Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
onevan: Heh, mam u teba kofolu... (vid terc na 400 a 500m/3+3 rany - mojou tretou ranou na 400m som tvojmu zombikovi strajchol predlaktie a body sa zapocitali tebe 

Skoda ze som na studenej rane prisiel o 120 bodov a nevysiel mi ani sed (este stale mam krvavu podliatinu na kolene
ale pozeram ze napriek tomu nespolupracujucemu pocasiu som toho mojho vyziabnuteho mrzaka na 500m tusim celkom pekne 'posimral pod nosem'... 
A Battlefield bol tentokrat uplne genialny, vsetka cest a chvala AKI !
Gunslinger
Skoda ze som na studenej rane prisiel o 120 bodov a nevysiel mi ani sed (este stale mam krvavu podliatinu na kolene
A Battlefield bol tentokrat uplne genialny, vsetka cest a chvala AKI !
Gunslinger
-
inspiring_meninsky
Gunsi, sorry ale nebyl jsem rozhodčí
Ale fakt mi ta tvoje rána MOC pomohla
)) Něco ti dovezu příště. Ale ne 23.6. to budu v Bulharsku. Až toho 8.9. snad. Až na ten tragickej battlefield jsem byl spokojenej. Stejně tam jezdím jenom kvůli vám
To střílení je taková třešnička na dortu 
Som rad, ze battlefield zafungoval. 15 Ludi odbuchalo za par minut. Jedno co som postrehol, neviem ci sa mi to zda. Bolo 10 tercov rozne vzdialenosti rozna pozicie a boli o nieco mensie. Je zaujimave, ze vsetci odstrielali relativne rychlo. Normalne sa tam poniektory riadne potrapili. Bolo sice 5 krat nula, ale to 3 strelcom dosli naboje - ze Hroch? Neviem ci to bolo v tom, ze kazdy mal spotera, alebo tam bola len ta lepsia polovica sniperov.
Battlefield ocenujem velmi vysoko, vsetci si zastrielali do sytosti....mne to sice dost trvalo (prvych pat som strielal z naboj. schranky, ale kedze ju nepouzivam, tak ta podavacia pruzina je relativne silna a viac ma to brzdilo ako pomohlo. To mi mohlo pridat cca. 20-30 sekund. Viac casu mi vsak zabralo "dokladne zabitie" tercov, vacsine sa uslo po dvoch vcelickach, aby poriadne spadli. To je odhadom takmer minuta. Ak by som toto eliminoval, tak som uplne spokojny), nabuduce to snad bude lepsie. Jedine co ma ale skutocne nastvalo, bol zly odhad vetra pri posl. papier. tercoch....no ved uvidime na dalsej sutazi 
-
inspiring_meninsky
-
inspiring_meninsky
Nazdar
na stranku apss som hodil propozicie na DPS taktiku a utocnu pusku Lipovnik, ktore budu bohuzial naraz v sobotu 23.06.2012
tesime sa na ucast , dufam ze bude dobre pocasie . Poprosim aby ste sa prihlasili , ak by bolo dost potvrdenych ludi mozeme vybavit nejake obcerstvenie .
na stranku apss som hodil propozicie na DPS taktiku a utocnu pusku Lipovnik, ktore budu bohuzial naraz v sobotu 23.06.2012
tesime sa na ucast , dufam ze bude dobre pocasie . Poprosim aby ste sa prihlasili , ak by bolo dost potvrdenych ludi mozeme vybavit nejake obcerstvenie .