Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Kua ako tak pozeram na vysledky tak som sa zase battlefieldom prepracoval mimo umiestnenia. Taky som bol happy ze tie terce na battlefielde funguju, ze som nechal naklikanych 400m a pridal som dalsich 490m. Takze som palil na 900m. :lol:
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Díky AKI :-)
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Aki daj mi ju prosim na mail nech ju zverejnim na apss
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

onevan: Heh, mam u teba kofolu... (vid terc na 400 a 500m/3+3 rany - mojou tretou ranou na 400m som tvojmu zombikovi strajchol predlaktie a body sa zapocitali tebe :wink:

Obrázok

Skoda ze som na studenej rane prisiel o 120 bodov a nevysiel mi ani sed (este stale mam krvavu podliatinu na kolene :roll: ale pozeram ze napriek tomu nespolupracujucemu pocasiu som toho mojho vyziabnuteho mrzaka na 500m tusim celkom pekne 'posimral pod nosem'... :lol:

A Battlefield bol tentokrat uplne genialny, vsetka cest a chvala AKI !

Gunslinger
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Srdco mi krvaca ked to tu citam po tom co som sa vdaka pracovnym povinnostiam nemohol zucastnit.
inspiring_meninsky

Nazdar sniperi a sniperky

Devicany budu 35+5 nabojov a strielat sa bude do 500 m .
Propozicie hodim na web . Tusim Kall chcel prist ak by to bolo 500 a viac ..
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Gunsi, sorry ale nebyl jsem rozhodčí :-) Ale fakt mi ta tvoje rána MOC pomohla :-))) Něco ti dovezu příště. Ale ne 23.6. to budu v Bulharsku. Až toho 8.9. snad. Až na ten tragickej battlefield jsem byl spokojenej. Stejně tam jezdím jenom kvůli vám :-) To střílení je taková třešnička na dortu :-)
AKI
expert

Som rad, ze battlefield zafungoval. 15 Ludi odbuchalo za par minut. Jedno co som postrehol, neviem ci sa mi to zda. Bolo 10 tercov rozne vzdialenosti rozna pozicie a boli o nieco mensie. Je zaujimave, ze vsetci odstrielali relativne rychlo. Normalne sa tam poniektory riadne potrapili. Bolo sice 5 krat nula, ale to 3 strelcom dosli naboje - ze Hroch? Neviem ci to bolo v tom, ze kazdy mal spotera, alebo tam bola len ta lepsia polovica sniperov.
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Battlefield ocenujem velmi vysoko, vsetci si zastrielali do sytosti....mne to sice dost trvalo (prvych pat som strielal z naboj. schranky, ale kedze ju nepouzivam, tak ta podavacia pruzina je relativne silna a viac ma to brzdilo ako pomohlo. To mi mohlo pridat cca. 20-30 sekund. Viac casu mi vsak zabralo "dokladne zabitie" tercov, vacsine sa uslo po dvoch vcelickach, aby poriadne spadli. To je odhadom takmer minuta. Ak by som toto eliminoval, tak som uplne spokojny), nabuduce to snad bude lepsie. Jedine co ma ale skutocne nastvalo, bol zly odhad vetra pri posl. papier. tercoch....no ved uvidime na dalsej sutazi :lol:
AKI
expert

Lovec to je len prirodzena eliminacia nevhodnych kalibrov :wink: . .223/.243 maju slaby STOP efekt. Nepriatel sa jednoducho pohybuje dalej. 8) Na buduce nebudeme zapichovat popre do piesku, ale pouzijeme stojanky. Bude to chvilu trvat ale bude to v pohode aj pre mikroraze.
inspiring_meninsky

:) presne , ale to sa opakuje kazdu sutaz :) na kilometry detto:) poviem si ze viac netreba ...vystrielam vsetko na treningu a potom mi chyba 15 nabojov do sutaze :)
ale ja to tak beriem ze som si zastrielal :)
ved lovec donese tu 9,3 ku a bude zhadzovat aj 2 susedne :)
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

pozorovatel je na tuto dispiclínu opravdu pomoc, pokud se člověk mine první ranou.
inspiring_meninsky

Nazdar

pridal som propozicie Devicany 26.5.2012 a vysledky DPS 12.5.2012 na stranku apss
inspiring_meninsky

Nazdar

na stranku apss som hodil propozicie na DPS taktiku a utocnu pusku Lipovnik, ktore budu bohuzial naraz v sobotu 23.06.2012

tesime sa na ucast , dufam ze bude dobre pocasie . Poprosim aby ste sa prihlasili , ak by bolo dost potvrdenych ludi mozeme vybavit nejake obcerstvenie .
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Tak sa tesim na Lipovnik, Sa 58 sa bola vcera zastrielat a uz sa nevie dockat.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"