Lord_Summoner_sk napísal:skorej teraz lutujem zlodeja, kebyze to je len kradez tak sa to ani neriesi, ale kvoli zbrani si teraz mozno daju namahu

dovoľ aby som sa zasmial (či skôr zaplakal). o nejakej zvýšenej námahe v súvislosti s týmto prípadom možno uvažovať iba v inej rovine, ale nie pri hľadani veci (ukradnutú inú hodnotnú vec som našiel v bazári na nete presne v rovnakej konfigurácii ako mi bola ukradnutá dva týždne po odložení spisu, no pochybujem že by tu niekto urobil viac ako to že si aspoň vypočul moje hlásenie a prečítal výrobné číslo čo som mu poslal, a ...H...O). Skôr si myslím že okradnutému "pridajú" ešte nejaký priestupok spojený so zbraňami a nedbalosťou. Ak by NÁHODOU zbraň našli, (presnejšie: bola by nájdená) neverím že by bol nový "držiteľ" nejako postihnutý , ani že by sa vôbec vrátila ku svojmu majiteľovi (počul som o černote ktorú svojmu známemu dohodili samotní policajti). Som si vedomí že z môjho príspevku srší ťažký pesimizmus, no z ilúzií o príslušníkoch som, žiaľ, vyliečený. Neznamená to, že niekedy neprekvapia (česť výnimkám), ale uvedomme si, kde žijeme.