Glock 19 alebo 17 rozdiel je iba vo veľkosti?

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Presnost závisí od medzikusu čo drži danu zbran :lol: Ja osobne som viac na G17.S G-19 nemam tu presnost,ale to je vec zvyku,treba skusit :lol:
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

xader,ja mam podobne parametre ako ty(185/90).Z G17 strielam rovnako ako z G19 a myslim,ze docela solidne.Kupil som si G19 kvoli tomu,ze je skladnejsi.
Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

Tak som sa rozhodol, ze teda pojdem po Glocku...bud 17 alebo 19 :wink: Uvidim v predajni co lepsie sadne do ruky.

Este som sa chcel spytat na jeden detail, aj ked podstatny :lol: Glock ma poistku v spusti ? lebo to jedine miesto mi prijde ako poista, ze ma 2spuste akokeby vedla seba a tym sa zaistuje ? :roll: ci trepem blbosti ? Vie mi to niekto objasnit ?
A este jeden detail ... co su policajne CZty...neviem presne model... Tam idu ake naboje ? budu totozne s nabojmi do tychto Glockov ? alebo s ktorym typok Glocku su totozne ? dakujem
maros15
častý prispievateľ

Glock ma 3 automaticke poistky.1 z nich je ta,co vidis na spusti.Sluzobne CZ su 82 9mm makarov a 75 9luger.
maros15
častý prispievateľ

Tie co idu do 75 t.j. 9luger idu do G 17,19,26.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:50, upravené celkom 1 krát.
maros15
častý prispievateľ

presne 8)
Xader
častý prispievateľ

maros15: dakujem :wink: no a tie dalsie 2 poistky su ake ?
Takze tym padom stale moze byt/a je v nabojovej komore naboj a bez ohrozenia...premakana hracicka.
Xader
častý prispievateľ

bum napísal:unas najlepši pomer cena- vykon je určite 9 luger :D
ake su ceny za kus ? od minima po maximum zhruba ? :mrgreen: a oplati sa viac kupovat na strelniciach ? ci v predajni ako je Hermes alebo Erik ?
maros15
častý prispievateľ

je tam este poistka zapalniku a padova poistka(su v tele zaveru) a vsetky 3 sa odistia pri stlaceni spuste.Cena naboja 9luger je od 5,-sk vyssie.
BALISTIK
moderátor

Len neskušaj davat naboj vz.82,alebo Makarov dat do glocku,ani by ti nevošiel do komory,tie sa použivaju do CZ 82,čo ma policia a armada u nas v SR.V čechach maju služobne cz75compakt,tam idu lugery,Lugery kupiš aj za 3.50až 4.50 ale prebijane.Ozaj gratulujem že si sa stal buduci Glockar,nesklame ta.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Xader ak chces zbran pravidelne nosit tak si kup G26.
Presnost dostacujuca ale hlavne velkost prijatelnejsia ako G17,19.
Lahsie sa s G26 sada v aute, nepretrca ti pod mikinu. Mal som G19 a je to poznatelny rozdiel, hlaven ti tolko netlaci na stehno.
BALISTIK
moderátor

BKSL-Ked niekedy na Jar prídeš ku nam na strelnicu,tak skusim tu tvoju G26,či sa mi to vobec do ruky zmestí :wink: Ked som mal v ruke CZRami tak s patkou zasobnika to bolo o.k ale inač,mi to z ruky vyletelo :lol:
inspiring_lewin

Príspevok od používateľa inspiring_lewin »

Xader: mrkni tu , ak chceš mať kus predstavu ako glock funguje. http://www.sniperworld.com/glock/loader_g17_ver_1_4.swf
počkaj pár sekund a potom sa ti zjaví animácia. Dolu vľavo budeš mať možnosti zobrazenia. Skús napr. pod položkou SPLIT začiarknúť tlačítka na červeno a uvidíš pekne mechanizmus .
Xader
častý prispievateľ

Dakujem za super stranku, aj tuto na youtube je ...
http://www.youtube.com/watch?v=iPPgmvcs ... re=related

Uz som rozhodnuty, bud G17 alebo G19...snad uz buduci tyzden mi to vyjde, potom hodim foto a pocity, velmi sa na nu tesim :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"