K22
Je to strelivom. Aspon prvych 1000ks daj HV. Odporucam kedisi najlacnejsie Blazer od CCI.
Tie by mali fungovat dobre a maju aj dostatocnu energilu aby uzaver dosiel az do zadnej polohy.
Vtedy ti po poslednom vystrele ostane uzaver otvoreny. A zbran mazat mazivom a nie WD40.
Tie by mali fungovat dobre a maju aj dostatocnu energilu aby uzaver dosiel az do zadnej polohy.
Vtedy ti po poslednom vystrele ostane uzaver otvoreny. A zbran mazat mazivom a nie WD40.
Manželka ma stary typ k22 ( ešte neodlahčeny zaver), a to je paradna, všežrava pištolka. Kamoš ma novšiu odlahčenu a tiež si pochvaluje.
Kupou k22 nič nepokazíš.
Ruger som len držal v paprčiach ale nestrielal, tu neporadím...
Kupou k22 nič nepokazíš.
Ruger som len držal v paprčiach ale nestrielal, tu neporadím...
Tak hlavne majú rozdielny uhol držania. Musíš vyskúšať čo ti sadne. MKIII sú po zábehu spoľahlivé a všežravé, nebrať MKII. Lámu sa závery
mal som k22s, bol som spokojny, ale viac sa mi pacil ruger mkIV+ tlmic tak mam to.
ak planujes tunit zbran urcite bude mkIII lepsia volba kedze existuje obrovske mnozstvo suciastok.
Ak to bude v zaklade tak natom podla mna nezalezi a asi chod za cenou
ak planujes tunit zbran urcite bude mkIII lepsia volba kedze existuje obrovske mnozstvo suciastok.
Ak to bude v zaklade tak natom podla mna nezalezi a asi chod za cenou
Moju Mk3 Target s ťažkou hlavňou mám rád, veľmi príjemná a presná.
Ako spomínal R, má odlišný sklon pažby než bežné služobné zbrane, takže na využitie ako lacnejší tréningový doplnok k "plnotučnej" pištoli sa asi príliš nehodí.
Moja zožrala doteraz asi všetko, čo som skúsil, dokonca vrátane subsonikov.
Len tá zborka je dosť úchylárna, hlavne ak tú zbraň človek používa a čistí len občas. Beriem to vždy aj ako tréning sebaovládania :-D
Pri Mk4 už myslím použili normálny systém rozoberania.
Ako spomínal R, má odlišný sklon pažby než bežné služobné zbrane, takže na využitie ako lacnejší tréningový doplnok k "plnotučnej" pištoli sa asi príliš nehodí.
Moja zožrala doteraz asi všetko, čo som skúsil, dokonca vrátane subsonikov.
Len tá zborka je dosť úchylárna, hlavne ak tú zbraň človek používa a čistí len občas. Beriem to vždy aj ako tréning sebaovládania :-D
Pri Mk4 už myslím použili normálny systém rozoberania.
Mam K22 a velka spokojnost. .22 od Rugera su tiez skvele hracky, ale zrovna u mk3 je rozborka asi za trest a ked sa pomylis pri zborke, tak je to porod. Uz som ju rozoberal a skladal asi 2-3x no nikdy to uz ani nezacnem bez pozretia na YT
No ak mas Ruger mk3 za dobru cenu a nebodaj z tazkou hlavnou, tak ho ber. Je to velmy , ale ozaj velmy presna hracka, ktora ti urcite bude roky robit radost.
No ak mas Ruger mk3 za dobru cenu a nebodaj z tazkou hlavnou, tak ho ber. Je to velmy , ale ozaj velmy presna hracka, ktora ti urcite bude roky robit radost.
Aj MKIII aj K22 môžem kúpiť za cca rovnakú cenu.
V prospech Rugera hrá väčšia presnosť, má to určenie na športovu streľbu, ovšem je väčšia a otázka je, či mám vôbec ambíciu strieľať nejakú dedinskú súťaž
K22 bude ten nástrel málinko horší (teoreticky asi), no zase je to zbraň, ktorá vypadá reálnejšie, teda na tréning a zábavu a ak má k nej niekto K100, môže to byť super kombinácia.
V každom prípade sú to asi kvalitné zbrane, spomedzi ostatných na trhu, ktoré vidím na Bazoši za smiešne ceny.
V prospech Rugera hrá väčšia presnosť, má to určenie na športovu streľbu, ovšem je väčšia a otázka je, či mám vôbec ambíciu strieľať nejakú dedinskú súťaž
K22 bude ten nástrel málinko horší (teoreticky asi), no zase je to zbraň, ktorá vypadá reálnejšie, teda na tréning a zábavu a ak má k nej niekto K100, môže to byť super kombinácia.
V každom prípade sú to asi kvalitné zbrane, spomedzi ostatných na trhu, ktoré vidím na Bazoši za smiešne ceny.
Ja K22 obcas nosim, pre to ma tesi ze sadne do K100 vnutorneho kidexu. Ruger ak ma dlhsiu hlaven, nastriela presnejsie. Ale aj s K22 sa da na 50m rozbijat poukladane asfaltove holuby. No Ruger bude na nosenie horsi.
A nevies nan dat baterku
A nevies nan dat baterku