http://www.aktuality.sk/clanok/153609/t ... alubencov/
dalsi plynovkar..
Taxikar olupil zalubencov
Maros never hned vsetkemu co napisu novinari, nejaka kamaratka toho taxikara tam na fore pisala, ze ty dvaja nemali cim zaplatit (A mlada tam uz priamo ani nebola) a zacala hadka a ten 21 rocny mu zevraj prilozil noz ku krku a ta plynovka bola ako NO. Za 30€ by sa taxikar takto nenatahoval, zevraj no neviem nakolko je toto pravda.
Tak som to nasiel:
Tak som to nasiel:
ta zbran bola plynova aby ste vedeli a navyse ta baba priamo pri tom nebola lebo isla do domu pre peniaze,nemali mu totiz cim zaplatit!...a este sa neuvadza ze prvy kto zautocil bol ten chalan,prilozil mu nozik ku krku a taxikar sa len branil...je nevinny
Sak ti nasi "mladici" to su vzdy take chudiatka ktorym sa len ublizuje. Pravda je taka, ze znacne mnozstvo z nich skusa, kde sa az dostane so svojou drzostou, pokial sa nestane pruser.
Nemozem si pomoct, ale viac asi verim tomu taxikarovi. Kvoli 30 ojro si takto zavarit, to mi dako nesedi. Som zvedavy, co vysetria zeleni.
Nemozem si pomoct, ale viac asi verim tomu taxikarovi. Kvoli 30 ojro si takto zavarit, to mi dako nesedi. Som zvedavy, co vysetria zeleni.
No... Tiež mi napadlo, že veci nemuseli byť tak ako píšu aktuality.sk. Na jednej strane všetci vieme, čo sú niektorí taxikári zač. No tiež rovnako dobre vieme, čo sú zač mnohí klienti. Zvlášť tí vo veku pubertálnom a tesne postpubertálnom.
K verzii, že išlo o NO: ak je pravda, že vzal mladému mobil ako "zálohu", tak si zavaril ešte viac. To sa bude o čosi ťažšie vysvetľovať, že to bola NO. Ak to aj NO bola, čo neviem posúdiť, keďže mám málo relevantných informácií, mal to taxikár okamžite hlásiť. U nás zväčša platí, že kto nahlási, je vo výhode.
Nech sa na mňa nik nehnevá, bez ohľadu na to, aký výkuk mohol byť ten zákazník, mám z toho zatiaľ taký pocit, že ďalší vypatlaný plynovkár s horúcou hlavou chcel robiť ramená.
K verzii, že išlo o NO: ak je pravda, že vzal mladému mobil ako "zálohu", tak si zavaril ešte viac. To sa bude o čosi ťažšie vysvetľovať, že to bola NO. Ak to aj NO bola, čo neviem posúdiť, keďže mám málo relevantných informácií, mal to taxikár okamžite hlásiť. U nás zväčša platí, že kto nahlási, je vo výhode.
Nech sa na mňa nik nehnevá, bez ohľadu na to, aký výkuk mohol byť ten zákazník, mám z toho zatiaľ taký pocit, že ďalší vypatlaný plynovkár s horúcou hlavou chcel robiť ramená.