Doplnky na GLOCK
Neviem/nepamatam si, kde kupoval gewehr, ale ja som lestenu stojinu bral cez ebay od predavajuceho 1gottfried (Jeffrey L Rizza). Ponuka viacero veci na Glocky, ma dobre referencie.
Tie stojiny su podla Jeffreyho tvrdenia original Glock stojiny (ziadny aftermarket), len navyse su aj rucne dolestene.
Ceny su rozne - 5 a 8 librove za 7$, 3.5 librova za 24$. Na poziadanie ich zasle aj v povodnom stave, t.j. bez rucneho dolestenia stycnych ploch.
Ak si dobre spominam, postovne na SK je 6$ za prvu polozku + 3$ za kazdu dalsiu polozku v zasielke.
Tie stojiny su podla Jeffreyho tvrdenia original Glock stojiny (ziadny aftermarket), len navyse su aj rucne dolestene.
Ceny su rozne - 5 a 8 librove za 7$, 3.5 librova za 24$. Na poziadanie ich zasle aj v povodnom stave, t.j. bez rucneho dolestenia stycnych ploch.
Ak si dobre spominam, postovne na SK je 6$ za prvu polozku + 3$ za kazdu dalsiu polozku v zasielke.
-
eager_montalcini
Ja len na margo . Na môj glok som nahodil spojinu 1,58kg s dorazom a nemá to chybu . Mám aj 2kg a je tam citeľný rozdiel.Na glock som nahodil aj zásobníkovú šachtu a mieridlá od GP svetlovodné vlákno ,no onedlho tam nahodím mikromet. cieľnik.
Je v ponuke aj 1,57kg spojina , no ja osobne by som neleštil ako to je spomenuté .Glock je pracovná zbraň a nie špecial ale ja osobne si myslím že aj mierená sa dá slušne nastrielat ak sa vhodne vymenia mieridlá a človek si ide zastrielať raz za týždeň.
Je v ponuke aj 1,57kg spojina , no ja osobne by som neleštil ako to je spomenuté .Glock je pracovná zbraň a nie špecial ale ja osobne si myslím že aj mierená sa dá slušne nastrielat ak sa vhodne vymenia mieridlá a človek si ide zastrielať raz za týždeň.
ad. Nasty. Sorry asi som nepochopil rozdiel medzi jamou vykopanou lopatou za 10€ a takou istou jamou vykopanou lopatou za 50€ (leda žeby lepší pocit z rovnakej jamy)
Chlapa to očividne baví (šperkovanie), chcel som iba poradiť.
Možno som staromódny ale ceny niektorých doplnkov prerátavam radšej na strelivo. Tiež mám na G17-ke tritiové Truglo ale keď mám na stave rozhádzanú hlavu (svoju), tak mi nepomôže ani keby samé mierili 
-
inspiring_bose
Mash4077, ja sa tiez priklanam k tvojmu nazoru...je jedno s akou lopatou vykopes tu jamu. Co sa tyka zbrani, tak pokial strelec pravidelne nestriela, tak mu nepomoze ziadna ,,stojina,, a ani stotina. Ja mam na mloku stojinu 2kg a vylestila sa sama pouzivanim. Za minuly rok som zanedbal strielanie, /mal som problemy typu rozvod a podobne/ a ked som sa konecne dostal na strelnicu bolo to badat. Co tym chcem povedat, ze v prvom rade je to o pravidelnom treningu, chuti a radosti /ja osobne sa velmi tesim ako male decko/ si ist zastrielat. Ladenie je uplne inde a niekdedy straca vyznam k dannej zbrani. 
-
inspiring_meitner
-
inspiring_bose
-
inspiring_meitner
Vylestena stojina urobi chod spuste o nieco hladsim. Neda sa presne povedat o kolko, to je individualne a zavisi to o.i. od pocitu kazdeho sudruha a tiez od stavu celeho spustoveho mechanizmu pred aplikaciou tej stojiny.kuro159 napísal:len rozne zavazia a lestene stojiny mi pri mloku pripadaju zbytocne a minaju sa ucinku a vyznamu...
Nic viac a nic menej.
Btw. ides aplikovat vypustanie zasobniku typu 'oval', co si spominal niekde na ceskom fore? Alebo si ta s niekym pletiem?
Ak je to ono, budem ta potom asi otravovat...