Psychotesty - psychológovia, odporúčania
-
inspiring_tharp
- canis lupus
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 3 months
Mgr.Alexandra Ščasna, 0905 118 920 ajka.scasna@gmail.com vrelo odporucam,mlada pekna,mila baba, a drzte sa....trvanie 45 min.v klude,bol som sam,ziadny problem ani stres.(ta foto, to je odtial)
- canis lupus
- prispievateľ
- canis lupus
- prispievateľ
test sa skladal z 5 casti,prvy 30 sekund,druhy 2,5 min,na treti som mal 40,stihol som za 20, na stvrty detto,posledny boli ruky,asi 3 min.ak niekti potrebuje celych 40 min na test,ktory je lahky aj pre 8 triedu zakladnej skoly nech sa paci....doplnat obrazky....nic tazke.nehadam sa,niekto potrebuje viac casu...kamarat z municaku co mi to dohodil to robil priblizne rovnako,tak neviem kde je problem....
-
inspiring_liskov
- canis lupus
- prispievateľ
bolo 10 kariet s rukou,tak nech to trvalo 5 min...a s tymi tlacivami...vsetky som podpisoval na zaciatku,a je jedno ci boli alebo neboli tazke....dal som sem odporucanie,kto bol u danej psychologicky a vie kolko je dva plus dva mi potvrdi ze to ide do 45 min,ak neratam cakanie na pani psycho.nechcem tu nikomu vyvracat jeho tvrdenie,ale toto je moja vlastna skusenost.kazdy si z toho zoberie co chce.dakujem.p.s. To tago ma nenapadlo,ale vstyceny prostrednik
samoZrejme som povedal,ukazal palec hore sanka dole 
- canis lupus
- prispievateľ
-
friendly_nightingale
Chlapi mam taku otazku,robili sme psychotesty viacery naraz a ked sme skoncili od kazdeho znas si psycholog vyziadal papier od obvodneho ze sme zdravotne sposobily na nosenie zbrane...vraj ze on si to zalozi do spisu. Je to podla vas v poriadku? Bo zdravotnu sposobilost mam predsa na policii a neviem co psycholog ma s mojim zdravotnym stavom nakolko posudzuje iba psychiku. Bo zdaju sa mi to zbytocne vyhodene peniaze za dalsiu peciatku od obvodneho.
- canis lupus
- prispievateľ