Ja len napíšem objektívne bez emócií- určite by to malo byť tak, že sa nikto nenahnevá a ani to neberie ako perzekúciu či zaujatosť- kvôli jeho osobe, ak dostane v parkúre DQ lebo chybu spravil. Robert bol úplne vyzrozumený a úplne chápal , že si to tak zaslúži a má to tak byť, nikdy! nikdy! by sa nikomu nemstil ( a považujem to za absolútne detinské uvažovať takýmto smerom!!!) .
crocop545

či by si to bol ty alebo dokonca ja alebo hocikto iný, ak by bol rozhodcom on

to DQ by sme dostali za takú chybu- ale ja to beriem tak,že by to urobil pre naše dobro, aby sme to nikdy nespravili event. dali si pozor a ver , že to zaberá!!!!

, ale tiež viem, že by nikdy nechcel, aby sa na takýchto veciach pokazili medziľudské vzťahy. Pretek by mal zostať pretekom a po preteku astalavistahlísta

a

podať si ruky a kamaráti ako predtým!!! P.S. Takže by sme ťa mali radi aj tak , ale ja osobne by som si ťa ešte považovala, že si správny človek, lebo si to nebral osobne, ale plne objektívne
Jasné , všetci sa učíme, bude čas na debatu - hlavne dúfam, že pri dostatočne veľkej účasti a tým aj plodnej diskusie- roman hádam dovtedy príde aj s černoškami, aby s nimi priniesol aj trochu tepla

:D:D:D a potešenie pre chlapské očká