3.kolo WFC Rachotu-ukončenie sezony

inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Ja len napíšem objektívne bez emócií- určite by to malo byť tak, že sa nikto nenahnevá a ani to neberie ako perzekúciu či zaujatosť- kvôli jeho osobe, ak dostane v parkúre DQ lebo chybu spravil. Robert bol úplne vyzrozumený a úplne chápal , že si to tak zaslúži a má to tak byť, nikdy! nikdy! by sa nikomu nemstil ( a považujem to za absolútne detinské uvažovať takýmto smerom!!!) .
crocop545 :lol: :lol: či by si to bol ty alebo dokonca ja alebo hocikto iný, ak by bol rozhodcom on :D to DQ by sme dostali za takú chybu- ale ja to beriem tak,že by to urobil pre naše dobro, aby sme to nikdy nespravili event. dali si pozor a ver , že to zaberá!!!! :lol: :lol: , ale tiež viem, že by nikdy nechcel, aby sa na takýchto veciach pokazili medziľudské vzťahy. Pretek by mal zostať pretekom a po preteku astalavistahlísta :D a :lol: podať si ruky a kamaráti ako predtým!!! P.S. Takže by sme ťa mali radi aj tak , ale ja osobne by som si ťa ešte považovala, že si správny človek, lebo si to nebral osobne, ale plne objektívne :!:
Jasné , všetci sa učíme, bude čas na debatu - hlavne dúfam, že pri dostatočne veľkej účasti a tým aj plodnej diskusie- roman hádam dovtedy príde aj s černoškami, aby s nimi priniesol aj trochu tepla :D:D:D:D a potešenie pre chlapské očká :lol:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Uz ked sme pri DQ poznate vsetky pravidla za co sa ma udelit DQ? A po druhe ten co dostane DQ nemoze dostrielat pretek! Na toto nezabudajte!
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ako strelci :?: nemate abstak :cry: kua asi urobime nejaku akcosku do Cachtic :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

...a 7.11 v Jelenci. Aspoň pozrieme čo sa novinku nám prichystala Bionda. Vraj má nový gun :!: Ladený, lahôdka, mňam. 8) Vraj aj mám ja podobný ??? Lenže ho bola kúpiť v Prahe, lebo u nás taký nezohnala :!:
Teším sa :wink: :wink: :wink: ...že by Beretta ?
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Alebo k-100,SP-01 :twisted: :?: teraz nas Bionda natre :lol: vyrobi ako malych chlapcov :oops: Ale este asi urobime na nasej Turček strelnici malu klubovku pre motakov klubu a pozvanych,lebo taka pauza :oops: asi si kupim diabolky lebo nebudem mat scim v zime buchat :lol:
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A že čo kúpila Bionda? Som v nemom úžase a keď si raz zarobím, tak si tiež taký kúpim. Prvá z rodiny čo si spravila Ježiška. :lol: :lol:
A nevyzvedajte, povedala, že do jari aj tak neukáže.
friendly_beaver

Príspevok od používateľa friendly_beaver »

balistik ja mam diabolky a aj vzduchovku, tak sa potom dohodneme a nahodime nejake tie terciky, zoberies chalanov a urobime si pekne poobedie :D :D
rob999
častý prispievateľ

to Igoca: ten jej nový gun je celkom ako tvoj, len pažbičky a spúšť má málinko iné.
friendly_beaver

Bionda a rob999 vseetko je o.k. a ako ma byt :D :D :D
dufam, ze budem mat volno a pridem aj ja no uvidim, lebo teraz mam toho strasne vela v praci a to k tomu este zacinam prerabat byt s bratom, tak zalezi od toho ako to stihneme, ale keby ste vedeli o nejakych adeptkach na upratovanie bytu bolo by dobre, aby sme sa potom mohli stretnut a zastrielat si :D

PS: podmienky pre brigadnicku - vyska 180cm
- vaha 60kg
- 90/60/90 - nie je podmienkou :D

VSETKYM VAM PRAJEM PEKNY ZVYSOK DNA
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

:shock: :roll: .... už som sa nádejala...., bohužiaľ mi do tých 180cm chýba pekných pár cm :D ...., len ja radšej varím ako upratujem :D
Tešíme sa , nech ti to vyjde. Inak práca ti určite neutečie! :D, určite ťa počká .... takže strieľať prídi.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

werty napísal:A po druhe ten co dostane DQ nemoze dostrielat pretek! Na toto nezabudajte!
Toto je podla mna uz len na dohode organizatorov a rozhodcov, ci:
a/ nedavat DQ ze miernejsie prehresky, za ktore by striktne podla pravidiel DQ malo byt alebo
b/ sukat DQ podla pravidiel a podla povahy prehresku v pripade ziadosti strelca mu (ne)povolit dokoncenie preteku. Mimo sutazneho hodnotenia, samozrejme.

Oba postupy nie su samozrejme uplne korektne z pohladu pravidiel, ja osobne by som uprednostnil volbu b/. Strelci si podla mna lepsie zapamataju, co sa (ne)patri.

Alebo sa da ist uplne striktne podla pravidiel aj na Leveli I, co ale podla vsetkeho nie je vsetkym po chuti. Strelcom ani rozhodcom.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Na svojom prvom IPSC preteku v Komarne som DQ schytal za uhol.

Som rad , ze mi ho rozhodca dal. Odvtedy radsej urobim 2 kroky vzad nez by som mal strielat na terc, co je len stvrt kroka za mnou. Budem si to pamatat asi navzdy.

Som rad aj za to, ze mi umoznili mimo hodnotenia dostrielat, sice som vo vysledkoch uz nebol, ale zasa mi to nevzalo motivaciu prist aj na dalsi pretek.
friendly_beaver

nevadi tych par cm je ti odpustenych :D :D
a dobre jedlo mame radi s bratom
rob999
častý prispievateľ

to crocop545: tak keby si bol z Nitry, 6 19-tiek tam máš na upratovanie hore bez. No, ale ku vám na Turiec to človek ani bielorusom (rýpadlom) nedostane :lol: :lol:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

spominam si na "lepicky" v Jelenci... a aj na to ako ich nase polovicky vyhnali zo stage "ze diery nasim chlapom polepime samy !!"
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"