V Sads som, L2 som minuly rok nejake pochodil a viem, ze nie je dost vdacnosti za rozdrbkany piatok a vikend ked sa stavia a viem aj to pochopit, ze to treba aj sklidit, takze na mna penit nie je treba.katko napísal:toto určite nie je o ekonomike ... je to o pochopení IPSC ... najradšej by ste boli keby L1 mali 10 stages, nemuseli byť členmi ničoho a len tak si prišli zastrielať ... veď to niekto postaví a zabezpečí ...abakan napísal:... chapem, ze je to o ekonomike hlavne ... tak kde mame trenovat![]()
treba byť v SADS-ke, chodiť na L2 - nie ako minulý rok, keď bola mizerná účasť strelcov na L2-kách, potom orginizátori uvidia, že chcete naozaj strielať a budú tie preteky robiť ... a L1 ponechať strelcom v tých regiónoch, kde sa konajú. Vtedy majú tie 4 stage logiku a opodstatnenie...
Treba pochopit aj druhu stranu mince, ze tahat sa rano cca od 200km viac(bohuzial ta moja Blava je tak nestastne umiestnena z tohto pohladu) pre 40 ran to je o ekonomike casu. Skratka vydany cas na cestu mi nestoji za radost z len 40 ran. Moj nazor a nic osobne.