Bathory Cup - Extraliga SADS Dátum: 13.04.2013
Ospravedlňujem sa, že som dal na slova niekoho, kto kritizoval Bathory cup za slabú úroveň. Ale podotýkam, nebol to jediný človek ako si myslíš
- Asi som sa zle vyjadril, ale moje pocity v podstate vystihli In- finity a oci keď vyjadrili "potrebu" robiť preteky L2. Myslím že preteky na úrovni L2 majú dostatočne vysoký štandard a nemyslím si, že zo 4 kôl extraligy bolo nutnosť robiť 3 kola L3.
-Preto moje zamyslenie nad výškou štartovného na Bathory cup.
Ale to je môj problém a problém ľudí ktorí zdieľajú môj názor. Komu sa zdá veľa nech nejde. A mne sa zdá. Možno sa mýlim a budem to ľutovať . Kto vie?
-Keby pretek ostal po starom (L2) bol by som spokojnejší. Ja som bol v Čachticiach spokojný, keby som nebol, nechodil by som tam.
Ale ( dúfam, že ma opäť za môj názor raz niekto "ukameňuje") nemyslím si, že Čachtice (ako strelnica) sú vhodné na L3.
A na záver, ak som sa niekoho dotkol, ospravedlňujem sa, nemal som to v úmysle. Organizátorom prajem veľa zdaru aj tebe Glock 34
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
- Kontaktovať používateľa:
čo sa tyka obťiažnosti stage, to je problém všetkých organizátorov pretekov. Napríklad ja mám rád vzialené terče, za čo ma na mojich pretekoch tiež kritizujú strelci. Bol som na na preteku, kde zase bolo podľa mňa veľa pohybujúcich sa zariadení, bol som na preteku, atd atd. Ale je to môj názor strelca, ktorý možem preberať s iným strelcom pri pive.
Robia sa preteky menej a viac naročné. A pokiaľ sa robia v súlade s IPSC pravidlami, možme naozaj akurát po preteku prísť za organizátorom a vyjadriť svoj názor, ktorý nemusí byť akceptovaný.
Výška štartovného. Naozaj ťažká otázka. Pred dvomi rokmi sme boli zvyknutý na cca 30-35€. Poslednu LIII ktorú sme robili mi, bola za 30€.
Aj som rozmýšlal že sa glocka34 na to spýtam, prečo 45€, ale v podstate stačí sa kuknúť na počet organizačného teamu, cca 35 ludí, (každého treba nachovať po prematch, ubytovať a znova nachovať cez pretek), treba vyplatiť strelnicu, vyplatiť helprov, ktorých je v Čachticiach vždy dostatočný počet + v tej cene je aj obed pre strelcov, treba nakúpiť na pretek kopec prkotín, o ktorých ani neviete že treba na pretek, atd atd. Preteky v Čachticiach sú všeobecne známe svojou dobrou organizačnou úrovňou. Prečo? Lebo nešetria na rozhodcoch a ani helproch. Takže asi tak.
Ak budeme mi na Sielnici robiť LIII, naozaj neviem povedať koľko dáme štartovné, ale ked sa nad tým tak zamýšlam asi to už nebude 30€.
Jednoducho povedané, predimenzované LI za 10€ sa nám organizátorom vrátili v zlom. Bola to chyba, ktorú sa budeme snažiť napraviť. Takže ak dobre počítam a za 45€ je 220 rán tak na LI za 10€ mi vychádza 48 rán a na LII o cca 120 ranách 22€.
Srandujem
Rozdiel medzi LI, LII a LIII je velký (nemyslim teraz počet rán a stages). Kto chce vedieť aký, nech si kukne pravidlá IPSC.
Robia sa preteky menej a viac naročné. A pokiaľ sa robia v súlade s IPSC pravidlami, možme naozaj akurát po preteku prísť za organizátorom a vyjadriť svoj názor, ktorý nemusí byť akceptovaný.
Výška štartovného. Naozaj ťažká otázka. Pred dvomi rokmi sme boli zvyknutý na cca 30-35€. Poslednu LIII ktorú sme robili mi, bola za 30€.
Aj som rozmýšlal že sa glocka34 na to spýtam, prečo 45€, ale v podstate stačí sa kuknúť na počet organizačného teamu, cca 35 ludí, (každého treba nachovať po prematch, ubytovať a znova nachovať cez pretek), treba vyplatiť strelnicu, vyplatiť helprov, ktorých je v Čachticiach vždy dostatočný počet + v tej cene je aj obed pre strelcov, treba nakúpiť na pretek kopec prkotín, o ktorých ani neviete že treba na pretek, atd atd. Preteky v Čachticiach sú všeobecne známe svojou dobrou organizačnou úrovňou. Prečo? Lebo nešetria na rozhodcoch a ani helproch. Takže asi tak.
Ak budeme mi na Sielnici robiť LIII, naozaj neviem povedať koľko dáme štartovné, ale ked sa nad tým tak zamýšlam asi to už nebude 30€.
Jednoducho povedané, predimenzované LI za 10€ sa nám organizátorom vrátili v zlom. Bola to chyba, ktorú sa budeme snažiť napraviť. Takže ak dobre počítam a za 45€ je 220 rán tak na LI za 10€ mi vychádza 48 rán a na LII o cca 120 ranách 22€.
Srandujem
Rozdiel medzi LI, LII a LIII je velký (nemyslim teraz počet rán a stages). Kto chce vedieť aký, nech si kukne pravidlá IPSC.
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
Áno máme na Slovensku aj Majstrov Sveta a Európy aj víťazov L IV pretekov. Spomeniem napr.:
MS 2012 (brokovnica)
Ivan HOS - 1. miesto OPEN
MS 2011 (pištol)
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD - Junior
Marián VYŠNÝ - 7. miesto PRD
MS 2008 (pištol)
Andrej HRNČIARIK - 3. miesto PRD - Junior
Ernest NAGY ml. - 5. miesto PRD Jr.
Marián VYŠNÝ - 8. miesto PRD
ME 2010 (Pištol)
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD - Junior, víťaz Shotoff
Ernest NAGY ml. - 3. miesto PRD - Junior
Ernest NAGY, Marian VYŠNÝ, Andrej HRNČIARIK a Ján PAVLÍK - 3. miesto PRD team
ME 2012 (puška)
Ernest NAGY - 8. miesto Open semi-auto
ME 2009 (brokovnica)
Ján PAVLÍK - 2. miesto OPEN
Ernest NAGY - 5. miesto OPEN
AustralAsia (L IV) 2010
Ernest NAGY - 2. miesto PRD
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD Jr., 5. miesto PRD
Ernest NAGY ml. - 2. miesto PRD Jr., 10. miesto PRD
Latin America (L IV) 2010
Marián VYŠNÝ - 1. miesto PRD
MS 2012 (brokovnica)
Ivan HOS - 1. miesto OPEN
MS 2011 (pištol)
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD - Junior
Marián VYŠNÝ - 7. miesto PRD
MS 2008 (pištol)
Andrej HRNČIARIK - 3. miesto PRD - Junior
Ernest NAGY ml. - 5. miesto PRD Jr.
Marián VYŠNÝ - 8. miesto PRD
ME 2010 (Pištol)
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD - Junior, víťaz Shotoff
Ernest NAGY ml. - 3. miesto PRD - Junior
Ernest NAGY, Marian VYŠNÝ, Andrej HRNČIARIK a Ján PAVLÍK - 3. miesto PRD team
ME 2012 (puška)
Ernest NAGY - 8. miesto Open semi-auto
ME 2009 (brokovnica)
Ján PAVLÍK - 2. miesto OPEN
Ernest NAGY - 5. miesto OPEN
AustralAsia (L IV) 2010
Ernest NAGY - 2. miesto PRD
Andrej HRNČIARIK - 1. miesto PRD Jr., 5. miesto PRD
Ernest NAGY ml. - 2. miesto PRD Jr., 10. miesto PRD
Latin America (L IV) 2010
Marián VYŠNÝ - 1. miesto PRD
niečo málo o M.Vyšnom máš aj tu:
http://www.youtube.com/watch?v=0rUNaHiiHNo
(ale neviem, či je na fore)
http://www.youtube.com/watch?v=0rUNaHiiHNo
(ale neviem, či je na fore)
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
Zajtra ma byt tak 15-16 stupnov, a maximalne jemny dazdik. Ale v Cachticiach neprsi cez pretek ,nehladiac na predpoved.
Stage su pekne, velmi dynamicke, ziadne strielanie na 30 metrov daleke popre. Strielalo sa to vyborne, niektore som dal naozaj perfektne rychlo a presne, 2 som totlane doje... , ale tak na novu zbran to celkovo nebolo zle.
Tesim sa na zajtra, aj ked mi prischli vyklopky... zase.
Stage su pekne, velmi dynamicke, ziadne strielanie na 30 metrov daleke popre. Strielalo sa to vyborne, niektore som dal naozaj perfektne rychlo a presne, 2 som totlane doje... , ale tak na novu zbran to celkovo nebolo zle.
Tesim sa na zajtra, aj ked mi prischli vyklopky... zase.
No popol je uz na mojej hlave...Erik tam naozaj bol...malo len jeden problem ze si teraz nemozem umyt ruku, kedze som mu ju podal..
Teraz vazne, pekny pretek! Konkurencia v Production bola famozna. A to co tam dorabal pan majster sveta spolu s motorovou myšou z chorvatska...musime sa este vela ucit
Skoda pocasia, asi 5x prsalo...same blato...
M.
Teraz vazne, pekny pretek! Konkurencia v Production bola famozna. A to co tam dorabal pan majster sveta spolu s motorovou myšou z chorvatska...musime sa este vela ucit
Skoda pocasia, asi 5x prsalo...same blato...
M.