Pre a proti (K100 vs G19).
-
inspiring_kepler
sardonyx: keď som videl a držal K100 bola jasným kandidátom, nakoniec som skončil u G31 a chrochtám si, za toto rozhodnutie vďačím electronovi. keď som videl ruger LCP napadlo ma že parádna búchačka do vrecka, našťastie mi doma neprešiel povolovacím konaním (kvótu naplnil tt33) a po skúsenostiach BKSL viem že počkám pár rokov čo bude. K100 má proti Gčku jedno overené mínus, nechutnajú mu hilzne na ktorých sa šetrilo s materiálom, nemám na mysli plechové selliery ale fabrické mfs a norincá. Časom asi pribudne viac výrobcov ktorí začnú šetriť a ich náboje potom v k100 môžu nadúvať a závadiť.
- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
-
inspiring_wilson
tango: musel som si raz dávno zobrať ženu, pretože som s ňou spával často...xaxaxa....
...G samozrejme skúsim...láka ma, a pokiaľ mi spätný ráz nevykope zuby....trochu ma lakla téma o poruche-trhline myslím na závere, či hlavni ?....a tiež vaša plastovo - kovová debata o rámoch pištolí.......ešte sa chcem opýtať, nechodí niekto z vás na T&T strelnicu v Ba ? ...ako sa vraví je lepšie 1x vidieť, ako len čítať.....
...G samozrejme skúsim...láka ma, a pokiaľ mi spätný ráz nevykope zuby....trochu ma lakla téma o poruche-trhline myslím na závere, či hlavni ?....a tiež vaša plastovo - kovová debata o rámoch pištolí.......ešte sa chcem opýtať, nechodí niekto z vás na T&T strelnicu v Ba ? ...ako sa vraví je lepšie 1x vidieť, ako len čítať.....
Naposledy upravil/-a inspiring_wilson v 19 Sep 2009, 21:16, upravené celkom 3 krát.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler