Bathory Cup - Extraliga SADS Dátum: 13.04.2013

duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ako to tu čítam tak kritizujú tí , ktorí v živote žiadnu súťaž neorganizovali , nestavali a len mudrujú! Nespokojnosť možno riešiť zorganizovaním súťaže lepšej, ako je tá kritizovaná. Ja som sa nestihol zaregistrovať, tak som velmi rád , že to ešte šlo mailom.
Používateľov profilový obrázok
sirdo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

oci napísal:Tento rok mozem strielat tak LII v Kabule, kde bojujem za vasu krajsiu buducnost :wink:
za nasu nie, len za svoju :wink: ...
22buco
prispievateľ
Registered for: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa 22buco »

:-) Hlava v piesku určite nie :-) neboj, ani server mi nepadol, no okrem zábavky na webe mam aj pracovne a rodinne povinnosti. Áno priznávam, mýlil som sa, cena na L3 je najnižšia aká je široko ďaleko.
Ospravedlňujem sa, že som dal na slova niekoho, kto kritizoval Bathory cup za slabú úroveň. Ale podotýkam, nebol to jediný človek ako si myslíš :-) (Sťažnosť sa týkala toho, že niekomu bolo veľa blízkych terčov, malá obťiažnosť stage)
- Asi som sa zle vyjadril, ale moje pocity v podstate vystihli In- finity a oci keď vyjadrili "potrebu" robiť preteky L2. Myslím že preteky na úrovni L2 majú dostatočne vysoký štandard a nemyslím si, že zo 4 kôl extraligy bolo nutnosť robiť 3 kola L3.
-Preto moje zamyslenie nad výškou štartovného na Bathory cup.
Ale to je môj problém a problém ľudí ktorí zdieľajú môj názor. Komu sa zdá veľa nech nejde. A mne sa zdá. Možno sa mýlim a budem to ľutovať . Kto vie?
-Keby pretek ostal po starom (L2) bol by som spokojnejší. Ja som bol v Čachticiach spokojný, keby som nebol, nechodil by som tam.
Ale ( dúfam, že ma opäť za môj názor raz niekto "ukameňuje") nemyslím si, že Čachtice (ako strelnica) sú vhodné na L3.
A na záver, ak som sa niekoho dotkol, ospravedlňujem sa, nemal som to v úmysle. Organizátorom prajem veľa zdaru aj tebe Glock 34 :-) a neboj, pri najbližšom stretnutí to môžme rozobrať bez zbytočných emócií samozrejme :-)
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

čo sa tyka obťiažnosti stage, to je problém všetkých organizátorov pretekov. Napríklad ja mám rád vzialené terče, za čo ma na mojich pretekoch tiež kritizujú strelci. Bol som na na preteku, kde zase bolo podľa mňa veľa pohybujúcich sa zariadení, bol som na preteku, atd atd. Ale je to môj názor strelca, ktorý možem preberať s iným strelcom pri pive.
Robia sa preteky menej a viac naročné. A pokiaľ sa robia v súlade s IPSC pravidlami, možme naozaj akurát po preteku prísť za organizátorom a vyjadriť svoj názor, ktorý nemusí byť akceptovaný.

Výška štartovného. Naozaj ťažká otázka. Pred dvomi rokmi sme boli zvyknutý na cca 30-35€. Poslednu LIII ktorú sme robili mi, bola za 30€.
Aj som rozmýšlal že sa glocka34 na to spýtam, prečo 45€, ale v podstate stačí sa kuknúť na počet organizačného teamu, cca 35 ludí, (každého treba nachovať po prematch, ubytovať a znova nachovať cez pretek), treba vyplatiť strelnicu, vyplatiť helprov, ktorých je v Čachticiach vždy dostatočný počet + v tej cene je aj obed pre strelcov, treba nakúpiť na pretek kopec prkotín, o ktorých ani neviete že treba na pretek, atd atd. Preteky v Čachticiach sú všeobecne známe svojou dobrou organizačnou úrovňou. Prečo? Lebo nešetria na rozhodcoch a ani helproch. Takže asi tak.

Ak budeme mi na Sielnici robiť LIII, naozaj neviem povedať koľko dáme štartovné, ale ked sa nad tým tak zamýšlam asi to už nebude 30€.

Jednoducho povedané, predimenzované LI za 10€ sa nám organizátorom vrátili v zlom. Bola to chyba, ktorú sa budeme snažiť napraviť. Takže ak dobre počítam a za 45€ je 220 rán tak na LI za 10€ mi vychádza 48 rán a na LII o cca 120 ranách 22€.

Srandujem :-)

Rozdiel medzi LI, LII a LIII je velký (nemyslim teraz počet rán a stages). Kto chce vedieť aký, nech si kukne pravidlá IPSC.
In - FinitY
prispievateľ
Registered for: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

"A tiez sa mi nezda, ze grafel vie, ze je prihlaseny"

no, sklamem ťa oči, prave som dovolal s Ericom, dnes bol ešte potrenovať, lebo som mu spomenul že na SVK sú super strelci, no a zajtra odlieta na Bathoričku, takže tak.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

zeby svojho casu ernest nagy, napr?
katko
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa katko »

Áno máme na Slovensku aj Majstrov Sveta a Európy aj víťazov L IV pretekov. Spomeniem napr.:

MS 2012 (brokovnica)
Ivan HOS - 1. miesto OPEN

MS 2011 (pištol)
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD - Junior
Marián VYŠNÝ - 7. miesto PRD

MS 2008 (pištol)
Andrej HRNČIARIK - 3. miesto PRD - Junior
Ernest NAGY ml. - 5. miesto PRD Jr.
Marián VYŠNÝ - 8. miesto PRD

ME 2010 (Pištol)
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD - Junior, víťaz Shotoff
Ernest NAGY ml. - 3. miesto PRD - Junior
Ernest NAGY, Marian VYŠNÝ, Andrej HRNČIARIK a Ján PAVLÍK - 3. miesto PRD team

ME 2012 (puška)
Ernest NAGY - 8. miesto Open semi-auto

ME 2009 (brokovnica)
Ján PAVLÍK - 2. miesto OPEN
Ernest NAGY - 5. miesto OPEN

AustralAsia (L IV) 2010
Ernest NAGY - 2. miesto PRD
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD Jr., 5. miesto PRD
Ernest NAGY ml. - 2. miesto PRD Jr., 10. miesto PRD

Latin America (L IV) 2010
Marián VYŠNÝ - 1. miesto PRD
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

niečo málo o M.Vyšnom máš aj tu:

http://www.youtube.com/watch?v=0rUNaHiiHNo

(ale neviem, či je na fore)
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Nezda sa vam, ze ste Bathory cup vlakno zasrali uz dost ?
Keby ste boli napr na strelectvi.cz , tak mate tyzdnovy ban len taky supot.
Stage maju uz svoju podobu poobede sa streli prematch a zajtra ste vsetci sportovi strelci welcome.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Zo zdravotnych dovodov odstupim zaplatene miesto na zajtra na Bathory cap za 35 euro.popr.dohoda.
Prezvonit na 00436766481866 , zavolam naspet.
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Chlapi nikto nič? Aj počasie tam ma byt zajtra lepšie. Ja som nasrany ako pes že nemožem ist,ale tak mam seknute v krku že ledva pišem na PC... :(
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Stage su postavane a prematch ukonceny.
Podla mna je to vyborny pretek a strielalo sa mi super.
Dufam ze zajtra vydrzi pocasie.
Ako sme dostrielali spustil sa lejak. :cry:
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Zajtra ma byt tak 15-16 stupnov, a maximalne jemny dazdik. Ale v Cachticiach neprsi cez pretek ,nehladiac na predpoved.
Stage su pekne, velmi dynamicke, ziadne strielanie na 30 metrov daleke popre. Strielalo sa to vyborne, niektore som dal naozaj perfektne rychlo a presne, 2 som totlane doje... , ale tak na novu zbran to celkovo nebolo zle.
Tesim sa na zajtra, aj ked mi prischli vyklopky... zase.
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Tak pre neveriacich Janov prave som v cachticiach odpiskal Grauffela!
A nie neregistroval sa sam, ale cez Adama.
mykymiki
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa mykymiki »

No popol je uz na mojej hlave...Erik tam naozaj bol...malo len jeden problem ze si teraz nemozem umyt ruku, kedze som mu ju podal.. :D

Teraz vazne, pekny pretek! Konkurencia v Production bola famozna. A to co tam dorabal pan majster sveta spolu s motorovou myšou z chorvatska...musime sa este vela ucit :wink:

Skoda pocasia, asi 5x prsalo...same blato...
M.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"