Sutaze SZVvZ - Slovenský Zväz Vojakov v Zálohe

tenorista
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa tenorista »

armáda asi vážne šetrí,lebo Jánošovi odmietli zabezpečiť niektoré súťaže
tenorista
prispievateľ

pokial viem vlastne zbrane su povolene uz davno.dokonca na súťažiach bol problém že chceli náboje od armády a nechceli im ich dať
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

TENORISTA: Samopal je povolený vlastný len na gulášovkách. Na KVP len erárne. A na gulášovkách platí väčšinou pravidlo, že vlastný sapík = vlastné strelivo. :evil:
tenorista
prispievateľ

skutočne neviem prestal som strislať kvvz v 2003 ale asi máš pravdu vlastné som videl na memorialoch
inspiring_mendeleev

Príspevok od používateľa inspiring_mendeleev »

Tak sa nám armáda (alebo organizátori?) v nedeľu v Mi vyznamenala.
Nejako "zabudli", že majú zabezpečiť zbrane...
Ale dočkali sme sa. Poobede, po hodinách telefonovania. Ešteže o tom, že nikto z generality nebol k zastihnutiu nevedeli maďari. Pobili by nás palicami.
A nebola to guľašovka, ale KVP!
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

No spica spolupraca s armadou. Cim dalej tym lepsie.
Používateľov profilový obrázok
MASH4077
prispievateľ
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

zdravím záložky :D

tak už sa to pomaly hýbe (najvyšší čas), zatiaľ je to na stránke szvvz pod linkom /13.02.2010/ a po 15.3. to musí byť oficiálne (dodatok ku pravidlám viacboj)
ide o to:
-aj na KVP povolené vlastné 58smy bez úprav
-krátke zásobníky povolené (na 10 nábojov určite)
-strelivo predbežne zabezpečované ako doposiaľ armádou

toto je predbežné info od preds. návrhovej komisie

:wink: takže, kto ešte nemá hopky šupky ... :wink:
inspiring_mendeleev

Takže už nebudem musieť na kvalifikáčoch mieriť pol metra vľavo nad ucho aby som trafil stred ?
DUSO
častý prispievateľ

To by ma zaujimalo co je to bez uprav. Ja som napriklad vymenil pred a nadpazbie za duralove s railami ako pouzivaju vojaci pri niektorych utvaroch sluziacich v zahranici a vojensky policajti. Tie od Magic-u. Je to uprava alebo nie? Nerad by som to pred pretekom menil za povodne. Alebo kompenzator. Uprava ci nie?
HEDO
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa HEDO »

Tormentacna pec . Nasipes naboje hore do nasipki potom dolu zakur a zatvor nasipku-rachot žlti dim smrat.Za komovsov to tak fungovalo ale nie dlho jeden magor do tej piecki dal granat museli vihocdit pec a aj magora.
MASH4077
prispievateľ

DUSO napísal:To by ma zaujimalo co je to bez uprav. Ja som napriklad vymenil pred a nadpazbie za duralove s railami ako pouzivaju vojaci pri niektorych utvaroch sluziacich v zahranici a vojensky policajti. Tie od Magic-u. Je to uprava alebo nie? Nerad by som to pred pretekom menil za povodne. Alebo kompenzator. Uprava ci nie?
Duški nechcem ťa sklamať. až takýto pokrok v myslení neočakávam :cry: skôr mi to pripadá ako snaha vyzuť sa ...
ale apoň rôzne pažbenia by mohli povoliť. ale nechajme sa prekvapkať
DUSO
častý prispievateľ

No ved to. Uz som si do krabice so streleckym naradim pribalil aj stare predpazbie a vyrazac kolikov :-( . Este zbaslim nejake male kladivko a bude to. Uz sa tesim, ako sa budu pred pretekom preberat sapiky a hodnotit co este je povolena uprava a co nie je. U nas sa uz striela aj IPSC puska koli ktorej som robil tie upravy. Dufam, ze to nedopadne tak ze budem pred kazdym pretekom prepazbovat.
inspiring_mendeleev

Tie kontroly na úpravy sú niekedy nevyspytateľné, najmä vtedy, keď je na čiare v BA strelec z ďalekého východu a značne prevyšuje miestnych. Vtedy nevadí, keď sa niekto opiera počas streľby o múr ale vadí nalepený šmirgeľ na závere...
MASH4077
prispievateľ

DUSO napísal:No ved to. Uz som si do krabice so streleckym naradim pribalil aj stare predpazbie a vyrazac kolikov :-( . Este zbaslim nejake male kladivko a bude to. Uz sa tesim, ako sa budu pred pretekom preberat sapiky a hodnotit co este je povolena uprava a co nie je. U nas sa uz striela aj IPSC puska koli ktorej som robil tie upravy. Dufam, ze to nedopadne tak ze budem pred kazdym pretekom prepazbovat.
klídek, uvidíme čo "vypotia" do pravidiel :wink:
.
P.S. ani pri krátkych nám pažbenie nekontrolujú :D...
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

obcas mam pocit, ze sa nekontroluje nic. pred 2 rokmi som videl na sutazi velkoraznej pistole Walther P22 :D A vsetci s tym boli ok :(
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"