Zastavujuci ucinok

inspiring_ganguly

Zastavujuci ucinok

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 13:40, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Asi vsade kde sa trafis? podla mna ked ti ide o kejhak tak moc nepozeras ci mu odstrelis noz z ruky, alebo mu postrelis nohu aby nemohol chodit. Ja to vidim tak ze pudovo do oblasti hrudnika, mas najvacsiu pravdepodobnost ze trafis aj ked zle namieris; pocet nabojov podla rychlosti ukazovaka.
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Niekde som cital,ze do bedrovej oblasti.Malo by to vraj utocnika hned vyradit.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

FBI tvrdí, že do hlavy a poriadne poškodiť mozog. To je vraj jediná okamžitá a stopercentná vypínačka. Náš TZ to však vidí inak a páliť na hlavu... no nefím, nefím. Inak je to rôzne a závidí to prípad od prípadu - útočník od útočníka.
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

medzi utocnikom a obetou je 2m vzdialenost obet ma strelnu zbran, utocnik ju chce zabit za kazdu cenu ,kam je podla vas najlepsie trafit utocnika ?Do ktorej casti tela?
Za každú cenu nabíjať a strieľať ,nabíjať a strieľať ,nabíjať a strieľať , a potom už ani nenabíjať , ale len strieľať a strieľať ........... :lol: :lol: :lol:

Copyright © 2008 arminius & company buchac holding SK, s. r. o. Všetky práva vyhradené
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

Utocnik s nozom vs. obranca so zbranou? Podla vzdialenosti a casu, za ktory by utocnik mohol zautocit by som asi tasil a pre oddialenie utoku ustupil pokial by to slo.

Na zaklade reakcii utocnika (ocakavam, ze by sa dal na utek) by som nasledne reagoval, opatrne odisiel, alebo v pripade pokracujuceho utoku strielal.

Osobne by som ale uvital, keby radsej zutekal.
Kapo
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Kapo »

arminius napísal:
medzi utocnikom a obetou je 2m vzdialenost obet ma strelnu zbran, utocnik ju chce zabit za kazdu cenu ,kam je podla vas najlepsie trafit utocnika ?Do ktorej casti tela?
Za každú cenu nabíjať a strieľať ,nabíjať a strieľať ,nabíjať a strieľať , a potom už ani nenabíjať , ale len strieľať a strieľať ........... :lol: :lol: :lol:
Asi, ako napísal Armínius. :D Len nakoniec nie je dôležité, čo si urobil, ale čo povieš.

Sú veci, ktoré sa na verejnosti nepatrrrríííí iba tak rozprávať. Ale ak útočník, čo ťa napadol prežije, a nemáš svedkov, tak máš veĺkýýýýýý problém.
Sedíš za pokus o vraždu, aj keď sudcom bude Panzer. :twisted:
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Kapo: Presne tak! Treba poctivo chodiť do kostola a modliť sa, aby nikto z nás nemusel riešiť podobnú situáciu. A svedkovia... podávajú len svoj subjektívny popis udalostí, preto so svedkom, či bez, prúser to môže byť rovnaký. Alebo ešte väčší, ak zapracuje fantázia nestranného svedka a ten ti pred súdom poriadne naloží.
:(
inspiring_jackson

Príspevok od používateľa inspiring_jackson »

Neviem chlapi prečo z toho robíte taký problém - v takomto prípade by predsa išlo jednoznačne o NO, no nie?
Kapo
častý prispievateľ

Podla knižky a z tvojej strany ano.
Ale ak ho postrelíš, tak ten lotor bude s velkou pravdepodobnosťou pred súdom tvrdiť, že si ho napadol ty a že on sa iba bránil. A pravdepodobne sa nájde aj nejaký svedok, čo mu to dosvedčí.
Ak to bude náš sociálne slabší spoluobčan, tak ešte máš na krku aj rasistický útok.
A v base si ťa potom jeho bratranci vychutnajú. :twisted:
arminius
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa arminius »

KAPO
Sú veci, ktoré sa na verejnosti nepatrrrríííí iba tak rozprávať. Ale ak útočník, čo ťa napadol prežije, a nemáš svedkov, tak máš veĺkýýýýýý problém.
Na doplnenie . Svojho času nám na vojenčine vraveli , musíš dať ranu istoty . Ale podľa možnosti nie do luftu , ale do hlavy . :!: :!:
Čiže z toho vyplývalo , že išli aspoň tri rany . Jedna do tela , druhá na výstrahu a tá tretia bola rana istaty.
A podľa možností presne v tom poradí . :lol: :lol: :lol:
Kapo
častý prispievateľ

No, pekné killerské okienko, len čo je pravda. :)
inspiring_blackburn

Príspevok od používateľa inspiring_blackburn »

Nič v zlom, ľudia, ale ak sa niečo podobné stane, tak sa, podla možností, obzrite, či vás niekto nezaujatý nevidí a ak ano, tak radšej najprv zakričte o pomoc, že vás chce útočník zabiť a až potom vytaste, alebo zmiznite.. Útočníkov kamarát rád dosvedčí pred policajtami, že VY ste ohrozovali jeho a aj iných, aj keď to tak nebolo.. vlastná skúsenosť.. Stálo ma to 3/4 roka trestného stíhania.. Takže, ak vytasíš, tak strielaj, ak vystrelíš, tak na isto..
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Zolo
mozes popisat o co islo v tvojom pripade?
inspiring_blackburn

Príspevok od používateľa inspiring_blackburn »

Stručne:.. hádka medzi mojimi rodičmi a bandou ožratých chlapov, pre rušenie nočného kludu.. Dvaja ožrani sa pustili fyzicky do môjho otca, na mamu sprosto nadávali, tak som samozrejme dobehol na pomoc.. Keďže opekali, tak bol predpoklad, že majú nože.. mali a nielen nože, ale aj sekeru a mačetu.. tak som si, pre istotu zobral Taurus PT 92.. mal som ju schovanú, ale nechtiac ju jeden uvidel a povedal to nahlas.. ukludnili sa.. došli policajti a jeden s ožranov povedal, že som na nich mieril a vyhrážal sa im zabitím..
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"