1.kolo Pohár LOS-SK (Čachtice, sobota 1.9.2012)
Jo, bol to moj pripadMisoTN napísal: prisli sme dvaja z TN a chalan co bol na vchode nam povedal, ze uz nem,a nikoho pustat. Namietali sme, ze sme registrovany cez net, tak isiel zistit co a ako. Ked sa vratil, povedal ze je plnka a hotovo. NASTASTIE sa objavil Matej z TN, ktory mu OBJASNIL ze dnu sa nepustaju IBA AUTA!!! Snad to nebol pripad add
Podotykam, ze to bolo este pred zaciatkom registracie, okolo 9:20
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
-
inspiring_pike
No to snad nie je pravdaadd napísal:Jo, bol to moj pripadMisoTN napísal: prisli sme dvaja z TN a chalan co bol na vchode nam povedal, ze uz nem,a nikoho pustat. Namietali sme, ze sme registrovany cez net, tak isiel zistit co a ako. Ked sa vratil, povedal ze je plnka a hotovo. NASTASTIE sa objavil Matej z TN, ktory mu OBJASNIL ze dnu sa nepustaju IBA AUTA!!! Snad to nebol pripad addChalan na strazi si vypytal moje meno, a o chvilu sa vratil, ze im je luto, ale ze maju plno a ze ma nemoze pustit ... Kedze nepovedal ani nic v zmysle 'Ved pockaj ci sa nieco neuvolni ...' alebo 'Pod dnu, aspon sa mozes divat...', tak sa mi nechcelo stat pred paskou, ovesany vybavou a cakat ci ma niekto velkoryso pusti dnu. Zbalil som teda kramy a isiel het ...
Podotykam, ze to bolo este pred zaciatkom registracie, okolo 9:20
-
inspiring_liskov
-
inspiring_burnell
-> NzPerX
Ospravedlnenie prijimam. Chapem to tak, ze dobry umysel organizatorov bol nestastne pochopeny a realizovany chlapcom na brane.
Je fakt, som zostal zaskoceny a nenapadlo mi ze moze ist o nedorozumenie ... takze na mojom rychlom odchode sa spolupodielala aj urazena hrdost
Na druhej strane som si povedal, ze je to mozno signal zhora, ze som ani nemal riskovat vylet, ked doma su na spadnutie Aggerom spominane dolezitejsie udalosti 
Ospravedlnenie prijimam. Chapem to tak, ze dobry umysel organizatorov bol nestastne pochopeny a realizovany chlapcom na brane.
Je fakt, som zostal zaskoceny a nenapadlo mi ze moze ist o nedorozumenie ... takze na mojom rychlom odchode sa spolupodielala aj urazena hrdost
-
inspiring_pike