Skontrolujte si batožinu :o)

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

o 15minut bude tlacovka, po skonceni podam spravu / resp pozerajte vecer telku
inspiring_liskov

scar napísal:

...neviem ako u PZ , ale v CS je psovod opravneny drzat zakazany material pre potrebu vycviku, .
pocuj stary, ako komisionalne likvidujete zakazany matros po skonceni vycviku ?? :shock: nespravime nejaku party ??? chlast a baby zabezpecim , ty prines zvysok :lol:
scar
prispievateľ
Registered for: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa scar »

likviduje sa to pod colnym dohladom :wink: .... :lol:
inspiring_liskov

tak zavolaj aj nejaku kolegynu :)
inspiring_liskov

takze :
Riaditeľ hraničnej a cudzineckej polície Tibor Mako končí vo funkcii. Dôvodom je aféra s bombou, ktorú policajti po cvičení zabudli v batožine cestujúceho do Írska. Minister vnútra Róbert Kaliňák (Smer-SD) dnes oznámil, že žiadosť Maka o demisiu prijal.

"Riaditeľ hraničnej a cudzineckej polície mi (...) poslal svoju žiadosť o uvoľnenie z funkcie, ktorú ja akceptujem," vyhlásil Kaliňák. Prácu Maka vzápätí ocenil.

Sám minister pre incident, ktorý vyvolal kritiku írskych politikov a pozornosť svetových médií, z vládnej funkcie odísť neplánuje. Na demisiu ho počas dňa vyzvala opozícia.

Kaliňák doplnil, že disciplinárnemu stíhaniu bude čeliť policajt, ktorý počas sobotného cvičenia na popradskom letisku výbušninu zanechal medzi batožinou. Tú potom naložili do lietadla, smerujúceho do Dublinu, kde jej majiteľa zatkli.
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Panzer napísal:Čítam vaše vášnivé stanoviská, súdy a odsúdenia a ... a žasnem!
ja zase zasnem, ze ti unikla podstatna vec: vybusninu strcili do batoziny nic netusiaceho cloveka. A za TOTO mal odstupit Packa a Kalinak.
Pretoze to nebola chyba jednotlivca, to bola systemova chyba.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

NASTY napísal:to gewehr

prave preto sa to neda riesit pisanim si kazdy svojej pravdy chcelo by to pivko a cudoval by si sa co vsetko by som ti povedal ako to bolo a co sa dostalo do medii vermi ze viem ocom hovorim
Ja by som si dal pivko, kedy a kde?
sano2
častý prispievateľ

C08R4 napísal:Ja som sa pytal znameho co je vystudovany chemik ohladom vybusniny RDX a ta sa zevraj sprava nestabilne pri teplote -4 Celzia. A hadajte aka teplota je vo vyske tak 10000-12000m.No netvrdim, ze taka musi byt zakonite aj v batozinovom priestore, ale podla mna obavy cestujucich o svoju bezpecnost su opodsratnene, rozhodne by som si nedovolil verejne povedat, ze to bolo uplne bezpecne a nic nehrozilo, kedze tam nebola "rozbuska".
Tak sa spýtaj na význam slova nestabilne prosím ťa. Ako ti už napísal Arminius, pokiaľ to nemá rozbušku tak to môžeš aj jesť a nebudeš mať detonačné prdy. Pri -4 možno nie je taká plastická, alebo sa mrví, alebo zmrzne tak ako všetko pri -4, ale určite otrasom nebuchne, tomu ver. Množstvo trhavín by ste len tak hoci čím neodpálili. Hlavne na trhaviny potrebujete na iniciáciu DETONAČNÚ vlnu a to nie je puknutie petardy alebo delobuchu (peterda = čierny prach). Okrem toho, vzorka na cvičenie služobného psa možno nemá ani gram, aspoň čo sa drog týka určite. Si predstav koľko krát sa pes nadýchne za sekundu aby niečo zacítil, a predstav si keby niečo šňupol, asi by neprežil ani výcvik.
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Sano2, dnes som sa prezral palacinkami a mam detonacne prdy a to som nezral ziadne rozbusky, ako mi to prosim ta vysvetlis? :shock:
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

to sano2 neberiem ti tvoje schopnosti chemika ale porovnavat vycvikovu drogu a vycvikovu trhavinu je silne pritiahnute za vlasy (to su jablcka a hrusky obrazne povedane). A vaha bola urcite vyse gramu a nie pod gram
Naposledy upravil/-a inspiring_shamir v 07 Jan 2010, 22:01, upravené celkom 1 krát.
sano2
častý prispievateľ

kuro159 napísal:Sano2, dnes som sa prezral palacinkami a mam detonacne prdy a to som nezral ziadne rozbusky, ako mi to prosim ta vysvetlis? :shock:
To je jednoduché, nepoužil si klasickú múku ale tritolovú múčku :lol:

Tony, možno tam bolo viac ako gram alebo gramov ale ja som reagoval na nestálosť pod -4 stupne. A medzi trhavinami sa sem tam pohybujem. Ale spýtam sa našich pyrotechnikov na tú nestálosť RDXka.
scar
prispievateľ

tony:...to je aka ta cvicna droga?...
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

heh :roll: tak jo priznavam ze to je hlupe pomenovanie ale bay som to dostal ma pravu mieru mal som na mysli vzorku drogy na ktoru toho psa naucia (neviem exaktne pomenovat danu vec)
scar
prispievateľ

..akurat som to pochopil ako si to myslel....
sano: normalne sa psom zaklada aj kilo heroinu/koksu ,pokial je to dobre zabalene nieje ziadny problem ked si pes cuchne aj 10-krat.
..ina vec by bola keby do toho strcil nufak a dobre si snupol,potom by bolo aj pol gramu vela...
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Tony_Vicks napísal:to sano2 neberiem ti tvoje schopnosti chemika ale porovnavat cvicnu drogu a cvicnu trhavinu je silne pritiahnute za vlasy (to su jablcka a hrusky obrazne povedane). A vaha bola urcite vyse gramu a nie pod gram
....že cvičná trhavina a cvičná droga ..... :lol: :lol: :lol:

Tony , neblbni ... :wink:

Keď už , tak výcviková ....bohovský rozdiel , nielen kvôli slovenčine ...ale ten význam slova :roll:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"