revino napísal:cmk:
pokial mali vsetcia zeleneho,tak je to OK.
ja som mal modrého
Nám bolo povedané, že situácia má byť jasne popísaná a dokonca aj s popisom riešenia. Inak rád by som sa niekedy s Vami porozpával osobne. Robil som doteraz 8 rokov IDPA na Slovensku.cmk
U netajne je to jasne, tam to kazdy vidi a rozhodci popise reseni situace. Nakresy nejsou ani povinne. V cechach je casto nepouzivame vubec.
U tajnych situaci je to o tom, jak poradatel pojme tajnou..
Pri dobrom zakľaknutí to možné asi bolo, ale niekto to robiť musel, niekto nie, čiže niekto bol znevýhodnený a niekto nie. Keby tam boli tie šanóny napríklad tri a je na tebe ktorý otvoríš, tak by to menilo situáciu, ale súťažiacim tie farby vyberali rozhodcovia (nevravím, že zámerne).cmk napísal:Jinak si nejsem jisty, ze vsichni obstrelovali zeleneho poppera. Ale jsem si jisty, ze pri dobrem zakleknuti pro vsechny 3 moznosti existovala moznost to strilet z jednoho mista. Jen to misto v te rychlosti a stresu najit. A jak jsem psal - ja to strilel z prostredka, na popper za zelenym jsem se vyklanel a presto jsem tu situaci vyhral.
Ono si to neodporuje.RisoP napísal:Nám bolo povedané, že situácia má byť jasne popísaná a dokonca aj s popisom riešenia. Inak rád by som sa niekedy s Vami porozpával osobne. Robil som doteraz 8 rokov IDPA na Slovensku.U netajne je to jasne, tam to kazdy vidi a rozhodci popise reseni situace. Nakresy nejsou ani povinne. V cechach je casto nepouzivame vubec.
U tajnych situaci je to o tom, jak poradatel pojme tajnou..