Isteze pozeral, clovek ktory kupuje zbran a nepozrie sa jej do laufu by mal vratit zbrojak
Skusil som to nafotit aspon mobilom a vysledok tunak one predkladam...

toto je cast vyvrtu od ustia hlavne, (1) je skrabanec po spicke vrtaka, je to vlasovy skrabancek ktory v reale pri normalonim svetle nie je tak vidiet, zatial sa tam ziadna korozia ani nic podobne nevyskytla, od kupy bez zmeny; (2) je odraz rozsireneho kanalika na vyvrte

upravene ustie pri vyrobe kompaktu, kvalitu originalu urcite nedosahuje, ale z toho co bolo na vyber bolo najlepsie. Je symetricke (fotene z boku, preto sa zobrazuje ako elipticke) a nema okusane hrany. Niektore tam boli v kvalite, ako keby ich Mauser okusoval (zainteresovani vedia o com tocim)

porovnanie dlzok, imho zaklad na kompakta je dat NORMALNU pazbu, ktora sa da vyklopit jednou rukou a po par stovkach ran sa nevyhegla (ako od sudruhov z CSSR, tak s plastovymi klbmi od FABu, alebo ako ta duralova co som videl tu u jedneho clena fora - vstko nahovno). Rovnako musi mat rozumny sklon aby bolo mozne pouzivat povodne mieridla, skusal som "M4 trubku" a na kvere som musel lezat. Druha vec je, ze je zbytocne ho predlzovat kompikmi a podobnymi vecami. Tiez som sa snazil zachovat stihlost zbrane, to je to preco je 58 pekna. Zial kazdy kto trocha tunil 58 vie, ze zohnat kvalitne veci nan je kur*a drahe. Ked zoberiem ten moj, tak pazba s predpazbim stali tolko co dva nove kompakty
edit: zmena hostingu obrazkov, janforman.com bonzuje polohu... aj ked zle a ukrutne nepresne, ale z principu to nemienim podporovat