Použitie zbrane

eloquent_merkle

Príspevok od používateľa eloquent_merkle »

Dnes som na mojej novej (cca 300 ran) K100 testoval brokove naboje - 2xCCI a 2xSB. Ani jeden neobtiahol zaver. Ale efekt to malo celkom dobry, na 3m to rozfrckalo preglejku.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

chlape nasranduj :roll:
budem to musieť vyskúšať s CCI
mne SaB nič,Lapua nič ...chlape neber mi nádej ,že to neobtiahne s CCI :P
Používateľov profilový obrázok
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

Neblazni,v Bratislave poziciavaju K100 pod hradom (Colt club) a tam sme to skusali.Asi tak pred mesiacom a daco a nebol ziaden problem,dokonca aj ked sme robili zmes nabojou a medzi ne sme pridali 3 brokove od CCI a pohoda.Len podla zvuku si vedel ze to bol on.Mozno to bolo tym,ze ta uz ma par tisic vystrelou za sebou.Preto som vam to poradil,ved nebudem pisat hluposti.
skemro
častý prispievateľ

electron Glock 19 z CCI brokovim fungoval Aj K100 a aj CZ75 Compakt.Nebol ziaden problem,v klude obtiahlo a aj podalo novy naboj.No vsetky 3 zbrane ktorymi sme to strielali mali uz za sebou par tisic vystrelou.Ked si to skusis,daj vediet ako to dopadlo.Drzim palce.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

skemro vyskúšam to .Môj Glock ma za sebou 2100 výstrelov,takže ´´oprobujem´´.
Dám vedieť určite.
eloquent_merkle

Príspevok od používateľa eloquent_merkle »

Ak je teda problém len v pružine, že je ešte príliš tuhá, tak budem páckať ako divý, len nech sa vybehá, haha. Lebo tie broky stoja za to!
friendly_blackburn

Príspevok od používateľa friendly_blackburn »

Zaujímalo by ma ako by dopadol človek ktorý by v sebaobrane použil flobertkovu zbraň (netreba ZP). Nejde mi o zastavovací účinok :) ale o právny postih. Vysypať do niekoho jednu až deväť včeličiek povedzme z dvoch až piatich metrov vôbec nemusí byť sranda. A ak sú plnoprašné tak to už je podla mňa menší masaker :twisted:
magical_keller

Príspevok od používateľa magical_keller »

Asi to bude ako keby si pozuil plynak, nie? Naboje do flobeta sa daju kvalitne upravit tak, ze dosiahnu energiu skoro ako cal. 22 short. A to je uz celkom pekne.
friendly_blackburn

Príspevok od používateľa friendly_blackburn »

Ale čo právny postih? Je niečo v zákonoch o používaní flobertkových alebo plynových zbraní na sebaobranu? Ako by človek dopadol v prípade že by v nutnej sebaobrane takúto zbraň použil? Pohybujem sa v rôznych "getách"(mám zaujímavú prácu) kde sa to hemží indivíduami ale nemienim nikoho zabíjať. Na dvoch-troch frajerov v prípade potreby by moholy stačiť aj nádoje s technickým korením. Čo vy na to páni?
skemro
častý prispievateľ

Marian S/P Ak si niekde od BA, skus ist do Colt clubu pod Bratislavsky hrad a skus si porovnat pruziny.Maju otvorene v utorok a piatok od 16-19. Aspon uvidis ci je tam rozdiel.Drzim palce.Ja som si nedavno svoju CZ 75 Compakt predal a rozmyslam nad kupou Glocku 19.Rozmyslal som aj nad K100 ale viac mi vyhovuje G19.Ale to je len moj subjektivny pocit.Ak nezarobim nan,tak pojdem do Kkilecka.
eager_pasteur

Príspevok od používateľa eager_pasteur »

K100 v Colte ma relativne novu pruzinu (asi 2 mesiace). Je tam ale slabsi variant prave preto, aby to bez problemov obtiahlo vsetko krmivo aj za cenu mierne vacsieho ´kopanca´. Treba skusat a kazdy nech si da co mu vyhovuje a funguje (pruzina/strelivo).
eloquent_yalow

Príspevok od používateľa eloquent_yalow »

To buchar:, prosim ta kde ten colt presne pod hradom je ? dik.
eager_pasteur

Príspevok od používateľa eager_pasteur »

Keď ideš z mesta smerom na Nový most, odbočíš pred mostom smerom na Karlovku, po pravej strane je vchod do U-clubu, potom Vodná veža (vyzerá to ako zrúcané hradby) a tesne poza Vodnú vežu vedie hore ku hradnej skale chodník (dá sa aj s autom), ktorý končí malým štrkovým parkoviskom rovno pred Coltom. Pre verejnosť sú v utorok a v piatok od 16 do 19. Dá sa objednať aj mimo, ale to máš celú strelnicu (a tak aj platíš :twisted: )
skemro
častý prispievateľ

Colt klub je v CO krite a musis zazvonit vedla brany je zvoncek a ak chces tak ich TC: 0254432902
eloquent_yalow

Príspevok od používateľa eloquent_yalow »

fajn dik chlapi, pojdem tam kuknut, v piatok by som mal mat novu K100 a ten colt mam najblizsie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Nutná obrana - krajná núdza"