Doplnky na GLOCK

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Neviem/nepamatam si, kde kupoval gewehr, ale ja som lestenu stojinu bral cez ebay od predavajuceho 1gottfried (Jeffrey L Rizza). Ponuka viacero veci na Glocky, ma dobre referencie.

Tie stojiny su podla Jeffreyho tvrdenia original Glock stojiny (ziadny aftermarket), len navyse su aj rucne dolestene.

Ceny su rozne - 5 a 8 librove za 7$, 3.5 librova za 24$. Na poziadanie ich zasle aj v povodnom stave, t.j. bez rucneho dolestenia stycnych ploch.
Ak si dobre spominam, postovne na SK je 6$ za prvu polozku + 3$ za kazdu dalsiu polozku v zasielke.
NASTY
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

chlapci sorry ze sa tak hlupo pytam ale co je to stojina spuste??? ked to tak vsetci zhanate
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

aha! vdaka no v tom pripade neviem preco vsetci lamentuju kde to kupit normalne prides do Lesony v BB a este to hned aj na mieste vymenia, nepamatam sa uz ale kolko to stalo no bola to smiesna suma
eager_montalcini

Príspevok od používateľa eager_montalcini »

Ja len na margo . Na môj glok som nahodil spojinu 1,58kg s dorazom a nemá to chybu . Mám aj 2kg a je tam citeľný rozdiel.Na glock som nahodil aj zásobníkovú šachtu a mieridlá od GP svetlovodné vlákno ,no onedlho tam nahodím mikromet. cieľnik.
Je v ponuke aj 1,57kg spojina , no ja osobne by som neleštil ako to je spomenuté .Glock je pracovná zbraň a nie špecial ale ja osobne si myslím že aj mierená sa dá slušne nastrielat ak sa vhodne vymenia mieridlá a človek si ide zastrielať raz za týždeň.
MASH4077
prispievateľ
Registered for: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

Ad:NASTY, máš pravdu, v každom civilizovanom Obchode na SK je stojina aj s výmenou 10€ :wink:
MASH4077
prispievateľ

Ad: Branislav... Spojina=stojina :wink:
MASH4077
prispievateľ

P.S. A Branislav... Nekupuj veci, ktoré Ti budú na - akurát nič :wink:
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to MASH4077
preco mu to bude nanic???
MASH4077
prispievateľ

ad. Nasty. Sorry asi som nepochopil rozdiel medzi jamou vykopanou lopatou za 10€ a takou istou jamou vykopanou lopatou za 50€ (leda žeby lepší pocit z rovnakej jamy) :? Chlapa to očividne baví (šperkovanie), chcel som iba poradiť. :( Možno som staromódny ale ceny niektorých doplnkov prerátavam radšej na strelivo. Tiež mám na G17-ke tritiové Truglo ale keď mám na stave rozhádzanú hlavu (svoju), tak mi nepomôže ani keby samé mierili :cry:
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Mash4077, ja sa tiez priklanam k tvojmu nazoru...je jedno s akou lopatou vykopes tu jamu. Co sa tyka zbrani, tak pokial strelec pravidelne nestriela, tak mu nepomoze ziadna ,,stojina,, a ani stotina. Ja mam na mloku stojinu 2kg a vylestila sa sama pouzivanim. Za minuly rok som zanedbal strielanie, /mal som problemy typu rozvod a podobne/ a ked som sa konecne dostal na strelnicu bolo to badat. Co tym chcem povedat, ze v prvom rade je to o pravidelnom treningu, chuti a radosti /ja osobne sa velmi tesim ako male decko/ si ist zastrielat. Ladenie je uplne inde a niekdedy straca vyznam k dannej zbrani. :?
inspiring_meitner

Príspevok od používateľa inspiring_meitner »

Ladenie zbrane je určitý spôsob blbnutia. A každý blbne podľa seba. A ja si glock upravujem.
A ak by som mal všetko prerátavať na náboje tak si asi ani nestrelím.
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Brano, ved urcite, aj ja mam origos tritia a mal som zvacseny zachyt a zaslepku do pazby a 2kg stojinu a teraz si idem dat nahodit zvacseny vypust zasobniku a mozno hodim celu povrchovku do mapy....len rozne zavazia a lestene stojiny my pri mloku pripadaju zbytocne a minaju sa ucinku a vyznamu...
inspiring_meitner

Príspevok od používateľa inspiring_meitner »

No ano.
Je to ako s autom. Niekto má škodu 120 v pôvodnom stave a niekto má tuning ato je aj s glockom.Niekomu sa to páči a niekomu nie.Ide len o názor.Len spôsob vyjadrenia názoru sa u jednotlivcov líši.Niekto to rieši rozumom a niekto ...!
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

kuro159 napísal:len rozne zavazia a lestene stojiny mi pri mloku pripadaju zbytocne a minaju sa ucinku a vyznamu...
Vylestena stojina urobi chod spuste o nieco hladsim. Neda sa presne povedat o kolko, to je individualne a zavisi to o.i. od pocitu kazdeho sudruha a tiez od stavu celeho spustoveho mechanizmu pred aplikaciou tej stojiny.
Nic viac a nic menej.

Btw. ides aplikovat vypustanie zasobniku typu 'oval', co si spominal niekde na ceskom fore? Alebo si ta s niekym pletiem?
Ak je to ono, budem ta potom asi otravovat... :roll: :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"