Destruktivna sila

inspiring_hertz

Príspevok od používateľa inspiring_hertz »

Tak chlapi,uz prisiel benjamin 392.Zalozil som optiku Walter 6x42 a zacal nastrelovat.Potom som sa vybral odskusat ju na flasiach a pod.,samo ze som pukal aj na terc ale to zatial nebola nijaka slava.Uvidim trosku neskorsie.No a zistil som ze rozbije flasu od sampusu na 30 metrov.A to som pumpol len 5 krat.Tak isto som triafal na 30 metrov s oporou vicko z trojdecoveho pohara na zavaraniny.A na koniec som odskusal ci prestreli odkvapovu ruru(klasicka ako vsade)na sedem metrov a bez problemov
.Pouzival som diabolo Gamo Rocket.Presnost odskusam ked mi pridu JSB Exact,potom dam vediet ako to dopadlo(pre pripadnych zaujemcov).
friendly_rosalind

Príspevok od používateľa friendly_rosalind »

Rod napísal:Neviem či vás to zaujíma, ale vzduchovka s úsťovkou 250 m/s má energiu vyššiu ako 15 J
Ja len tak aby ste nemali problémy pokiaľ nemusíte
Mám HHF 900 rýchlosť 270 a to má viac ako 15j? Veď je normalne predajná a na stranke vyrobcu ma najsilnejšia 14j.
inspiring_euler

Príspevok od používateľa inspiring_euler »

Podla mna zalezi z akou vahou strely pocital vyrobca. Asi to byva len obchodny tah ze prepocitaju ustovku z lahsou diabolkou a tym dostanu vyssiu rychlost. Ale aj tak bude mat rovnaku energiu.
inspiring_bhaskara

Príspevok od používateľa inspiring_bhaskara »

To mas najskor prafdu vyrobca udava 300m/s a striela ti 240m/s
ostrolucan: Kolega ma optiku walther 6x42 a nebol s nou spokojny po cca500vystreloch sa mu posunula o 2mm! Vymenil montaz za jednodielnu a je s nim spokojny.
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"