Sutaze SZVvZ - Slovenský Zväz Vojakov v Zálohe
-
inspiring_mendeleev
zdravím záložky
tak už sa to pomaly hýbe (najvyšší čas), zatiaľ je to na stránke szvvz pod linkom /13.02.2010/ a po 15.3. to musí byť oficiálne (dodatok ku pravidlám viacboj)
ide o to:
-aj na KVP povolené vlastné 58smy bez úprav
-krátke zásobníky povolené (na 10 nábojov určite)
-strelivo predbežne zabezpečované ako doposiaľ armádou
toto je predbežné info od preds. návrhovej komisie
takže, kto ešte nemá hopky šupky ... 
tak už sa to pomaly hýbe (najvyšší čas), zatiaľ je to na stránke szvvz pod linkom /13.02.2010/ a po 15.3. to musí byť oficiálne (dodatok ku pravidlám viacboj)
ide o to:
-aj na KVP povolené vlastné 58smy bez úprav
-krátke zásobníky povolené (na 10 nábojov určite)
-strelivo predbežne zabezpečované ako doposiaľ armádou
toto je predbežné info od preds. návrhovej komisie
-
inspiring_mendeleev
To by ma zaujimalo co je to bez uprav. Ja som napriklad vymenil pred a nadpazbie za duralove s railami ako pouzivaju vojaci pri niektorych utvaroch sluziacich v zahranici a vojensky policajti. Tie od Magic-u. Je to uprava alebo nie? Nerad by som to pred pretekom menil za povodne. Alebo kompenzator. Uprava ci nie?
Duški nechcem ťa sklamať. až takýto pokrok v myslení neočakávamDUSO napísal:To by ma zaujimalo co je to bez uprav. Ja som napriklad vymenil pred a nadpazbie za duralove s railami ako pouzivaju vojaci pri niektorych utvaroch sluziacich v zahranici a vojensky policajti. Tie od Magic-u. Je to uprava alebo nie? Nerad by som to pred pretekom menil za povodne. Alebo kompenzator. Uprava ci nie?
ale apoň rôzne pažbenia by mohli povoliť. ale nechajme sa prekvapkať
No ved to. Uz som si do krabice so streleckym naradim pribalil aj stare predpazbie a vyrazac kolikov
. Este zbaslim nejake male kladivko a bude to. Uz sa tesim, ako sa budu pred pretekom preberat sapiky a hodnotit co este je povolena uprava a co nie je. U nas sa uz striela aj IPSC puska koli ktorej som robil tie upravy. Dufam, ze to nedopadne tak ze budem pred kazdym pretekom prepazbovat.
-
inspiring_mendeleev
klídek, uvidíme čo "vypotia" do pravidielDUSO napísal:No ved to. Uz som si do krabice so streleckym naradim pribalil aj stare predpazbie a vyrazac kolikov. Este zbaslim nejake male kladivko a bude to. Uz sa tesim, ako sa budu pred pretekom preberat sapiky a hodnotit co este je povolena uprava a co nie je. U nas sa uz striela aj IPSC puska koli ktorej som robil tie upravy. Dufam, ze to nedopadne tak ze budem pred kazdym pretekom prepazbovat.
.
P.S. ani pri krátkych nám pažbenie nekontrolujú