Zastavujuci ucinok
-
inspiring_ganguly
Zastavujuci ucinok
...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 13:40, upravené celkom 1 krát.
Za každú cenu nabíjať a strieľať ,nabíjať a strieľať ,nabíjať a strieľať , a potom už ani nenabíjať , ale len strieľať a strieľať ...........medzi utocnikom a obetou je 2m vzdialenost obet ma strelnu zbran, utocnik ju chce zabit za kazdu cenu ,kam je podla vas najlepsie trafit utocnika ?Do ktorej casti tela?
Copyright © 2008 arminius & company buchac holding SK, s. r. o. Všetky práva vyhradené
Utocnik s nozom vs. obranca so zbranou? Podla vzdialenosti a casu, za ktory by utocnik mohol zautocit by som asi tasil a pre oddialenie utoku ustupil pokial by to slo.
Na zaklade reakcii utocnika (ocakavam, ze by sa dal na utek) by som nasledne reagoval, opatrne odisiel, alebo v pripade pokracujuceho utoku strielal.
Osobne by som ale uvital, keby radsej zutekal.
Na zaklade reakcii utocnika (ocakavam, ze by sa dal na utek) by som nasledne reagoval, opatrne odisiel, alebo v pripade pokracujuceho utoku strielal.
Osobne by som ale uvital, keby radsej zutekal.
Asi, ako napísal Armínius.arminius napísal:Za každú cenu nabíjať a strieľať ,nabíjať a strieľať ,nabíjať a strieľať , a potom už ani nenabíjať , ale len strieľať a strieľať ...........medzi utocnikom a obetou je 2m vzdialenost obet ma strelnu zbran, utocnik ju chce zabit za kazdu cenu ,kam je podla vas najlepsie trafit utocnika ?Do ktorej casti tela?![]()
![]()
![]()
Sú veci, ktoré sa na verejnosti nepatrrrríííí iba tak rozprávať. Ale ak útočník, čo ťa napadol prežije, a nemáš svedkov, tak máš veĺkýýýýýý problém.
Sedíš za pokus o vraždu, aj keď sudcom bude Panzer.
Kapo: Presne tak! Treba poctivo chodiť do kostola a modliť sa, aby nikto z nás nemusel riešiť podobnú situáciu. A svedkovia... podávajú len svoj subjektívny popis udalostí, preto so svedkom, či bez, prúser to môže byť rovnaký. Alebo ešte väčší, ak zapracuje fantázia nestranného svedka a ten ti pred súdom poriadne naloží.

-
inspiring_jackson
Podla knižky a z tvojej strany ano.
Ale ak ho postrelíš, tak ten lotor bude s velkou pravdepodobnosťou pred súdom tvrdiť, že si ho napadol ty a že on sa iba bránil. A pravdepodobne sa nájde aj nejaký svedok, čo mu to dosvedčí.
Ak to bude náš sociálne slabší spoluobčan, tak ešte máš na krku aj rasistický útok.
A v base si ťa potom jeho bratranci vychutnajú.
Ale ak ho postrelíš, tak ten lotor bude s velkou pravdepodobnosťou pred súdom tvrdiť, že si ho napadol ty a že on sa iba bránil. A pravdepodobne sa nájde aj nejaký svedok, čo mu to dosvedčí.
Ak to bude náš sociálne slabší spoluobčan, tak ešte máš na krku aj rasistický útok.
A v base si ťa potom jeho bratranci vychutnajú.
KAPO
Čiže z toho vyplývalo , že išli aspoň tri rany . Jedna do tela , druhá na výstrahu a tá tretia bola rana istaty.
A podľa možností presne v tom poradí .

Na doplnenie . Svojho času nám na vojenčine vraveli , musíš dať ranu istoty . Ale podľa možnosti nie do luftu , ale do hlavy .Sú veci, ktoré sa na verejnosti nepatrrrríííí iba tak rozprávať. Ale ak útočník, čo ťa napadol prežije, a nemáš svedkov, tak máš veĺkýýýýýý problém.
Čiže z toho vyplývalo , že išli aspoň tri rany . Jedna do tela , druhá na výstrahu a tá tretia bola rana istaty.
A podľa možností presne v tom poradí .
-
inspiring_blackburn
Nič v zlom, ľudia, ale ak sa niečo podobné stane, tak sa, podla možností, obzrite, či vás niekto nezaujatý nevidí a ak ano, tak radšej najprv zakričte o pomoc, že vás chce útočník zabiť a až potom vytaste, alebo zmiznite.. Útočníkov kamarát rád dosvedčí pred policajtami, že VY ste ohrozovali jeho a aj iných, aj keď to tak nebolo.. vlastná skúsenosť.. Stálo ma to 3/4 roka trestného stíhania.. Takže, ak vytasíš, tak strielaj, ak vystrelíš, tak na isto..
-
inspiring_blackburn
Stručne:.. hádka medzi mojimi rodičmi a bandou ožratých chlapov, pre rušenie nočného kludu.. Dvaja ožrani sa pustili fyzicky do môjho otca, na mamu sprosto nadávali, tak som samozrejme dobehol na pomoc.. Keďže opekali, tak bol predpoklad, že majú nože.. mali a nielen nože, ale aj sekeru a mačetu.. tak som si, pre istotu zobral Taurus PT 92.. mal som ju schovanú, ale nechtiac ju jeden uvidel a povedal to nahlas.. ukludnili sa.. došli policajti a jeden s ožranov povedal, že som na nich mieril a vyhrážal sa im zabitím..