1.kolo Pohár LOS-SK (Čachtice, sobota 1.9.2012)

inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

na stranke los-sk.sk je v propoziciach zrejme omylom uvedena nedela 1. septembra. to len aby to niekoho nesplietlo :)
inspiring_burnell

Príspevok od používateľa inspiring_burnell »

Chystá sa niekto z BA, alebo z okolia? Môžme dohodnúť spoločný odvoz. PM a...
inspiring_pike

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

abakan napísal:na stranke los-sk.sk je v propoziciach zrejme omylom uvedena nedela 1. septembra. to len aby to niekoho nesplietlo :)
Kua, shit piss, dick, kde to tam zostalo? Bol som presvedceny, ze som to opravil vsade ;-(
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Potrebujem vysvetlit pravidla:

konkretne pravidlo

1.4.5 Puzdro musi byt umiestnene na opasku na strane silnej ruky, na urovni panvovej kosti.

Cize puzdro musi byt na stranovej (nie vyskovej) urovni panvovej kosti , to jest appendix carry nieje povoleny?
marksman2
prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa marksman2 »

Start s puzdrom appendix carry nie je povoleny.
cubitko
častý prispievateľ

Vyborne straveny den. Konecne som spoznal dalsich chalanov z fora, celkom dobre si zastrielal, vyskusal dalsich par zbrani, vyhral shootout 8) (aspon nieco brali domaci) a tak ...

K dojmom zo sutaze:pozitivne,ale stale neviem ci MAJOR je inak bodovany ako MINOR, snad mi niekto odpovie. Mozno som zbytocne stracal cas double alfami. Inak pretek zaujimavy, nabuduce to prechadzanie z krytu do krytu bude ovela rychlejsie.

PS: gratulace Aggerovi k prvemu miestu.

PSS: Balistik, nabuduce si das koselu miesto tricka, pri taseni sa ti nezamota do neho zbran a ten shoot off mi vratis 8)
Naposledy upravil/-a cubitko v 02 Sep 2012, 04:50, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

cubitko-dal si ma shoot off gratulujem,moje zapletenie tricka ti pomohlo,ale v IPSC ti to nedarujem mas istych 50% na mna :twisted: Super nalada,vela kamosov,vela foristov,prijemna atmosfera.Len na buduce si najdite niekoho na spustanie shoot off,lebo ja som drahy :twisted:
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

jj bolo fajn, aj potesilo vyskusat si DQ :D
MisoTN
prispievateľ
Registered for: 13 years 11 months

Príspevok od používateľa MisoTN »

dobre to bolo, pacilo sa mi. Uz nech mame opat :)
RisoP
prispievateľ
Registered for: 19 years 8 months

Príspevok od používateľa RisoP »

Bude aj v ZA opet...
add
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

yarco napísal:
revino napísal:predpokladam, ze sa da prist aj bez registracie. ci?
Dá sa, samozrejme.
Bez nej ale strelec nemá istotu, či sa zmestí na štartovnú listinu, takisto je registrácia cennou informáciou pre organizátora.
Dokonca ani s nou nema istotu :-) Dnes ma, napriek tomu ze som na shootingarea registrovany pod cislom 1, poslali naspat do BA(zin)...
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

A coze videl som ta vedla cesty,ak si to bol ty?
inspiring_pike

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

add napísal:
yarco napísal:
revino napísal:predpokladam, ze sa da prist aj bez registracie. ci?
Dá sa, samozrejme.
Bez nej ale strelec nemá istotu, či sa zmestí na štartovnú listinu, takisto je registrácia cennou informáciou pre organizátora.
Dokonca ani s nou nema istotu :-) Dnes ma, napriek tomu ze som na shootingarea registrovany pod cislom 1, poslali naspat do BA(zin)...
Nuz, nie je mi celkom jasne o com tocis. Niekoho niekto poslal prec z preteku v Cachticiach??? Mohol by si o tom prosim napisat viac? Asi by ma to celkom konkretne zaujimalo ako jedneho z organizatorov. Dakujem.
cubitko
častý prispievateľ

Balistik,50% tazko kedze sme kazdy ina Divizia, na to tam je ppl. Kopunec aby som mal pravidelne 50-60% :oops:
MisoTN
prispievateľ
Registered for: 13 years 11 months

Príspevok od používateľa MisoTN »

NzPerX napísal:
add napísal:
yarco napísal: Dá sa, samozrejme.
Nuz, nie je mi celkom jasne o com tocis. Niekoho niekto poslal prec z preteku v Cachticiach??? Mohol by si o tom prosim napisat viac? Asi by ma to celkom konkretne zaujimalo ako jedneho z organizatorov. Dakujem.

prisli sme dvaja z TN a chalan co bol na vchode nam povedal, ze uz nem,a nikoho pustat. Namietali sme, ze sme registrovany cez net, tak isiel zistit co a ako. Ked sa vratil, povedal ze je plnka a hotovo. NASTASTIE sa objavil Matej z TN, ktory mu OBJASNIL ze dnu sa nepustaju IBA AUTA!!! Snad to nebol pripad add
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"