Psychotesty - psychológovia, odporúčania

inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Sa mi zdá, že to nejako komplikuješ. :) Ak máš čas alebo cestu okolo, tak tam choď zajtra. Ak ti to vychádza lepšie na pondelok, tak choď v pondelok. Pre istotu im môžeš zajtra zavolať, že posudok už máš a v pondelok im ho donesieš.
inspiring_swartz

Príspevok od používateľa inspiring_swartz »

Alebo cinkni zajtra ráno... 8)
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Daj to do obalky a posli im to doporucene a je to.
canis lupus
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

Mgr.Alexandra Ščasna, 0905 118 920 ajka.scasna@gmail.com vrelo odporucam,mlada pekna,mila baba, a drzte sa....trvanie 45 min.v klude,bol som sam,ziadny problem ani stres.(ta foto, to je odtial)
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

este by bodlo mesto
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Martin Corleone napísal:...(ta foto, to je odtial)
aka foto ?
canis lupus
prispievateľ

pardon pani,mea culpa :) pekna cesta raca.trea sro. A ta foto par stran dozadu... Tie masaze a tak.da sa dohodnut,aj viacej ludi...a da sa ze slecna dojde za vami,napr niekde v kaviarni...super pristup
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

No neviem ale v Trea pochybujem ze 45 minut. Myslim ze sme tam boli viacery a nikto takyto rekord nedosiahol.
canis lupus
prispievateľ

test sa skladal z 5 casti,prvy 30 sekund,druhy 2,5 min,na treti som mal 40,stihol som za 20, na stvrty detto,posledny boli ruky,asi 3 min.ak niekti potrebuje celych 40 min na test,ktory je lahky aj pre 8 triedu zakladnej skoly nech sa paci....doplnat obrazky....nic tazke.nehadam sa,niekto potrebuje viac casu...kamarat z municaku co mi to dohodil to robil priblizne rovnako,tak neviem kde je problem....
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

tiez si ako desiatu kartu povedal ze tam ma byt ruka co masti tago ??

sorry za OT :lol: :lol:
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

tri minuty na ruky ? blbost ku kazdej nestaci povedat jedno slovo pise si to a to len trvalo tete dost dlho. Nezabudaj ze kazde tlacivo podpisujes, pises svoje udaje, pyta sa.
Ale pokym ti dali test pre osmakov je to mozne.
canis lupus
prispievateľ

bolo 10 kariet s rukou,tak nech to trvalo 5 min...a s tymi tlacivami...vsetky som podpisoval na zaciatku,a je jedno ci boli alebo neboli tazke....dal som sem odporucanie,kto bol u danej psychologicky a vie kolko je dva plus dva mi potvrdi ze to ide do 45 min,ak neratam cakanie na pani psycho.nechcem tu nikomu vyvracat jeho tvrdenie,ale toto je moja vlastna skusenost.kazdy si z toho zoberie co chce.dakujem.p.s. To tago ma nenapadlo,ale vstyceny prostrednik :) samoZrejme som povedal,ukazal palec hore sanka dole :)
canis lupus
prispievateľ

zabudol som....v miestnosti som bol skoro po cely cas sam,slecna bola iba pri prvom,druhom,a piatom teste
friendly_nightingale

Príspevok od používateľa friendly_nightingale »

Chlapi mam taku otazku,robili sme psychotesty viacery naraz a ked sme skoncili od kazdeho znas si psycholog vyziadal papier od obvodneho ze sme zdravotne sposobily na nosenie zbrane...vraj ze on si to zalozi do spisu. Je to podla vas v poriadku? Bo zdravotnu sposobilost mam predsa na policii a neviem co psycholog ma s mojim zdravotnym stavom nakolko posudzuje iba psychiku. Bo zdaju sa mi to zbytocne vyhodene peniaze za dalsiu peciatku od obvodneho.
canis lupus
prispievateľ

neviem,ako je to teraz ale nezda sa mi ze by to bolo normalne.v ziadnom pripade to spolu nesuvisi....ja osobne som nic nedaval iba peniaze....nejak sa mi to nezda.mozno niekto znalejsi ti da presnu odpoved....a povedal si ze to mas na policii?
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"