Tekov match

inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

katko napísal:
abakan napísal:... chapem, ze je to o ekonomike hlavne ... tak kde mame trenovat :?: :)
toto určite nie je o ekonomike ... je to o pochopení IPSC ... najradšej by ste boli keby L1 mali 10 stages, nemuseli byť členmi ničoho a len tak si prišli zastrielať ... veď to niekto postaví a zabezpečí ...

treba byť v SADS-ke, chodiť na L2 - nie ako minulý rok, keď bola mizerná účasť strelcov na L2-kách, potom orginizátori uvidia, že chcete naozaj strielať a budú tie preteky robiť ... a L1 ponechať strelcom v tých regiónoch, kde sa konajú. Vtedy majú tie 4 stage logiku a opodstatnenie...
V Sads som, L2 som minuly rok nejake pochodil a viem, ze nie je dost vdacnosti za rozdrbkany piatok a vikend ked sa stavia a viem aj to pochopit, ze to treba aj sklidit, takze na mna penit nie je treba.
Treba pochopit aj druhu stranu mince, ze tahat sa rano cca od 200km viac(bohuzial ta moja Blava je tak nestastne umiestnena z tohto pohladu) pre 40 ran to je o ekonomike casu. Skratka vydany cas na cestu mi nestoji za radost z len 40 ran. Moj nazor a nic osobne.
Používateľov profilový obrázok
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

ste viacerí mimo. Toto si riešte inde, nie vo vlákne Tekov Match. Ďakujem.
My nie sme po zime schopný využiť viac valov a môžeme robiť len 5 stages. Dva valy čo sme robili minulý rok musíme ešte strojom upraviť tak, aby na LVL dvojky čo chystáme bolo všetko OK a tento rok ešte plánujeme nejaké ďalšie valy, ale to už predbieham.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

"rozdrbkany piatok a vikend ked sa stavia a viem aj to pochopit, ze to treba aj sklidit"

piatok? pretek LII treba mat postaveny už vo štvrtok!!! v piatok sa vecinou striela prematch, to znamena že nie rozdrbkany piatok ale cely tyzden

Abakan, nikto ťa nechce ťahať na pretek kvoli 40 ranam, kde si to tu cital že maš prist z Ba napr do ZV kvoli 40 ranam???
či si to predstavuješ tak ze keď nemaš chut prist kvoli 40 ranam, mi sa tu psychicky zložíme a spravíme 6 stages o 110 ranách? to určite nie, určite nie aspoň Artemis

dam ti radu, nechodi, ani ja by som nešiel, a to je podstata LI, pritiahnut začiatočníkov z okolia, nie robiť z toho turistiku cez cele Slovensko, prípadne vyhovieť zberačom medaily, ktorých na LI a podobných suťažiach vždy vidieť na bedni alebo aspoň v prvej 5tke ale na LII už ani nepachnu, popripade že si z LI bude robit lacny trening Slovenka spicka ako to bolo este pred par rokmy.
na to aby sa to vyplatilo až z Ba napr do ZV robíme preteky LII, hned 6.4. 9 stages a 180 ran.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Rob aj mna to napadlo ale poznaš ma aky som ....,
inač, kedy date nejake stages na net? že by som si to precvičil keď už mam isť cca 84km kvoli 90 ranám?
Keby ste dali len 83 ran ani nepridem.
inspiring_austin

Skoda ze som reagoval :roll: , nikoho psychicky skladat nemienim a som ten posledny co vam tu bude lacno picovat do kapusty. To si len vy tak vykladate, bohuzial. Prave o tomto su internet. diskusie o hovne, straca sa casto pochopenie a je z toho toto: :twisted:
Howgh
inspiring_austin

In - FinitY napísal:"
K tomu počtu stages, Sielnica tento rok pojde na 4 stages do 60 rán, to budeš aj mne potom radiť čo mam robit???
pardon namiesto 40 je 60, ok uznavam :wink:
aj tak malo :wink:
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

In - FinitY:
Neviem, či je to najšťastnejšie riešenie to tu takto emotívne prežívať a ukazovať prstom naokolo, kto všetko nestrieľa tak ako by ste si vy predstavovali, nechodí tam kam by ste si vy predstavovali a pod.

Podľa mňa až čas ukáže, či si tento "nový" koncept (áno, viem že s pohľadu pravidiel to nič nové nie je) malých Levelov 1 nájde u nás svoje miesto alebo sa to po čase vráti do "starých" koľají.
V konečnom dôsledku to budeme len my - strelci a organizátori - kto na tie zmeny nejako zareaguje.
In - FinitY
prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

yarco, kolko si tych IPSC pretekov už spravil?
kludne ak chceš možeš na Sielnici zorganizovať LI pretek povedzme o 6tich stages, zariadenie ti požičiame.

ja tu nedehonestujem zacinajucich strelcov, pre ktorých su primarne urcene LI preteky, to by som si nedovolil. prave pre nich su tieto preteky určené. Tí ktorim stačí na preteku si streliť 60 rán nech kludne chodia po LI, ale ak niekto chce strieľať viac stages sú tu LII a aj LIII, každý ma na výber. Je to v každom športe že ak niekto chce isť na vyššie preteky musi byť pod organizáciou a musi počítať aj s vyššimy vydajmi. Skus prisť na skeet alebo trap na MSR len tak,
katko
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa katko »

ja som len reagoval na to, že furt niekto vyplakáva, aby sa na L1 navyšoval počet stages (čo by aj tak viedlo k zvýšeným nákladom a tým aj vyššiemu štartovnému - ak to má spraviť organizátor poctivo), miesto toho, aby tí, čo už sú trochu ďalej v strielaní, postúpili o level vyššie a začali strielať L2 a L3, kde sa môžu realizovať a rásť...

to yarco:
tým IPSC som narážal na to, že sa to dá riešiť aj cestou akou to ide v RS - a tí čo vedia, tak vedia ...

to chlapci z tekova:
soráč chlapci, nedalo mi ... ale furt sa to isté rieši, už som ticho :wink:
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Ozaj chalani a ako to vlastne vyzera v Tekove? Bude treba gumaky, alebo je to v ramci normy?
rob999
častý prispievateľ

Cubitko, do Tekova prídeš v šľapkách a užiješ si príjemných 25°C (moja predpoveď).
Nakoľko na južnej zemi sa sneh veľmi neukázal, terén by mal byť v pohode (jasné ak nebude tesne pred pretekom v kuse pršať 10 dni :shock: ).

Rán v Tekove bude min. 90 možno radšej 91 (tentokrát)
rob999
častý prispievateľ

Uz túto nedeľu :-) ste pripravení?
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

ale kdeze... suchy/ostry trening v plnom prude, ale ide to ztuha.

PS: ako pozeram na pocasie, tak ten novy strk na chodnicku bude na nezaplatenie :wink: "palec hore"
rob999
častý prispievateľ

cubitko, podľa aktuálnej predpovede to na nedeľu vyzerá na oblačno s výskytom dažďa až popoludní.
To znamená, že treba aby ste všetci rýchlo strieľali nech to odsýpa :lol:
mamaro
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa mamaro »

Aká je najaktuálnejšia predpoveď,vybavili ste tých 25 stupňov :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"