, a bude to epes-rátes :)
inspiring_boyd

jj to budes muset lebo zatial vyzera ako "bimbas" veterana co snou sluzil :twisted:
vanto
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa vanto »

Ja som si dal tiez prerabat u mojho obvodneho puskara spravil to nasledovne. Inac razi to dost do cervena ta montaz, ale je cela pocienena, neviem preco to ma tu cerven.
http://imageshack.us/photo/my-images/844/p1010786e.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/252/p1010785b.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/40/p1010784ma.jpg
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ty máš aspoň inteligentne urobenú kľuku, ja tam mám fakt iba čosi ako "bimbas" :) Ale do prestavby je ešte čas sa s tým pohrať...
vanto
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa vanto »

Ja len tak na inspiraciu, som spokojny ako mi to puskar spravil.
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

ja to pravdepodobne ufiknem a natigujem tam úplne nový kus, aj s lepšejšou koncovkou, tá guľa mi moc neštymuje...
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ale rob a hlavne planuj uz s nahodenym puskohladom, aby ti nekolidoval, ale to ti nemusim hovorit :wink:
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

táááá jasné :wink: že by mi nedrelo :D
Pôvodne som chcel niečo takéto, ale túto som si robil vyslovene na ľavačku, a to by mladej asi moc nešlo :D
Obrázok
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

Takze este raz obrazok neslo nacitat. Inak mototechna naco take parohy? mne sa to strasnen nepaci jednoduchy tvar je dobry klasika ako Mcmillan A5 alebo nejaka klasicka pazba Obrázok

este tato pazba sa mi vzdy pacila ide o MC 116M TULA :)
Obrázok[/list]
inspiring_boyd

riso co som sa rozpraval z jednym ujom" co opravuje pusky v BA ,ze ako sa to roby spominal ze on to roby z klasickych srobouvraj su taky isty material z akeho su zavery ureze kluku zavrta do toho pahylu co zostane vlozi srob ktoremu predtym ureze hlavicku ohne ho na pozadovany tvar a privari , prelesti no a na zavit ktory zostane na konci si mozes nasrobovat co len chces :)
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

tak to sú ale detaily, ktoré budem riešiť postupne... Hlavne nech mi to dá Milata na papiere a nech je to doma, potom sa bude uvidieť :D Inak čo sa týka týchto drobných úprav - našťastie mám takmer neobmedzené strojárske možnosti :wink:
leos
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa leos »

Predpokladam,ze na ten dovetail bude usazena ocelova lista Weaver se sklonem.Je to tak?_
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

pôvodne som nad tým premýšľal, ale keďže budem strieľať maximálne tak niekde na 300m, aj to len prevelice občasne, tak to naklikám aj bez lišty... Takže dám priamo montáž, a budem vidieť čo to urobí. Ak bude treba, poriešim lištu :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"