to Berserker: ja tiez pomaly zacinam prichadzat na chut IDPA. mam za sebou par pretekov v ziline a pre prakticke pouzitie zbrane je to skvely trening. ale IPSC ma tiez svoje caro, to je proste tvrdy sport. treba skusit obidve a potom sa rozhodnut.
a samozrejme uvitame kazdeho strelca na trening, len pri urcitom pocte je potrebne to logisticky zabezpecit(prenajat celu strelnicu) pretoze ked tam je desat ludi na 6 stagov, tak si vela nezatrenujes.
a odvoz sa urcite bude dat sharovat.
co sa tyka obchodov zo zbranami v BA u mna je poradie nasledovne:
1.Hermes
2. Frano
3. Deas
4. Erik v Petrzalke
v hermese som zazil vzdy len profi pristup a max ochotu. dokonca som bol svedkom jednania predavaca s roznymi individuami, od 18rocneho chlapca ktoreho prepadli a on si prisiel kupit devinu bez zbrojaku s argumentom, ze ved on nikoho nezastreli, len postrasi, az po slovaka navrativsieho sa po emigracii z USA, ktory si prisiel kupit zbran. a vzy som obom chalanom musel zlozit poklonu za profesionalne jednanie aj zo somarmi. a ked nemaju zakaznikov, su ochotny ti vylozit na pult kazdu zbran co tam maju a dat ti k nej odbornu prednasku. je pravda, ze ked je za pultom ta starsia pani, tak ta zvykne byt nevrla. vtedy tam proste nechodim
maju iba jednu velku nevyhodu. su naozaj drahy
u frana je fajn, dobre ceny, mily personal-mama s dcerou, ktory vsak o zbraniach vie len zaklady.
v dease zalezi na tom, kto je za pultom. zazil som tam pristup, ze som sa otocil na opatku a zaprisahal sa, ze uz viac tam nepridem.
predajnu erik nepoznam, teda nehodnotim.