Taxikar olupil zalubencov

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Taxikar olupil zalubencov

Príspevok od používateľa djuri »

maros15
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Ten si za 30€ taaak zakuril a hanbu taxikarom narobil.Ak ho hned nezavru,zlyncuju ho asi taxikari.
C08R4
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa C08R4 »

Maros never hned vsetkemu co napisu novinari, nejaka kamaratka toho taxikara tam na fore pisala, ze ty dvaja nemali cim zaplatit (A mlada tam uz priamo ani nebola) a zacala hadka a ten 21 rocny mu zevraj prilozil noz ku krku a ta plynovka bola ako NO. Za 30€ by sa taxikar takto nenatahoval, zevraj no neviem nakolko je toto pravda.

Tak som to nasiel:
ta zbran bola plynova aby ste vedeli a navyse ta baba priamo pri tom nebola lebo isla do domu pre peniaze,nemali mu totiz cim zaplatit!...a este sa neuvadza ze prvy kto zautocil bol ten chalan,prilozil mu nozik ku krku a taxikar sa len branil...je nevinny
maros15
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa maros15 »

uvidime,ja len z toho co som videl na markize. :wink:
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Sak ti nasi "mladici" to su vzdy take chudiatka ktorym sa len ublizuje. Pravda je taka, ze znacne mnozstvo z nich skusa, kde sa az dostane so svojou drzostou, pokial sa nestane pruser.

Nemozem si pomoct, ale viac asi verim tomu taxikarovi. Kvoli 30 ojro si takto zavarit, to mi dako nesedi. Som zvedavy, co vysetria zeleni.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

No... Tiež mi napadlo, že veci nemuseli byť tak ako píšu aktuality.sk. Na jednej strane všetci vieme, čo sú niektorí taxikári zač. No tiež rovnako dobre vieme, čo sú zač mnohí klienti. Zvlášť tí vo veku pubertálnom a tesne postpubertálnom.
:lol:
K verzii, že išlo o NO: ak je pravda, že vzal mladému mobil ako "zálohu", tak si zavaril ešte viac. To sa bude o čosi ťažšie vysvetľovať, že to bola NO. Ak to aj NO bola, čo neviem posúdiť, keďže mám málo relevantných informácií, mal to taxikár okamžite hlásiť. U nás zväčša platí, že kto nahlási, je vo výhode.
:!:
Nech sa na mňa nik nehnevá, bez ohľadu na to, aký výkuk mohol byť ten zákazník, mám z toho zatiaľ taký pocit, že ďalší vypatlaný plynovkár s horúcou hlavou chcel robiť ramená.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"