1.kolo Pohár LOS-SK (Čachtice, sobota 1.9.2012)

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Su niekde vysledky?
add
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

MisoTN napísal: prisli sme dvaja z TN a chalan co bol na vchode nam povedal, ze uz nem,a nikoho pustat. Namietali sme, ze sme registrovany cez net, tak isiel zistit co a ako. Ked sa vratil, povedal ze je plnka a hotovo. NASTASTIE sa objavil Matej z TN, ktory mu OBJASNIL ze dnu sa nepustaju IBA AUTA!!! Snad to nebol pripad add
Jo, bol to moj pripad :? Chalan na strazi si vypytal moje meno, a o chvilu sa vratil, ze im je luto, ale ze maju plno a ze ma nemoze pustit ... Kedze nepovedal ani nic v zmysle 'Ved pockaj ci sa nieco neuvolni ...' alebo 'Pod dnu, aspon sa mozes divat...', tak sa mi nechcelo stat pred paskou, ovesany vybavou a cakat ci ma niekto velkoryso pusti dnu. Zbalil som teda kramy a isiel het ...
Podotykam, ze to bolo este pred zaciatkom registracie, okolo 9:20
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

tak to bol tazky FUBAR potom, ja som tam dosiel o cca 10:14, parkovisko ('vonkajsie') este poloprazdne a uplne vsetko v poho. Misscommunication :D On asi naozaj myslel ze autom dnu :D
Peter Elektro
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

No tak to je teda riadne fopaaapa :( .Pokial viem tak mladenec mal pokyn dalej nepuštat auta a nie učastnikov.Tažke nedorozumenie.Ale aj tak si to vzdal nejako lahko,stačilo spravit o 20 krokov dalej a bolo by všetko OK :(
RisoP
prispievateľ
Registered for: 19 years 8 months

Príspevok od používateľa RisoP »

A JA SOM SA DIVIL, KEĎ SOM ŤA VIDEL NA REGISTRAčNOM LISTE AKO PRVéHO žE KDE SI?
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No skvele citanie, odkedy mame v cachticiach na vchode cvicene opice?
Add mal si zavolat dakoho kompetentneho, alebo tam jednoducho vojst.
Takto prichadzaju kluby o peniaze a ludia o chut prist druhy krat :roll:
MisoTN
prispievateľ
Registered for: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa MisoTN »

Asi vdaka tomu ze sme boli neodbytny, sa nakoniec ukazalo ze dnu nemaju vchadzat iba priblizovadla. Krasa ...
to add: na brane som bol cca 9.30
inspiring_pike

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

add napísal:
MisoTN napísal: prisli sme dvaja z TN a chalan co bol na vchode nam povedal, ze uz nem,a nikoho pustat. Namietali sme, ze sme registrovany cez net, tak isiel zistit co a ako. Ked sa vratil, povedal ze je plnka a hotovo. NASTASTIE sa objavil Matej z TN, ktory mu OBJASNIL ze dnu sa nepustaju IBA AUTA!!! Snad to nebol pripad add
Jo, bol to moj pripad :? Chalan na strazi si vypytal moje meno, a o chvilu sa vratil, ze im je luto, ale ze maju plno a ze ma nemoze pustit ... Kedze nepovedal ani nic v zmysle 'Ved pockaj ci sa nieco neuvolni ...' alebo 'Pod dnu, aspon sa mozes divat...', tak sa mi nechcelo stat pred paskou, ovesany vybavou a cakat ci ma niekto velkoryso pusti dnu. Zbalil som teda kramy a isiel het ...
Podotykam, ze to bolo este pred zaciatkom registracie, okolo 9:20
No to snad nie je pravda :-( Add, fakt nam to je luto. Mladik bol poslany k dolnemu parkovisku, aby smeroval auta, pretoze vsetci mali v tej chvili pocit, ze musia parkovat rovno pred stageami a mal len riesit auta. To je neuveritelne, ze z absolutne banalnej veci vznikne nieco taketo :-(. Ospravedlnujeme sa za nedorozumenie, i ked zjavne cca 40 ludi cez aktivneho mladika preslo...
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Potvrdzujem Addove slová. Stretol som ho na parkovisku , a dosť som sa čudoval čo je to za bordel.

Ten chlapec pri páske bol ozaj nie úplne duchom prítomný
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Add, to ma mrzi. :(

Myslel som ze si bol odvolany za dolezitejsou udalostou. :wink:
inspiring_burnell

Príspevok od používateľa inspiring_burnell »

Neviem. Ja som tam išiel približne v rovnakom čase a nebol žiadny problém. Povedal som mu, že som registrovaný, spýtal sa ma na meno a ešte mi aj pásku zdvihol :P
add
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

-> NzPerX
Ospravedlnenie prijimam. Chapem to tak, ze dobry umysel organizatorov bol nestastne pochopeny a realizovany chlapcom na brane.
Je fakt, som zostal zaskoceny a nenapadlo mi ze moze ist o nedorozumenie ... takze na mojom rychlom odchode sa spolupodielala aj urazena hrdost :) Na druhej strane som si povedal, ze je to mozno signal zhora, ze som ani nemal riskovat vylet, ked doma su na spadnutie Aggerom spominane dolezitejsie udalosti :D
inspiring_pike

Pre nas je to tiez poucenie a pravdepodobne vzdy pred pretekom aktivujeme hotline, na ktoru bude moct kazdy zavolat, ak bude mat nejaky podobne nezmyselny zazitok. Naozaj ma to mrzi...
inspiring_pike

Vysledky a pouzite stage na www.los-sk.sk
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

My ked sme sli stal add vedla hlavnej cesty,takze sme sli po nom,chalanisko sa aj nieco pytal ale ja som nahodil drsny pohlad takze mi to bolo jedno!
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"