K100 Mark6, seria F

inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Xader...
Kracas po tenkom lade a prichadza jar tak pozor :lol:
Aj by som ti poradil ale ja asi nebudem ten pravy :wink:

Nech sa vsak rozhodnes akokolvek uchop maju vsetky vynikajuci a musim priznat ze lepsi ako glock :(
Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Xader, podľa môjho názoru si urči účel použitia. SAPS,parkúr, ŠSS alebo mierenka. Target aj Dynamic majú obe ladenú spúšť, target nastaviteľné mikrometre, dynamic navyše 20r zásobník a športový cieľnik. Obe sú de facto totožné. Ja by som bral Dynamic-kvôli zásobníku. Ak mierenka priplať za dlhú hlaveň a ladenú spúšť / 18-22N/. Časom si dáš zrejme dajaké iný cieľnik-mušku. Cena je tiež priaznivo podobná, ovšem bez doplnkov. Mám novú F sériu,ktorú som chcel hneď, preto si musím počkať na dlhú hlaveň a ladenú spúšť. No a tiež aj obeživo treba aj na náboje.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Mám síce Glock,som sneho presnejši,ale čím častejšie strielam s K-100 tak som do nej ... :wink: Jeden znamy mi furt vyčíta ze som obraciač kabatov,mozno ano ale človek a hlavne strelec ako ja nie vzdy rozpozna čo je predsa len lepšie.Ak mi to v buducnosti finančna situacia dovoli tak kupim Kačenu aj ja.Ma super ergonomiu,vzhlad,je to fešanda,oproti Glocku ma lepši bobrý chvost,ma vinikajuci servis,zivotnost neni to blato-CZ.Na poslednom treningu som si s kolegovej strelil na terč,lebo jemu to furt utekalo niekde do lava,tak som sa ho spytal či možem :twisted: s jeho prebijanymi na cca 15-18m som dal skoro tri desiny,jedna mi usla asi 5cm od stredu.Ako obvykle bola nastrelena na spodny okraj terča,bol to terč ale mensí,neviem či nie malorazkovi :lol: Skusil som si vykonostnu triedu podla SSS,na 6 poprov na 10m s dvojky kondicie a urobil som to snej za 4.05s.Glock 3.89najlepši,musim trocha zrychlit tasenie,takže pomaly si zvykam aj na Kačenu a presvedcuje ma o svojich kvalitach-len ta kriza uz by bola moja :cry:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Po mojich nevelkych skusenostiach s IPSC by som doporucil dlhu hlaven, ladenu spust, svetlovodnu muchu, ak budu schvalene tak tie 20ranove zasobniky tak aj tie a rozhodne vyskovo stavitelny mikrometricky cielnik ( pre mna najlepsie so svetlovodnymi vlaknami) :!: Stranovo sa to nastavi v rybine na fest :!:
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Mna motivovali ku kupe k100 chalani co tieto buchacky maju vyladene. Spuste ako maslo. Svetlovodive musky ,mieridla len dynmik nie mikrometricke nakolko sa vraj uvolnovali. Dlhe hlavne su samozrejmostou a nejaka ta paska drsna na uchop. A samo kolme spuste. Ale ta moja je bez uprav a ako zaciatocnik som to hned pocitil ze sa mi z tych vyladenych buchaciek strielalo ovela lepsie. Spust a mieridla su klucove upravy.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

ja by som nešpekuloval, zober štandard MK6 najlepšie niečo od série D a dolaď si ju podľa seba, hlaveň dlhšiu podľa potreby možeš dokupiť, aj mieridlá sa dajú pomeniť, spušť vyladíš časom keď si zvykneš na zbraň, zásobníky a dná zásobníkov je naozaj najmenší problém a je to. podľa mňa je to jednoduchšia cesta ako zháňať target alebo dynamic, keď aj tak to budeš ladiť, hlavne ak skúsiš súťažiť. toť môj názor. ale som rád že máme ďalšieho kačenofila :D

ozaj na to súťaženie sa oplatí počkať aj na rám MK7 a to si už ozaj poskladáš zbraň šitú na mieru. :wink:
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Je len škoda , že Mk7 nebude skôr ako v roku 2010, ak bude. Mal som v ruke predvýrobné vzorky, a na moju úradnickú tlapku mi sedeli ako riť na šerbeľ. Myslím že to boli tie menšie 1 a 2 veľkosť. Ale aj pri ráme Mk6 som spokojný, len neviem zohnať dajaký polep. Poraďte, kde kúpiť gumu na skejtbórd, a dajakú mustru, podľa ktorej by som to vystrihol. Ozaj hoďte do pľacu, polep našich kačeniek, ako vlákno. Na K100 mám Pachmayr grip, ale pomaly dosluhuje. Na www.profitactic.eu má čoskoro dodať Defcon 5, čo by na Mk6 mohol sadnúť.

http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... =9520#9520
[/url]
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Ja som kupoval v Lidli ale da sa kupit aj v baumaxe protismykovú pásku na schody a dlazbu a splna ucel velmi dobre. Stala 30,-sk a je jej tam myslim 5m. Takze s tým obtocis zopar pistolí!!! :D
inspiring_hermann

Takže aj ja som sa rozhodol a v stredu si idem pre moju K100. Dokupujem si dosť vela veci a poskladám si svoju K100 :D
Dúfam, že bude dobre slúžiť.
28.3 v Sielnici ju aj vyskúšam. Viem, že nebudem medzi prvými ale pomali sa do toho dostanem. Hádam :?
Už sa teším.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

gratulujem werty, dúfam že budeš patriť medzi nás - spokojných užívateľov 8)
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Dufam ze budes spokojny ako ja. :wink:
inspiring_hermann

Už mám doma svoju novú K100. Včera som si ju kúpil a hneď som ju bol vyskúšať. Neaké fotky z nástrelu a o K100 najdete na

www.wertysk.estranky.cz

vo fotoalbume.

Už sa teším na sobotu a nedelu. Stretneme sa na súťažiach v Sielnici alebo v Komárne. :wink:
Xader
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

Jaaaj, uprimne ti zavidim :lol: :twisted: ale aj prajem vela stastne a presne vystrelenych "vceliciek" :wink: snad aj ja pribudnem medzi K-100karov , ale to si este nejaky mesiac pockam :cry:
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Super.

Nech ti Kacka dobre sluzi. :wink:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

To mi zas niektorí clenovia napisu,ty obraciač kabatov :roll: Ale zajtra mi bude K-100,Silver hovorit pane :wink: svetlovodna mucha,vypustač zasobniku vacši,upravena komora na prebijance.Dufam ze budem spokojny a nebude mi sekat,lebo ma ....ale ja som optimista musim do soboty potrenovat,zabehat ju aby sa mi noacoak.neposral od smiechu ze mi blbne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"