Pre a proti (K100 vs G19).

Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Preco si chces kupit seriu s ktorou boli problemi?
Kup si novu a nemusite tu riesit potom historiu vyvoja a jajkat ze cosi si to kupil za srot.

Kazda zbran je len mechanizmus a musi sa postupne doladovat.
Mlok to uz ma za sebou a K100 stym uz konci.

Je mam Eseriu a slape ako hodinky!

PS: Inak porovnavat tu Full size a Compakt :?:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Michal1-čítal som aj članok ked si chcel kupit K-100,V ROKU 2007-velmi pekne kriticky :twisted:
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ano a napriek tomu smo zvazil vsetky pre a proti, technologie, materialy a pristup GP k zakaznikom a nedal som na reci nemporazitelneho, arogantneho Gckara.

Ak by som ho pocuvol tak o K100 ani nezakopnem co by bola velkaaaaa skoda :!:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

BALISTIK tak ten parkur si strasne rad pozriem :P :P
K100...
A seria zla
B seria zla
C seria stale zla... Ja len dufam ze nasa abeceda ma dost pismen na nepodarene serie K100 :lol:
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

No ale F seria je uz zevraj hoodne v pohode, mi vravel jeden znamy co pracuje v branzi, uvidime co prinesie Mk7.
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

ja mam seriu E a no-problemo, nemam ziadny problem so strelivom, tovarnym alebo mongelovkami..
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

noacoak napísal:BALISTIK tak ten parkur si strasne rad pozriem :P :P
K100...
A seria zla
B seria zla
C seria stale zla... Ja len dufam ze nasa abeceda ma dost pismen na nepodarene serie K100 :lol:
Pridi sa pozriet niekedy na nejaku poriadnu IPSC sutaz, nie nanejaku klubovku, potom mozno zmenis nazor.

Skus sa o K100 porozpravat s Nagyom, Pavlikom, Palkom ... s ludmi ktori stymito zbranami dosiahli svetove uspechy ( tento rok na MS 3. miesto v druzstvach) a potom si utvor nazor a nie s vikendovym strelcom, alebo "vysoko kvalifikovanym" predavacom za pultom.

Uz ma to nebavi sa dotahovat kto dalej docura do piesku!

Houk :!:
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Amen :!:
majac
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

ja vas nechapem. nech si kazdy kupi co sa mu zda najlepsie, najkrajsie, najspolahlivejsie, atd...
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ja co som mal E-seriu tak jediny problem bol s tym lucikom.
Na strelnici je to v pohode zbran, urcite vhodnejsia ako G-ecko.
Brala mi vsetky naboje. Ked si date na ten nestastny lucik pozor tak v pohode, ale taketo kompromisy pri zbrani ja osobne robit nebudem, preto som ju aj predal. Kazdy nech sa rozhodne sam, forum mu len poskytne nazory od ludi nech si sam vyberie.
Ja tiez nikoho nenutim do G a tiez ma to stalo peniaze pokial som na to prisiel co je pre mna dobre. Ako tu uz niekto pisal K100 vyzreje a bude z nej mozno spolahlivejsia zbran ako Glock. (GP urcite zoberie na vedomie aj nazory niektorych nemotornych a neohrabanych uzivatelov K100, ktorym sa niektore veci jednoducho "nepacia" az tak ze K100 predaju :-)
Nic v zlom, ale ked chceme ist dopredu potrebujeme aj konstruktivnu kritiku hlavne ked je opravnena.

Ked som prvy krat chytil K100 do ruky hned ma napadlo "teba chcem" a kupil som si ju.
Ked mi vyskocil zaver po prvom vystrele po trochu povytiahnutom luciku hned ma napadlo "teba nechcem" a predal som ju.
Tolko teda z historie mojej K100 :-)

Moj osobny nazor.
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 12 Dec 2008, 20:59, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor

Chlapi je to taka večna tema ako bolo kedysi-CZ verzus Glock,ale keby sme trocha do seba nerypli tak by sme sa o zbraniach nič nedozvedeli a nebolo by tu snád ani o čom písať :wink:
BALISTIK
moderátor

Michal1 napísal:
noacoak napísal:BALISTIK tak ten parkur si strasne rad pozriem :P :P
K100...
A seria zla
B seria zla
Pridi sa pozriet niekedy na nejaku poriadnu IPSC sutaz, nie nanejaku klubovku, potom mozno zmenis nazor.

Skus sa o K100 porozpravat s Nagyom, Pavlikom, Palkom ... s ludmi ktori stymito zbranami dosiahli svetove uspechy ( tento rok na MS 3. miesto v druzstvach) a potom si utvor nazor a nie s vikendovym strelcom, alebo "vysoko kvalifikovanym" predavacom za pultom.

Uz ma to nebavi sa dotahovat kto dalej docura do piesku!

Houk :!:
Michal s tyma panmi som sa v roku 2006,stretol na Situačke v MT,vtedy som začínal a zo 70ludí som bol asi do 30-35miesta,vtedy som mal CZ 75.Saps nestrielam kvoli vela povinnostiam u nas v klube,ale na situačku som chcel íst ale akcie su dost daleko od nas a samemu sa my nechcelo.Ak bude všetko o.k,tak na buduci rok sa možme stretnut na situačke,v Saps som v modifilde,ale neraz som chcel íst na extraligu ale bolo mi povedane ze ked niesom v saps nemožno.Od nas sa chalani raz dostali na Slovensko Polsku ligu a neboli ani hodnotení :roll: Ja sa čas od času s elitou stretnem v MT,alebo v Turanoch v levele 1.Situačka je pre nas víhodna lebo sme SSK-patríme pod strelecky zvaz,tak to sa tahať ako tak da :wink:
inspiring_wilson

Príspevok od používateľa inspiring_wilson »

ahoj všetkým strelcom.....

som tu úplne nový, som rád, že som našiel toto fórum, ale po prečítaní vašich diskusii, som mimo, čo si vlastne mám zadovážiť....chcel som G17, alebo pre ľahšie skryté nosenie G19, ale ako ste ich nazvali plasťákmi, a k tomu posledne preberaná závada..(možno práve od prebíjaných nábojov) .prasklinky....tak už teraz neviem...na K100 ste mali názor, že na strelnici hovorili, že nikdy viacej...a tiež ako som sa dočítal...obsahujú plasty a ešte vo väčšej miere...vie to niekto zhrnúť, čo by som mal kupovať? chcem ju aj nosiť, aj zabehnuť trochu na strelnicu,,,,a babo raď...zatiaľ som zbraň nevlastnil hoci mám ZP Ačko....a ešte jedna otázočka...oplatí sa kupovať zbraň aj po záruke? napr Glock ma 5ročnú záruku...nie je to ako s iným tovarom...dajú záruku naozaj len na toľko, koľko vydrží a potom len servis za servisom ?
Naposledy upravil/-a inspiring_wilson v 18 Sep 2009, 21:47, upravené celkom 1 krát.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

a zas to zacne ...
kedze je to tema K100 vs. Glock, hlas pre Glock
Ked som si precital "technicke prehliadky" K100 na gp fore ....
inspiring_wilson

Príspevok od používateľa inspiring_wilson »

nie, nechcem niečo točiť od začiatku...už tu padlo mnoho dobrých rád...treba vziať zbraň do ruky a....páliť... potom sa rozhodnúť...len kde v Ba vám dajú viac druhov zbraní na skúšku ???
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"