Väzenský policajt takmer zastrelil svojho kolegu!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_newton

Väzenský policajt takmer zastrelil svojho kolegu!

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

BANSKÁ BYSTRICA - Na banskobystrickom krajskom súde sa dnes ráno takmer odohrala tragédia. Člen Zboru väzenskej a justičnej stráže postrelil svojho kolegu. Stalo sa to počas preberania zbrane od jedného z účastníkov súdneho pojednávania.

Tí totiž musia pred vstupom do súdnej siene odovzdať zbrane. Počas ukladania pištole do určenej skrinky zbraň nečakane vystrelila a zasiahla druhého väzenského policajta, ktorý sedel a zapisoval údaje do knihy. Zbraň zrejme nebola zaistená. Projektil muža zasiahol do hornej časti stehna. Privolaná záchranka ho odviezla do nemocnice.

Veľkým šťastím bolo, že projektil bol z plastu a nešlo o ostrý náboj. Následky by v takom prípade mohli byť tragické. Zranenému policajtovi náboj vybrali a ranu zašili. Nakoniec nemusel byť ani hospitalizovaný a nemocnicu opustil na vlastných nohách.Celý prípad je v štádiu vyšetrovania a skúma sa tiež miera zavinenia.

http://www.topky.sk/cl/10/362736/Vazens ... ho-kolegu-
Používateľov profilový obrázok
spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

electron napísal:...Zbraň zrejme nebola zaistená...
... a straznik by si mal davat vacsi pozor na ukazovak.

http://www.youtube.com/watch?v=gmp9Ei_bUpI

----
btw. co to boli za naboje?
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Náboj z plastu?! Kua, nepostrelil ho on náhodou airsoftkou?!
:lol: :D :lol:
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Tiez som sa skoro usulal, ked som to cital.
Zasa nejaky odbornik na zbrane pisal ten calnok.
Ani sa necudujem ze sa pod to nik nepodpisal! :lol: :lol:
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...prečo si sa šúľal? Tzv. "less-then-lethal weapons" používané políciou sú napríklad práve plastové a gumové projektily pre štandardné služobné zbrane.
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

zbraň nečakane vystrelila
Sama od seba :?: Neverím :P :P :P
To som zvedavý , koho dobabrú :?:
V prvom rade by mal byť vzatý na paškál majiteľ zbrane , nakoľko odovzdal zbraň v takom stave ako bola , t.j. nabitá , obtiahnutá , nezaistená :!: Kontrola mu asi nič nehovorí :!:
No a že príslušník mal " citlivý,necitlivý, ukazovák - to je jeho problém , tiež by išiel na koberček :!:
Holt " Profesionáli - zo seriálu " :lol: :lol: :lol:
používané políciou sú napríklad práve plastové a gumové projektily pre štandardné služobné zbrane.
Napríklad sú používané ozbrojenou ochranou lietadiel . Nechcel by som vyfasovať plasťák , to je ako keď kôň kopne :!:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 08 Dec 2009, 10:26, upravené celkom 1 krát.
LtTT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa LtTT »

Jack, Michal1: noo neviem comu sa smejete pani :D ale jedneho takeho modraka 9mm celeho z plastu mam na policke :D .... je komplet z plastu okrem zapalky .... predavali sa v obchodoch asi tak 4 roky dozadu :D ... okrem toho ze sila bola o dost vacsia ako som na nonletal cakal tak po prvom vystrele (aspon na glocku) bol problem ze ho nevytiahlo z komory. takze na osobnu ochranu by som ho rozhodne nenosil ... :D

(opakujem z plastu :D nie gumy :D)
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

arminius napísal:V prvom rade by mal byť vzatý na paškál majiteľ zbrane , nakoľko odovzdal zbraň v takom stave ako bola , t.j. nabitá , obtiahnutá , nezaistená :!: Kontrola mu asi nič nehovorí :!:
Majitel je blb, suhlasim, ale v prvom rade by mal byt na paskale ten prislusnik, co zbran preberal.
To mi hlava neberie, co za vola si necha (dokonca od cudzieho cloveka :!: ) podat nabitu a nezaistenu zbran. Profesional :evil:

Michal1:
bezne sa da (alebo dalo) kupit .38Sp s bielou plastovou strelou, nabojnica standard mosadzna.
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

necakane vystrelila....to hovori za vsetko.
spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

:lol: presne
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Sulal som sa preto, lebo ked som to cital niekde nanete prvy krat, bolo tam napisane ze nastastie nemal nabity naozajstny naboj!
Tak preto.

Ako keby neletalny bol nejaky imaginarny!
Jednoznacne bolel aj ten imaginarny!! :lol:
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

yarco
bezne sa da (alebo dalo) kupit .38Sp s bielou plastovou strelou, nabojnica standard mosadzna.
Mal som na sklade a aj v zbierke 38 special so žltou a aj červenou strelou .
Jeden sme raz delaborovali . Prekvapko - je to v podstate komplet duté nič a v ňom poskladaný papierik na spôsob harmoniky :idea: Ale keď som pukol do dosky , smiech bol pá :!: :lol:
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Mňa pobavila celá tá predstava, tá absurdita, ktorá sa v tom skrýva... chlapík vytiahne gun, policajt ho zrejme neberie moc vážne, keď s ním trafí kolegu. Ten je síce postrelený, ale len tak trochu a po krátkej chvíli ho pustia zo špitálu s dovetkom, že bol chvalabohu iba plastový, lebo inak by zle pochodil.
:lol: :P
Inde v správach zas tvrdili, že gumený. Tak ale neviem, či mysleli, že gumený bol projektil, alebo policajt, alebo majiteľ.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

:lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"