SAPS

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Od buduceho roka pribudnu do SAPS dalsi novy clenovia s nasho klubu :wink: uvidime co to priniese,aky bude nas nazor na to ako celok.Cyro,Duri ideme to roztocit :!: :twisted:
BALISTIK
moderátor

Tak v sobotu bolo prve kolo SAPS v Sielnici.Musim uznat nadherny pretek,bol som milo prekvapkany.Nakolko som sa par rokov potuloval len po klubovkach alebo leveloch 1,tento rok som sa dal s par clenmy na SAPS.Nadherne parkury,skvely ludia v sklade,profici,ziadna nevrazivost medzi strelcami nepanovala.Zial mal som jeden parkur nulovy kvoli mojej chybe,ale este som to dobojoval.Dakujem aj v mene Cyra,Duriho organizatorom, rozhodcom a klubu Artemis za super akciu.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Chalani sa stazovali to bola skor mierenka ako IPSC. :wink:
Chalani sa urcite snazili.
Okolo Ondra je dobra partia.
Skoda ze mi tento rok casovo nevyda Liga. :(

Doporucuje ti Mosquito.
To budes este len vychvalovat do nebies. :wink:
BALISTIK
moderátor

Bolo to daleko,popre aj 30m a s vyklonu :roll: ale bolo fajn,Komarno nejdem niesom samovrah na startovnom :cry: bol by som bezdak :evil:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

ďakujem za krásny pretek aj ja. síce som nejako neoslnil, ale zase ani som sa nestratil... :)
čo sa týka Extraligy: bol to môj prvý pretek a hoci propozície, stages v nich a v zásade aj drvivá väčšina strelcov boli takmer totožné so situačkou, alebo pretekmi Levelu I, ktoré som doteraz absolvoval, tak samotná práca rozhodcov, pomocníkov, štýl postavenia stages a náročnosť PRÁVOM radí tieto preteky pod značku EXTRA. kto to nezažil, prípadne je rovno predpojatý proti termínu EXTRA, tak nepochopí. Nielen organizačne tam absolutne nič nezadrhlo, ale stages boli "umelecké diela". žiadne zlátaniny, krásne zábrany, vymedzenie zón atd. Za to patrí organizátorom ešte raz moje ďakujem.
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

BALISTIK napísal:Bolo to daleko,popre aj 30m a s vyklonu :roll: ale bolo fajn,Komarno nejdem niesom samovrah na startovnom :cry: bol by som bezdak :evil:
Radsej by som vynechal 3 kola ligy ako Mosquito.
Za dva dni 18 Stage to ti je parada.
A potom pokec na pivku a debatky a expertizy asi na vsetko + podj*bkavanie. 8)
Tam to je LIII a to je uz ine kafe.
Za to startovne sa to urcite oplati.

Teda aspon mne.
BALISTIK
moderátor

Ved ked mas na to :twisted: za tie peniaze mam velaaa pretekov,aj ked nam klub niečo preplati,staci ist traja na Moskito a sme na dne :roll: Prajem prijemne zazitky a vela uspechov.
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ja si na to sporujem cely rok priebezne.
Najhorsie je to ze ma to stoji dvojnasobne vela. :cry:

Ked sa zena od Salamuna nahodov dozvedela co to stoji , tak som hned musel kupovat novu kabelku. :evil:

Od tohto okamihu sa velmi tesi ked idem na mosquito! :cry:

Tento rok ale pridem skratka obaja. :cry:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ty kupujes Salamunovej zene kabelky ???
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Nie :!:
Salamun by nebol dobry partizan. :lol: :lol:
Secko vykeca nepriatelovi :!:
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

michal one: to keby si poznal moju mladú........, tak tá Tvoja býva v Paríži a papinká si ústrice. A decká sú na Floride. :wink: :wink: :wink:
Ale ako ťa poznám máš radosť, keď ti salamun kupuje kabelky a strelivo. xixixixixi :D :D :D
inspiring_wu

tak sme si včera strelili na Sielnici druhé kolo Extraligy - Grand Prix Zvolen. bola to nádhera, 12 parkúrov, min. počet rán 205, bola tam super atmosféra, dážď nás obišiel a hoci sme sa na celkovej výsledkovej listine umiestnili na "velice čestných miestach", tak to stálo za to. prišla delegácia strelcov z Maďarska a to sme teda čučali, na takýchto pretekoch sa má človek čo naučiť. ďakujem organizátorom za super zvládnutý pretek a tiež chlapcom z Michaloviec a Prešova za vytvorenie perfektnej atmosféry v našom squade.
BALISTIK
moderátor

Tak čo kolko nas pojde na MS-Slovenska :wink: dufam ze hned nevypadneme s DQ :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Liptovský Búchači asi 4: Majo, Karel, Paľo, Igor
inspiring_wu

urobím všetko pre to, aby som tam vôbec prišiel, lebo všetko nasvedčuje tomu, že okolo soboty budeme mať ďalšieho svišťa :) dúfam, že do nedele vydrží, aby som mohol naraz osláviť synčeka aj pódium na MS :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"