SAPS
Tak v sobotu bolo prve kolo SAPS v Sielnici.Musim uznat nadherny pretek,bol som milo prekvapkany.Nakolko som sa par rokov potuloval len po klubovkach alebo leveloch 1,tento rok som sa dal s par clenmy na SAPS.Nadherne parkury,skvely ludia v sklade,profici,ziadna nevrazivost medzi strelcami nepanovala.Zial mal som jeden parkur nulovy kvoli mojej chybe,ale este som to dobojoval.Dakujem aj v mene Cyra,Duriho organizatorom, rozhodcom a klubu Artemis za super akciu.
-
inspiring_wu
ďakujem za krásny pretek aj ja. síce som nejako neoslnil, ale zase ani som sa nestratil... 
čo sa týka Extraligy: bol to môj prvý pretek a hoci propozície, stages v nich a v zásade aj drvivá väčšina strelcov boli takmer totožné so situačkou, alebo pretekmi Levelu I, ktoré som doteraz absolvoval, tak samotná práca rozhodcov, pomocníkov, štýl postavenia stages a náročnosť PRÁVOM radí tieto preteky pod značku EXTRA. kto to nezažil, prípadne je rovno predpojatý proti termínu EXTRA, tak nepochopí. Nielen organizačne tam absolutne nič nezadrhlo, ale stages boli "umelecké diela". žiadne zlátaniny, krásne zábrany, vymedzenie zón atd. Za to patrí organizátorom ešte raz moje ďakujem.
čo sa týka Extraligy: bol to môj prvý pretek a hoci propozície, stages v nich a v zásade aj drvivá väčšina strelcov boli takmer totožné so situačkou, alebo pretekmi Levelu I, ktoré som doteraz absolvoval, tak samotná práca rozhodcov, pomocníkov, štýl postavenia stages a náročnosť PRÁVOM radí tieto preteky pod značku EXTRA. kto to nezažil, prípadne je rovno predpojatý proti termínu EXTRA, tak nepochopí. Nielen organizačne tam absolutne nič nezadrhlo, ale stages boli "umelecké diela". žiadne zlátaniny, krásne zábrany, vymedzenie zón atd. Za to patrí organizátorom ešte raz moje ďakujem.
- Michal1
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Radsej by som vynechal 3 kola ligy ako Mosquito.BALISTIK napísal:Bolo to daleko,popre aj 30m a s vyklonuale bolo fajn,Komarno nejdem niesom samovrah na startovnom
bol by som bezdak
Za dva dni 18 Stage to ti je parada.
A potom pokec na pivku a debatky a expertizy asi na vsetko + podj*bkavanie.
Tam to je LIII a to je uz ine kafe.
Za to startovne sa to urcite oplati.
Teda aspon mne.
-
inspiring_wu
tak sme si včera strelili na Sielnici druhé kolo Extraligy - Grand Prix Zvolen. bola to nádhera, 12 parkúrov, min. počet rán 205, bola tam super atmosféra, dážď nás obišiel a hoci sme sa na celkovej výsledkovej listine umiestnili na "velice čestných miestach", tak to stálo za to. prišla delegácia strelcov z Maďarska a to sme teda čučali, na takýchto pretekoch sa má človek čo naučiť. ďakujem organizátorom za super zvládnutý pretek a tiež chlapcom z Michaloviec a Prešova za vytvorenie perfektnej atmosféry v našom squade.
-
inspiring_wu