Konkretne v tejto .45 som to tipoval na naboj bez prachu.
Odhad podla toho ako lahko sla von.
Lebo ja som si dva razy musel prečítať pozorne vzniknutú diskusiu a nikde som nenašiel žiaden útok či invektívu voči tvojej osobe alebo Aggerovi. Ja som bol oklamaný výrobcom streliva Limit rovnako ako aj ty a všetci ostatný z nákupu. A rozhodne to v žiadnom prípade nedávam za vinu tebe ani Aggerovi. A ani nemám dôvod voči vám zaujímať negatívne postoje. Aj napriek tomu že s tvojich príspevkov cítim negatívnu energiu voči mne:PETERSON - Za dobrotu na žobrotu... Je ti toto treba?
som zvyknutý z práce...
Čo som chcel to som dokázal. Plášť je z ocele, nie s tombaku.-Ak chce Pif Paf silou mocou niečo dokázať, nech sa spojí s "Bořičmi mýtov"
Odpoviem protiotázkou:Dávam otázku do pléna:
-prečo dostáva Limit v poslednej dobe vysoké objednávky z Europy práve na náboje CUZN10?
Keď už útočíš, tak buď konkrétny, nech má tvoj cieľ možnosť reagovať, inak je lepšie sa zdržať takejto poznámky.Aj na tomto fore sme občas svedkami "faktov" ľudí, ktorí skôr píšu ako objektívne zhodnotia.
Prepáč my že som náboje neskúšal streľbou a moje zistenie pre teba nie je dostatočne vhodné, ale toto nie je tvoja téma, kde by sa objavovali príspevky podla tvojich očakávaní. Ja by som bol rád ak by sme tu písali o tom aké sú Limit náboje úžasne spoľahlivé a že po strhnutí tombakového plášťa sa tento neprilepí na magnet.P.S: očakával som, že sa budú vyjadrovať hlavne ľudia zo spol.nákupu, ktorí toto strelivo aj skúšali...
Budem sa opakovať: Nejde o tombakový plášť, ide o oceľový plášť, s možno tombakovým povlakom ktorého hrúbka rozhodne nedosahuje viac ako jednu desatinu milimetra.Osobnú konfrontáciu odmietnem, nestojí mi to za ten čas. Naviac pri osobnom stretnutí sa toho narozpráva. Radšej budem mať oficiálne stanovisko v emaily aby som ho sem mohol zavesiť.Za kvalitou tombak plášťu si p.Koutný stál.
Kludne sprostredkujem osobné stretnutie a konfrontáciu zoči-voči
Som náročný na strelivo. Skúsil som kúpiť aj Limity či pozitívne neprekvapia. Už mám kupca.Voči tebe pociťujem iba počudovanie- nad tvojím postojom.
Vedel si že kupuješ oceľový plášť a nie tombakový?Ja sa necítim oklamaný, vedel som čo kupujem ... ...
Ja som zasa rozobral jednu strelu a to mi stačilo na to aby som ich nestrieľal.Mne tie náboje fungovali v teste a to mi stačilo na ich obstaranie.
Fakt zistenia že plášť strely je z ocele považuješ za šírenie poplašných správ? Zásadne nestrieľam strely z oceľovým plášťom, nech je z akokoľvek mäkkej ocele - nemôže nahradiť tombakový plášť.Poplašné správy si začal do éteru dávať ty bez toho, aby si náboje otestoval streľbou.
K100 a NP29 a asi o mesiac budem kupovať zberateľskú raritu tiež s drážkovanou hlavňou v 9 Luger pri ktorej budem extra náročný na strelivo.Mám dotaz- akú máš zbraň, keď máš také obavy?
A ty zrejme takisto nie, napriek tomu sa streliva zastávaš.Kvalitu plášťa- resp. povrch možno spochybňovať po dôkladnom chemickom rozbore a porovnaní s nábojmi iných výrobcov- čo si ty neurobil.
Áno, pri dlhodobom používaní skorej ako strelivo s plnohodnotným tombakovým plášťom, to je všeobecne známy fakt pri strelách z oceľovým plášťom a nie len moja osobná úvaha.Tebe stačilo rozrezanie strely, aby si zhodnotil, že strela poškodí hlaveň.
Nevyjadril som sa k veľa veciam ktoré si sem napísal ty, alebo niekto iný. Keby si sem dal makro fotografiu na ktorej by bolo vidno povrch strely v mieste zarezania hrany pola do povrchu strely, bolo by sa k čomu vyjadriť. Ako už tu niekto písal – povlak strely sa možno v tomto mieste prerazil a tak mohla kvalitná oceľ hlavne dojsť do kontaktu z mäkkou oceľou plášťa.Prečo si sa nevyjadril k fotkám striel, ktoré som sem vložil???
toto mi stačí.pif paf napísal: Keby si sem dal makro fotografiu na ktorej by bolo vidno povrch strely v mieste zarezania hrany pola do povrchu strely, bolo by sa k čomu vyjadriť. Ako už tu niekto písal – povlak strely sa možno v tomto mieste prerazil a tak mohla kvalitná oceľ hlavne dojsť do kontaktu z mäkkou oceľou plášťa.