WEBFORUM Cup

inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Kua...dostrieľal som PREMATCH v Krakowe a mám 1 miss a 2 nonshoot...ale ja to beriem pozitívne...veď na každej dobrej akcii musí byť aj nežné pohlavie a tou je najmä MISS, i keď nie Krakowa :lol:
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Nic to nedaj sa bojuj,ale ved robis vysledky :lol: Pises nam s POLSKA :lol: :?:
Naposledy upravil/-a BALISTIK v 11 Júl 2009, 17:44, upravené celkom 1 krát.
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

Glock 34 to čo robíš - čo sa predbiehaš, veď to sú moje špecialitky. :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_tereshkova

Hej, písal som z Krakowa...a tých miss bolo viacej...ale veď my strieľame pre zábavu... Na strelnici majú wifi a tak som popri výsledkoch pozeral i rozprávky na STV1. Táto strelnica je umiestnená v bývalých vojenských kasárňach viac ako 100 rokov starých, lebo fotky vojakov na stene budovy sú z 1 svetovej. Viac na www.zsd.org.pl

Kde ste boli cez víkend??? Samozrejme myslím strelnice a guláš partie...
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa DUSO »

Tak my DUSO a spol. (daskaz, syn a bracho) sme boli v Turanoch na tretom kole Oravsko - turcianskej ligy v strelbe z malokalibrovych zbrani.
A musim sa pochvalit (sak kto iny ma pochvali ak nie sam :D ) urobil som si dva osobaky. V sportovej pistoli 280 z 300 (na 25 m), prve miesto.
A v lubovolnej malokalibrovke v lahu (puska na 50 m) 294 z 300, prve miesto. Na to, ze netrenujem to celkom ujde. Nie je to sice WFC ale je to tiez strelectvo. Proste som nemohol odolat :? . Tleskejte, mam to rad :lol: .
inspiring_tereshkova

...tak z týchto disciplín by som bol v prdeli...ani stodolu z vnútra...to si potom musel pekne šľapať...myslím, že to je veľmi dobrý výsledok.

Vo štvrtok som bol na strelnici a boli tam poľovníci, čo strieľajú .22 siluety nejakých živočíchov...cez optiku a v stoji...na 10 až 20 metrov...a viete ako som dopadol?...tiež som bol v prdeli :twisted: ...kua ako to niekto vie trafiť :?: :?: :?:
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa DUSO »

Treba len vediet, ako na to. Potom trochu potrenovat, nabrat skusenosti. Zistit, ake strelivo ma puska rada. Byt v pohode na preteku. A je to. Uspech zaruceny. :lol:
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Tak kto sa ukaze v nedelu v Komarne?
Dufam ze Vamto zasa ukazem :!: :wink:

Kua ale od Cachtic som nedrzal pistol v ruke :!:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

a už je to tu, ešte je týždeň do preteku a už sa začína s výhovorkami :) tentokrát Ta mienim Miško potrápiť :)
inspiring_tereshkova

igoca - BALISTIK - bbpd - werty

kto z vás pôjdete do KN, prineste si USB kľúč, dám vám program na výsledky, nakoľko ten z webu sa aktivuje po zaplatení $...a to my neradi 8)
inspiring_wu

práve som si ho nainštaloval a chcel som Ti to oznámiť, že to odo mňa pýta prachy :) písal som im, že mám hypotéku, malého syna, stavebné sporenie a naviac že strieľam wfc, ale neodpísali :)
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Tie parkury na Komarno vyzeraju jedlo :twisted: kua ked zena v nedelu robi :oops: dufam ze bbpd vyprasite,lebo to zas tu budeme pocuvat.Rady je pomaly pri presunoch,pomaly tasi.Siga sa nebojte ten ma rad missky.Werty -skoda nebude tam vela gongov,toto je pre neho behacky,zas pojde ako mala vrtula.Noacoak.nebojte este je v zabehu,par zasekov a je vybaveny.Ozaj tlieskajte mu ma to rad :lol: hlavne pri zavade.Na zaver bacha na igocu ak tam bude kyvacka ten ju rozstriela aj cez gumy ked bude schovana :twisted: :P :shock:
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

V pohode bbpd má novú CZ a tá je už hrdzavá v katalógu tak bude sekať aj keď trénuje :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_wu

jaj len rýpte, ak budem mať slabší deň, tak vás vyprášim iba o pár bodíkov, ak normálny, tak sa nebudete mať čas ani čudovať :) a čz v komárne ešte premieru mať nebude, nemám púzdro ani na zbraň ani na zásobníky. ale vás pobijem aj glockom :)
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa yarco »

Nasa BA-okolie partia sa tentoraz dovali v pocte 7-8 ks, to si hadam na presun zozenieme skrinovu Aviu :wink:

A Kapula s Majacom mozno tiez vypravia nejaku udernu jednotku ...
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"