Dnes teda cesta na postu a namiesto ziadosti o doplnenie pozvanka na skusky, takze 12.3. je den "D".
Priznam sa, som mozno aj trochu sklamany, tolko som studoval ake opravne prostriedky mozem pouzit a denno denne v duchu formuloval ako ich co najlepsie organom poslat, az som ostal zaskoceny. Na druhej strane som si isty ze ked sa do literatury potrebnej ku skuskam (a mnoho dalsich info ohladom zbrani strelive a ZP) poriadne zahryznem, nedam tomu pokoj opat na hodnu chvilu
Vdaka za mnozstvo rad a odkazov ako sa dostat ku potrebnym informaciam vsetkym prispievatelom fora, dam sem urcite vediet ako to prebiehalo na skuskach a ci este nahodou neskusali dake voloviny.
Otazka: Vie ma niekto niekam nasmerovat ak chcem zistit nalezitosti potrebne pre zalozenie streleckej organizacie? Myslim ci je potrebne mat nejake specialne priestory, vybavenie, specialny typ orzanizacie apod. Zatial som zistil len ze je to :
Právnicka osoba zaoberajúca sa športovou činnosťou, ktorej súčasťou je športová streľba podľa pravidiel platných na území Slovenskej republiky alebo medzinárodných pravidiel.
Ak niekto vie ci strelecka organizacia podlieha nejakej vyhlaske alebo to tu je niekde rozoberane, prosim SS.´, vdaka.