Glock (17) preco ano, preco nie..

Používateľov profilový obrázok
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Glock (17) preco ano, preco nie..

Príspevok od používateľa spherixis »

Zdravim, bude zbrojak, dnes sa potrvrdili okolnosti, ktore rozhodli. :D Takze najvyssi cas zacat uvazovat co kupit. Vyhliadol som po dlhom pozerani GLOCK17... Moja "jednotka". bola prilis draha :roll: ako to uz byva a G17 bol hned druha volba. Chlapik na strelnici do mna dnes hustil ze Glock nieje vhodna zbran pre zacinajuceho strelca. Ze je to pre profikov. Viem o nej nie malo, no nestreilal som z nej a tak sa moja veskera skusenost je to co citam. Mal chlapik pravdu? Mylsim ze celkom aktualna otazka. Dik za odpovede.
spherixis
častý prispievateľ

Speedy
prispievateľ
Registered for: 20 years 10 months

Príspevok od používateľa Speedy »

nazdar moja prva zbran bola a stale je prave G17!a preco??je to jednoduche...sedi mi v ruke dobre sa mi s nim manipuluje je spolahlivy ma lacne prislusenstvo atd atd...je to proste glock...tak velmi ako som ho nechce tak tak by som ho teraz nevymenil aaa kazdy koho poznam je na tom tak isto ak chces vedet viat chod na www.forum.mujglock.com tam ti povedia vsetko a na rovinu
inspiring_feistel

Príspevok od používateľa inspiring_feistel »

Zdravim vas vsetkych.MAm na vas taku prosbu,uvazujem nad kupou G17 alebo G19 alebo este sa mi paci aj BERETTA 9000.Mozte mi poradit??? Dakujem
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

uz to píšeme stále dookola..treba vyskúšať čo ti "sedí" v ruke,porovnať pomer cena/výkon.

ste si všimli,že nepíšem ,ktorá zbraň je naj? :D /diskusia na veci "od vec"i/
inspiring_jang

Príspevok od používateľa inspiring_jang »

Presne tak, najlepsie je ak si ich vsetky vyskusas a kupis tu ktora ti najlepsie sadne. Bez toho zbran ani nekupuj, vlastne mozes, da sa zvyknut na vsetko. Kazda jedna zbran ma svoje pre a proti. Ale radsej by som volil ten Glock, 100% spolahlivost, lacne suciastky, jednoduchost.
Elektron: veru vsimol, coze sa ti stalo? :lol:
inspiring_feistel

Zdravim vas vsetkych.MAm na vas taku prosbu,uvazujem nad kupou G17 alebo G19 alebo este sa mi paci aj BERETTA 9000.Mozte mi poradit??? Dakujem
inspiring_feistel

tak vam dakujem za radu,ale mal som v ruke Gocka,aj beretu,a ta Bereta mi sadla lepsie do roky,ale nemal som moznost vyskusat ani jednu v strelbe.Co sa tochto tyka by som tiez potreboval poradit.Diky
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

budeš zbraň nosiť denne,alebo ju občas prevetráš na strelnici?Koľko chceš do zbrane investovať?Cena Beretty je vyššia ako ceny ostatných zbraní.Pre teba by bolo najvhodnejšie vyskúšať si niekoľko modelov na strelnici.Určite by si mal zistiť či niečo v tvojom okolí...,prípadne zájsť za predajcom a dohodnúť s ním možnosť vyskúšať si zbrane/niekde to tak funguje/
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

na nosenie jednoznacne glock, alebo iny plast
obcas si zastrielat na strelnici ? tazka volba

kazdopadne kupuj len to co si skusil a co ti sadne do ruky
inspiring_feistel

No tak chcem ju obcas aj prevetrat na strelnici,nie ju len nosit za opaskom ako niektori.Mam teraz moznost kupit lacno Berettu,v pondelok ju idem vyskusat,a myslim ze ta nie je az taka zla.
inspiring_jang

Príspevok od používateľa inspiring_jang »

Kup si co sa ti paci. Ale ak ti ide o zivot, tak radsej ber Glocka.
spherixis
častý prispievateľ

Beretta nieje vonkoncom zla. :) Ked uz budes na tej strelnici, odporucam vyskusaj si s nou aj glocka.
inspiring_moser

Príspevok od používateľa inspiring_moser »

Kup si co sa ti paci. Ale ak ti ide o zivot, tak radsej ber Glocka. - Kua Jarik, a na to si ako prisiel? Prepokladam, ze podla otazok jakomo nieje z PPU ani PMJ, ja mam K100 denne, tak prave preto sa mam bat o zivot, ze nemam Glocka? :?: Myslis, ze keby slo o zivot, lepsie bude s K100 hadzat ako strielat? :?
spherixis
častý prispievateľ

:lol: :mrgreen:
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"