Košičanovi vzali revolver S&W 38

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
lubor
prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Ja kapsicku pouzivam prvy rok a som velmi spokojny. V aute ju mam odlozenu medzi prednymi sedadlami a pas mam zapnuty cez popruh, v restike je kapsicka vzdy na kolenach a popruh krizom cez krk.
inspiring_burnell

Príspevok od používateľa inspiring_burnell »

Presne. V lete ju tiež nosím v kapsičke, ale vždy ju mám prehodenú cez plece. Čert nikdy nespí :twisted:
inspiring_gates

Príspevok od používateľa inspiring_gates »

A aj preto je lepsia ladvinka, krora je stale na "opasku" ako kapsicka cez plece, ktora napr. zavadzia pri behu, ked sa nahnem tak sa hned sa "prevali" dopredu,...
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

skorej teraz lutujem zlodeja, kebyze to je len kradez tak sa to ani neriesi, ale kvoli zbrani si teraz mozno daju namahu :lol:
Bauer
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Ja radšej nosím na tele. Mám aj ľadvinku, občas som mal aj v koženej pánskej taštičke, ale to bolo len keď som bol v obleku u lekára. Tam som sa vyzliekol, oblečenie poukladal na pánsku kapsičku a pri vyšetrení som ju mal vlastne stále pod dohľadom.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Lord_Summoner_sk napísal:skorej teraz lutujem zlodeja, kebyze to je len kradez tak sa to ani neriesi, ale kvoli zbrani si teraz mozno daju namahu :lol:
No neviem, po rôznych vykrádačkach našej chaty som dostal pocit, že oni nechytia ani chrípku, aj keď je možné, že iný kraj iný mrav. :lol:
Vaquero
moderátor
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Je to riadny kolík. Neviem si predstaviť, že by som nemal zbraň pod dohľadom a len tak ju prevesil v taške cez stoličku a kukal sa inam. On si to svojím spôsobom pýtal a zlodej mu iba vyhovel. Som veľmi zvedavý, ako sa chcel brániť prípadnému útoku, keď ani nemal zbraň poruke.
mondo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa mondo »

pravde podobne poziadal o policajnu ochranu. Nakoniec mu uz aj tak nemali co zobrat. :roll:
lz
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa lz »

Lord_Summoner_sk napísal:skorej teraz lutujem zlodeja, kebyze to je len kradez tak sa to ani neriesi, ale kvoli zbrani si teraz mozno daju namahu :lol:
dovoľ aby som sa zasmial (či skôr zaplakal). o nejakej zvýšenej námahe v súvislosti s týmto prípadom možno uvažovať iba v inej rovine, ale nie pri hľadani veci (ukradnutú inú hodnotnú vec som našiel v bazári na nete presne v rovnakej konfigurácii ako mi bola ukradnutá dva týždne po odložení spisu, no pochybujem že by tu niekto urobil viac ako to že si aspoň vypočul moje hlásenie a prečítal výrobné číslo čo som mu poslal, a ...H...O). Skôr si myslím že okradnutému "pridajú" ešte nejaký priestupok spojený so zbraňami a nedbalosťou. Ak by NÁHODOU zbraň našli, (presnejšie: bola by nájdená) neverím že by bol nový "držiteľ" nejako postihnutý , ani že by sa vôbec vrátila ku svojmu majiteľovi (počul som o černote ktorú svojmu známemu dohodili samotní policajti). Som si vedomí že z môjho príspevku srší ťažký pesimizmus, no z ilúzií o príslušníkoch som, žiaľ, vyliečený. Neznamená to, že niekedy neprekvapia (česť výnimkám), ale uvedomme si, kde žijeme.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Vaquero napísal:On si to svojím spôsobom pýtal a zlodej mu iba vyhovel.
fuuuha, celkom ma tento nazor z tvojej klavesnice zarazil. Obzvlast od teba.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Uz chapem preco sa na Slovensku zije tak nahovno... ked citam niektore tieto prispevky :roll:
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Presne pre toto nemam rad kapsicky + pripadne ak je clovek vytazeny prac. povinnostami moze ju aj niekde zabudnut.
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...výčet obsahu tej čmajznutej kapsičky mi mimovoľne pripomenul definíciu krúžku na kľúče - ide o geniálny vynález, ktorý umožňuje, aby sme stratili všetky svoje kľúče naraz! :cry:
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

2weird2die napísal:http://www.webnoviny.sk/slovensko/kosic ... imgarticle
=================================
opatrnosti nikdy nie je dosť...
....ale JA som to NEBOL.....JA mám ALIBI... :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"