zbran vyzera ako normalny glock a uchop sa urcite zlepsi.
skoda ze s tym neprisli sudruhovia Deutsch-Wagramu skor.

Paci sa mi G43. Chcel som kupit, nemal som predtym ziaden Glock, kapacita nevadila. Lenze. Chytil som do ruky, drzalo sa mi to katastrofalne, ukazovak som sukal do lucika a kym som stlacil spust, z predneho clanku prstu mi sklzla niekde medzi druhy a treti. Spatny raz som neriesil, kedze som 10 min. predtym pukal .454 CasullHindenburg III napísal: Moje verdikt pre prípadnú kúpu G43:
1) Kto nemá G26 ani G19, chce Glocka, jeho prioritou je skryté nosenie a uspokojí s kapacitou 6+1 = KÚPIŤ G43
hornet napísal:Spustit zaver zachytom zaveru samozrejme ide. Tym, ze je tuhsia pruzina treba viac zatlacit.......
Ďakujem za info páni, beriem, ale naozaj sa mi to nepodarilo a skúšal som to poctivo. S modelmi 17, 19, 21, 22, 30, 36 som to nikdy nezažil.MRBLUE napísal:Hindenburg Vypustit zaver packou zachytu po prebiti mi necini absolutne ziaden problem a ani som o takom probleme nepocul. Takze mozno problem nebude v zbrani ale v rukach.
Kdeže, vôbec nepíšem, že by bol G43 zbytočný. Ja sám som sa príchodu G43 potešil a aj plánujem G26 nahradiť. Keď som G26 kupoval, spolu s CZ RAMI to prakticky boli jediné dostupné subkopakty v Lugri. Ale pôjdem do G19.MRBLUE napísal: Tvoj nazor o zbytocnosti modelu G43 asi neje pre ludi smerodajny, ....... Ja prave povazujem za nezmyselne nosit G26.