Glock a prebijane strelivo

inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

yarco vies ako som to myslel :-)

A mimochodom BALISTIK-ov Glock zostal funkcny.
yarco a otestuj dlhodobejsie aj ine zbrane, az potom si budes vazit spolahlivost G26.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Dnes mi noacoak doniesol kolik nahodeny za par sekund a glock slape,on by slapal aj bez neho :wink: Ja mam aspon teraz dve zbrane na porovnavanie,ale nemozem povedat co je lepsie,kazda ma svoje prednosti.Ibaze K-100 su uz momentalne dost dobre masiny co tvrdo slapu po glocku :lol: Ale to je vecna tema :wink:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Dnes si hovoril cosi ine alebo som mozno zle pocul :?: :lol:

Musime dnes glocky naozaj pochvalit dostali 4 druhy streliva a vsetko bez zavad. Ak nepocitam specialne strelivo bbpd :D :P
Ked to zhrniem da sa povedat ze glock nie je priebercivy pokial donho nenapchate vylozeny "odpad"

Nemozes povedat co je lepsie alebo nechces :lol:
Strach ma velke oci :shock:
BALISTIK
moderátor

Pre mna su obe masiny cislo 1.Len skoda ze mozno budem musiet glocka predat :cry:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

aké špeciálne strelivo? zato, že to padá do alfy neznamená, že je to samonavádzacia strela alebo niečo také :) Ale skutočne, stále mnou tak cukne, ked Balistik napíše, že predá svoj kúsok, lebo by som bol rád, keby mi hovoril "pane". bohužiaľ z rovnakých dôvodov ako Bal. si to teraz nemôžem dovoliť :(
doplním, viem aké strelivo má noacoak na mysli... ládoval som si pekne večer a zamyslený som netriedil náboje, len mi padali do škatule. po nejakom čase mi zrak padol na prázdny zásobník prachu, takže celá séria cca 500ks nábojov mi ostala iba na tréning, lebo netuším, v ktorých prach ešte bol a v ktorých nebol... NOACOAK dakujem, že tu zo mňa robíš babráka :evil: :wink:
Naposledy upravil/-a inspiring_wu v 24 Máj 2009, 09:19, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor

Co zapacil sa ti G17C,vidís niekde som cital ze rozdiel opoznaju len dementy :roll: asi sme to aj my.Hod info ako sa ti to pozdavalo :twisted:
inspiring_wu

nuž, aby každý vedel, aký som ja dement :) ...
Vyskúšal som v ňom tie moje "špeciálne" náboje, ako by povedal noacoak, čo znamená: 147grn olovo od mongela podsypané 3.2grn S020-2 a ozápalkované štandardnými S&B. Zvuk bol trochu ostrejší, ako v G17, ale pocitovo jednoznačne kľudnejšie chovanie zbrane po výstrele napriek tomu, že by si kompenzátorová verzia možno pýtala rýchlejšiu strelu. presnosť perfektná, len kompenzátor zostal viac zaprasený od olova, ale ako bola po strelbe zbraň vyčistená nechám rozpísať Balistika :)
BALISTIK
moderátor

Tak to olovo ju zaspiní dostatocne :roll: preto som pouzival len plastaky.Je to miernejsie,ale viac to bucha bez sluchadiel je to priam sok na usi.Spiny to zbran ale len olovo a čmudi muchu,ale da sa to prezret :wink: Keby som siel este niekedy do glocka tak bud klasiku G17,ale najradsej G19.Ako doplnok,aby som si kacenku nenicil :lol:bbpd-to som cital ze vraj to poznaju len ....neviem na ktorom fore,ale asi mujglock.
inspiring_wu

mňa také veci neurážajú, skôr ma pobavia názory takých "odborníkov", ktorí majú kdesi prednedávnom prvú správu, že konečne dostali zbroják a chcú radu, akú si majú kúpit zbraň a hľa, zrazu sú z nich najväčší odborníci na zbrane, no na strelnici sa budú čudovať, prečo sa im zbraň nedá obtiahnuť, ked majú v zásobníku náboje naopak :) Mimochodom najúsmevnešia bola reklamácia zásobníka makarova, keď sa kolegyňa čudovala, prečo jej z neho vyskakujú jej 7.65Brow. :)
BALISTIK
moderátor

Mozno nase drísty prečistia ale neda mi ako jeden byvaly kolega vraj napaskoval SA.VZ.58 S nabojmi naopak,kua to bola ukazka.Ale nech je zachovana tema tie Glocky su fajn,len ide teplo,pozor aby sme ho nenahali aj s inymi zbranami na okne v aute :lol:
inspiring_wu

sranda je, že donedávna som bol dosť veľký odporca Glocku nie pre závady, ani preto že je to dosť škaredá zbraň (doteraz ju za nejakú krásavicu nepovažujem) ale proste preto, že mi vôbec nesadla do paprče. no stačil gumený návlek a trošku sa pohrať so spúšťou (Bal mal možnosť si ju vyskúšať) a razom mi prirástol k srdcu. neviem, prečo ľudia spájajú prebíjance v glocku so závadami, pravdou je, že ja ho kŕmim iba prebíjancami a nemal som jedinú závadu zbrane.
BALISTIK
moderátor

Kvalitne prebity naboj je zaklad.Glock aj ja som ho nemusel ako aj Kacenu.Len ten dizajn mal divny,ale ked som zodral cz 75,chcel som niečo trvale,tak ma kamos do neho natiahol.Skusil som ako prvy G19c,bol super,potom kamarat u nas celkom zabodoval s G17,ja mu ukaz ho.Nebolo to take ako som si myslel-zle.Tak som siel do neho.U mna velka vyhoda pri IPSC je vtom ze je pohotovy.Do K-100 som siel s rizikom aj ked som pocul uz o jej kvalitach.Kamaratova ma presvedcila :lol: Lepsi uchop,spust.Jedina vytka na glock u mna chyba mi bobry chvost furt som pri vysokom uchope krvavy :roll: Najlepsie je mat vsetko po com tuzime,len ked sa to nie vzdy da :cry:
inspiring_wu

ten bobrý chvost mrzí aj mňa, ale inak je to zbraň, s ktorou na súťažiach kľudne môžme konkurovať špeciálom. napríklad aj noacoak-ovmu norincu :) pozeral som videá, čo robil na súťažiach noacoak a hoci sa to nezdá, tak s mojim strelivom sa mi glock takmer nepohne v ruke. to sa mi na ňom páči
inspiring_rosalind

Príspevok od používateľa inspiring_rosalind »

na 99% sa tu spomina prebity naboj 9mm.
- je nejaky rozdiel pri 40SW [vyplivajuce z konstr. vlasnosti,...] pri prebitych nabojov co sa tyka bezpecnosti, spolahlivosti,mozneho poskodenia zbrani...?
Vdaka.

(http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=2002 :oops: )
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"