Glock (17) preco ano, preco nie..

Používateľov profilový obrázok
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

peto543

Tak to Niemand ti urcite rad poradi :wink:
inspiring_feistel

Príspevok od používateľa inspiring_feistel »

Mam samozrejme ZP.Idem v pondelok pozerat jednu BERETTU 9000,tak by som chcel vediet na co si dat pozor
inspiring_feistel

Chlapi to tu nikto nie je co by mi vedel poradit na co si davat pozor pri kupe???????
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

jakomo222
ošuchaná zbraň ešte nič nemusí znamenať,mohla byť nosená,ale málo strieľaná a opačne.Čo sa týka Beretty ,naozej neviem na čo dávať pri kúpe pozor.Určite to chce vyskúšať -strelnica-,zobrať niekoľko typov streliva...
inspiring_jang

Príspevok od používateľa inspiring_jang »

Ja by som poradil, ale fakt neviem. S beretami ma malokto skusenosti, moc beretarov nie je.
friendly_panini

Príspevok od používateľa friendly_panini »

Poviem Ti to bez obalu. Ostatní majú asi nejeké ostychy alebo čo. Kúp si prvú zbraň hocijakú, potom sa naučíš a uveríš. Najhlavnejšie je aby si zvládol presné strieľanie. Ostatné sú kraviny. A akou zbraňou presne strieľat ? Nuž hocijakou. Tú ktorú máš. A teraz cena kontra výkon. Ako u áut. Keď nevieš tak kúp VW a nepomýliš sa. U pištolí kúp Glock a nepomýliš sa. Sú aj iné ale na tie máš čas až zvládneš prvých 10 000 výstrelov. Ja mám asi 5 druhov dobrých značiek. Všetky sú výborné. Ale strieľam s nimi na hovno lebo sa dostatočne nevenujem športovej činnosti. Duo 6,35 ti urobí viac radosti než Magnum hocijaký, ak trafíš čo chceš a ako chceš. Glock ta udrží v prvej skupine lebo čo pokazíš tak to bude iba Tvoja chyba. Ono to platí prakticky o každej značke. Napríklad ja čakám na opravu svojho Browninga už 11 mesiacov. U glocku by to bolo možno 11 dní. Ak chceš strieľať, kúp si Glocka a potom špekuluj. Ak sa chceš ukazovať so zvláštou zbraňou, tak nedávaj somárske otázky a mne napíš aby som nereagoval. Dnes som dostal na streleckej súťaži pekne na benďzo, nebola to chyba ani Springfieldu, ani, Smitha, ani Glocku, ani nikoho iného....................
add
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

-> jakomo

Neviem odkial si, ale ak nahodou z BA, tak v Hermese je na predaj moja Beruska 9000. Na tychto plastakoch odchadzali pruzinky poistky/decockera. Na tej mojej asi po 300 ranach, ale vymenili to v zaruke a potom uz nebol ziaden problem. Co sa tyka porovnania s G19: B9000 je tazsia, ma kratsiu hlaven a iny princip uzamykania (podla mna elegantnejsi). Co sa tyka spolahlivosti: s originalnymi zasobnikmi som nemal jedinu zadrzku (celkovo cca 800 ran a skutocne vsehochut typov streliva), s dokupenym dlhym zasobnikom do B92 sa sem-tam vyskytlo FTF. Pri porovnavani s G19 sa da tazko argumentovat niecim inym nez osobnym pocitom zo zbrane ... mna si chytila designom, ktory, podla mna, este stale nema vela konkurentov (predsa len, Giugiaro je Giugiaro). Ak ti sedi v ruke (co je podla mna jej jedina slabina - pasuje do ruky mensine ludi) neurobis zle ak ju kupis... s chromovanou hlavnou ti aj pri minimalnej udrzbe vydrzi hodne dlho...
inspiring_moser

Príspevok od používateľa inspiring_moser »

HP 35 - cit :. Ako u áut. Keď nevieš tak kúp VW a nepomýliš sa. --- ja robims autami 8 rokov, co je dlhsie ako mam aksusenosti so zbranami ale VW si urcite nekupim :lol: , ale vyber zbrani si poradil dobre. :wink:
spherixis
častý prispievateľ

Glocka si poradil vytecne, to hej. VW by som nekupil..
Ale poviem Vam, teraz ked Glock rozoberiem do poslednej srubky po slepiacky rano o pol tretej :lol: a ked som pochopil ako funguju jednotlive sucasti.. - zasnem aky je jednoduchy. Aky domyselny, aky presny, aky elegantny, aky krasny. Kolko dovtipu je v jeho konstrukcii...
Electron, ked budes v NASA robit instrektaze o zbraniach, idem do kurzu hned!! Niemand, ..by som si to rozmyslel, s cim prides ty :mrgreen:
inspiring_moser

Zoberiem Siga a neparem sa s tym. :lol:
spherixis
častý prispievateľ

A ako Sigovi ide to strelivo co si kupil minule aj s prirazkou? :lol:
inspiring_moser

pod na veci od veci ... zamorime Glocka a citajucich ... :wink:
inspiring_feistel

add

Diky za odpoved.Bol som vyskusat tu BERETTU 9000 s,a bol som s nou spokojny,mam mensie ruky,tak mi perfekne sadla a co sa tyka strelby tak nemala chybu,a ked tak to skor moja ruka mala obcas malu chybicku.
add
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

->jakomo

Ak ti sadla tak je to v pohode. Myslim ze neolutujes. Je super ze si mal sancu ju pred kupou vyskusat. To ja som objednal buchacku za tazke bubaky, tristvrte roka som na nu cakal a cely cas som sa modlil aby sa nakoniec nestalo ze mi vobec nebude sediet. :D
Skoda ze nie si z BA. K tej mojej je v cene zaujimave prislusenstvo.

Asi stu ale debatime v nespravnom fore ... teraz som si uvedomil ze sme v Glocku. :? Ak budes mat dalsie postrehy otvor radsej temu v Berette.
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

zdravym vas som novo pečeni držitel glock17 je to krasna zbran, myslim že nebudem lutovat, zatial 300 včeličiek bez žiadnich problemov.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"