Skontrolujte si batožinu :o)
-
inspiring_liskov
-
inspiring_liskov
-
inspiring_liskov
takze :
Riaditeľ hraničnej a cudzineckej polície Tibor Mako končí vo funkcii. Dôvodom je aféra s bombou, ktorú policajti po cvičení zabudli v batožine cestujúceho do Írska. Minister vnútra Róbert Kaliňák (Smer-SD) dnes oznámil, že žiadosť Maka o demisiu prijal.
"Riaditeľ hraničnej a cudzineckej polície mi (...) poslal svoju žiadosť o uvoľnenie z funkcie, ktorú ja akceptujem," vyhlásil Kaliňák. Prácu Maka vzápätí ocenil.
Sám minister pre incident, ktorý vyvolal kritiku írskych politikov a pozornosť svetových médií, z vládnej funkcie odísť neplánuje. Na demisiu ho počas dňa vyzvala opozícia.
Kaliňák doplnil, že disciplinárnemu stíhaniu bude čeliť policajt, ktorý počas sobotného cvičenia na popradskom letisku výbušninu zanechal medzi batožinou. Tú potom naložili do lietadla, smerujúceho do Dublinu, kde jej majiteľa zatkli.
Riaditeľ hraničnej a cudzineckej polície Tibor Mako končí vo funkcii. Dôvodom je aféra s bombou, ktorú policajti po cvičení zabudli v batožine cestujúceho do Írska. Minister vnútra Róbert Kaliňák (Smer-SD) dnes oznámil, že žiadosť Maka o demisiu prijal.
"Riaditeľ hraničnej a cudzineckej polície mi (...) poslal svoju žiadosť o uvoľnenie z funkcie, ktorú ja akceptujem," vyhlásil Kaliňák. Prácu Maka vzápätí ocenil.
Sám minister pre incident, ktorý vyvolal kritiku írskych politikov a pozornosť svetových médií, z vládnej funkcie odísť neplánuje. Na demisiu ho počas dňa vyzvala opozícia.
Kaliňák doplnil, že disciplinárnemu stíhaniu bude čeliť policajt, ktorý počas sobotného cvičenia na popradskom letisku výbušninu zanechal medzi batožinou. Tú potom naložili do lietadla, smerujúceho do Dublinu, kde jej majiteľa zatkli.
Tak sa spýtaj na význam slova nestabilne prosím ťa. Ako ti už napísal Arminius, pokiaľ to nemá rozbušku tak to môžeš aj jesť a nebudeš mať detonačné prdy. Pri -4 možno nie je taká plastická, alebo sa mrví, alebo zmrzne tak ako všetko pri -4, ale určite otrasom nebuchne, tomu ver. Množstvo trhavín by ste len tak hoci čím neodpálili. Hlavne na trhaviny potrebujete na iniciáciu DETONAČNÚ vlnu a to nie je puknutie petardy alebo delobuchu (peterda = čierny prach). Okrem toho, vzorka na cvičenie služobného psa možno nemá ani gram, aspoň čo sa drog týka určite. Si predstav koľko krát sa pes nadýchne za sekundu aby niečo zacítil, a predstav si keby niečo šňupol, asi by neprežil ani výcvik.C08R4 napísal:Ja som sa pytal znameho co je vystudovany chemik ohladom vybusniny RDX a ta sa zevraj sprava nestabilne pri teplote -4 Celzia. A hadajte aka teplota je vo vyske tak 10000-12000m.No netvrdim, ze taka musi byt zakonite aj v batozinovom priestore, ale podla mna obavy cestujucich o svoju bezpecnost su opodsratnene, rozhodne by som si nedovolil verejne povedat, ze to bolo uplne bezpecne a nic nehrozilo, kedze tam nebola "rozbuska".
-
inspiring_bose
-
inspiring_shamir
To je jednoduché, nepoužil si klasickú múku ale tritolovú múčkukuro159 napísal:Sano2, dnes som sa prezral palacinkami a mam detonacne prdy a to som nezral ziadne rozbusky, ako mi to prosim ta vysvetlis?
Tony, možno tam bolo viac ako gram alebo gramov ale ja som reagoval na nestálosť pod -4 stupne. A medzi trhavinami sa sem tam pohybujem. Ale spýtam sa našich pyrotechnikov na tú nestálosť RDXka.
-
inspiring_shamir
....že cvičná trhavina a cvičná droga .....Tony_Vicks napísal:to sano2 neberiem ti tvoje schopnosti chemika ale porovnavat cvicnu drogu a cvicnu trhavinu je silne pritiahnute za vlasy (to su jablcka a hrusky obrazne povedane). A vaha bola urcite vyse gramu a nie pod gram
Tony , neblbni ...
Keď už , tak výcviková ....bohovský rozdiel , nielen kvôli slovenčine ...ale ten význam slova