tango: Heh, cakal som kedy sa zapojis...
A jo, ja som rozmaznany mojimi Geissele spustami (Hi-Speed a DMRko

Mne sa este aj Timney a JPcko zdaju byt lopaty...
Ohladne MP5, k poistke som sa radsej ani nevyjadroval - v roznych verziach su medzi nimi malicke rozdiely, ale kazdopadne to je kapitola sama o sebe (dik za pripomenutie a dovod navyse

Ja mam palec aj prsty ozaj dost dlhe a aj tak to bolo daleko od idealu. Zostava jedine tak ako spominas malicko zmenit uchop (co z hladiska konzistencie a rychlosti/ergonomie tiez nie je moc dobre). Na full-auto mas navyse 'vdaka' tej poistke zvrchu otlaceny ukazovak aj palec. Vypustanie zasobniku detto, rovnaka pakaren. K tomu prebijaniu - ak ma clovek dva banany v klipe a len ich prehodi, jasne - je to bleskovka, ale ak mas zavadu alebo musis ist na dalsi, a si potme alebo mas nasadenu plyn.masku, mno, ved to poznas... A ano, tiez by som ju vedel prebit velmi rychlo (raz sme to merali a bol som o cca 50% rychlejsi nez strelci s 58ckami a pod.- vsetko samozrejme bez pozerania na zbran). Heh, ironiou bolo, ze to bolo pri cviceni kde nam chcel instruktor dokazat ze v urcitych situaciach je rychlejsie prejst z PDW/dlhej na kratku nez riesit zavadu (a ja som mu mojimi casmi narusal cely koncept...

Kazdopadne riesenie zavady sa s 'metelesku-blesku' Glockom porovnavat neda.
tango napísal: Inak my nikdy nestrielame na rychlost ....ale na istotu!
Tak tak, vo vo vo vo vo tom to je...

MP5 (SD6 aj vacsina inych novsich verzii) je proste legenda, da sa na nu spolahnut, a ak ju mas natrenovanu, tazko najst nieco vhodnejsie.
Ale povedz uprimne - teraz myslim sukromne - ak by si mal v trezore zvysneho zapraseneho G17, a v sportke by si vyhral 'nemanzelskych' 400eciek, no nekupil by si si aj Ty 'roni-dzi' ?
Gunslinger