Uz sa ani necudujem, iba som znechuteny...
V case, kedy sme este makali na strelnici, aby sme po vsetkych upratali a odovzdali priestor, uz sa tu rozbehla kritika

Pripada mi to, akoby druha cast preteku zacala na internete v rovine `faktickych pripomienok na zlepsenie kvality`.
Add. ochrana sluchu:
Je logicke, ked mam problem s vystrojom a je jedno o co ide, zastavim sa, zabezpecim zbran a nepokracujem. Rozhodca nikoho nenuti pokracovat, ak sa vyskytne akykolvek problem. U teba sa problem vyskytol a bez debaty si dostal reshoot. Co prosim ta riesis? Ze rozhodca moze za tvoj vypadnuty stupel??? Ak stoji zo strany, nemoze vidiet co sa deje. Ak nezakricis co sa deje, v sluchatkach vela veci nie je pocut. Kup si Peltorky a mas po problemoch!
Add. fototerce:
Pred zavodom bolo vysvetlene, ze sa boduju zony terca pod prekrytim. Ak by sa bodovalo inkriminovane prestrelene celo, urcite by sa nasiel dalsi Cubitko, ktory by tvrdil, ze jeden fototerc ma mensiu a iny vacsiu hlavu. Je to pre mna len signalom, ze fototerce nebudeme pouzivat. Debaty tohto typu, ci terc prezije gulu do hlavy mi za to fakt nestoja...
Add. pravidla:
Chce tu hadam niekto tvrdit, ze nebolo niekolko krat povedane a zdoraznene, ze je potrebne pouzivat ochranu zraku a sluchu?! Jeden z ucastnikov nemal ochranu sluchu a musel podpisat papier `Na vlastne nebezpecie...` kedze odmietal cokolvek s ohladom na stav a vyjadrenie, ze je aj tak hluchy. Bezpecnostne opatrenia sa vzdy riesia na mieste, pretoze vopred do pravidiel sa neda zachytit vsetko co moze nastat, napr. plynove masky, ochranne stity a pod. Doteraz neboli treba, ale casom pribudnu.
Cubitko, ked som si opat precital ako vazne sme ta ohrozili, poprosim ta, uvaz ci nabuduce prides, bol by som nerad, aby ta nasa zanedbana organizacia este niekedy ohrozovala...