Použitie zbrane
-
inspiring_newton
Neblazni,v Bratislave poziciavaju K100 pod hradom (Colt club) a tam sme to skusali.Asi tak pred mesiacom a daco a nebol ziaden problem,dokonca aj ked sme robili zmes nabojou a medzi ne sme pridali 3 brokove od CCI a pohoda.Len podla zvuku si vedel ze to bol on.Mozno to bolo tym,ze ta uz ma par tisic vystrelou za sebou.Preto som vam to poradil,ved nebudem pisat hluposti.
-
inspiring_newton
-
friendly_blackburn
Zaujímalo by ma ako by dopadol človek ktorý by v sebaobrane použil flobertkovu zbraň (netreba ZP). Nejde mi o zastavovací účinok
ale o právny postih. Vysypať do niekoho jednu až deväť včeličiek povedzme z dvoch až piatich metrov vôbec nemusí byť sranda. A ak sú plnoprašné tak to už je podla mňa menší masaker 
-
magical_keller
-
friendly_blackburn
Ale čo právny postih? Je niečo v zákonoch o používaní flobertkových alebo plynových zbraní na sebaobranu? Ako by človek dopadol v prípade že by v nutnej sebaobrane takúto zbraň použil? Pohybujem sa v rôznych "getách"(mám zaujímavú prácu) kde sa to hemží indivíduami ale nemienim nikoho zabíjať. Na dvoch-troch frajerov v prípade potreby by moholy stačiť aj nádoje s technickým korením. Čo vy na to páni?
Marian S/P Ak si niekde od BA, skus ist do Colt clubu pod Bratislavsky hrad a skus si porovnat pruziny.Maju otvorene v utorok a piatok od 16-19. Aspon uvidis ci je tam rozdiel.Drzim palce.Ja som si nedavno svoju CZ 75 Compakt predal a rozmyslam nad kupou Glocku 19.Rozmyslal som aj nad K100 ale viac mi vyhovuje G19.Ale to je len moj subjektivny pocit.Ak nezarobim nan,tak pojdem do Kkilecka.
-
eager_pasteur
K100 v Colte ma relativne novu pruzinu (asi 2 mesiace). Je tam ale slabsi variant prave preto, aby to bez problemov obtiahlo vsetko krmivo aj za cenu mierne vacsieho ´kopanca´. Treba skusat a kazdy nech si da co mu vyhovuje a funguje (pruzina/strelivo).
-
eager_pasteur
Keď ideš z mesta smerom na Nový most, odbočíš pred mostom smerom na Karlovku, po pravej strane je vchod do U-clubu, potom Vodná veža (vyzerá to ako zrúcané hradby) a tesne poza Vodnú vežu vedie hore ku hradnej skale chodník (dá sa aj s autom), ktorý končí malým štrkovým parkoviskom rovno pred Coltom. Pre verejnosť sú v utorok a v piatok od 16 do 19. Dá sa objednať aj mimo, ale to máš celú strelnicu (a tak aj platíš
)